Tahlil Zist
-
سلام سلام ،امیدوارم که حال همگی عالیی باشه 💫🌼
توی این تاپیک تمام سوالاتی که برام ممکنه توی تحلیل ازمونم پیش بیاد میپرسم ،راستش گفتم همه رو توی یه تاپیک بپرسم بهتره 😅بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دوازدهم یازدهم
مرسیی بچه هااا -

گزینه ۲ ،چرا غلط میشه ؟ -

گزینه ۲ ،چرا غلط میشه ؟پرستو بابایی بخاطر قید بطور حتم
کتاب گفته بود ممکن است باعث سکته بشه نه بطور حتم -
پرستو بابایی بخاطر قید بطور حتم
کتاب گفته بود ممکن است باعث سکته بشه نه بطور حتمآدمک
اهان فهمیدم پس به خاطر قسمت دوم غلط میشه،تشکر ✨ -
آدمک
اهان فهمیدم پس به خاطر قسمت دوم غلط میشه،تشکر ✨پرستو بابایی خواهش میکنم
-
در هنگام انقباض ماهیچه های اسکلتی و قلبی ،ساختار سوم و پیوند های موجود در ساختار pro میوزین تغییر می کند .
اینو لطفا بیشتر توضیح میدید 🌱 -
در هنگام انقباض ماهیچه های اسکلتی و قلبی ،ساختار سوم و پیوند های موجود در ساختار pro میوزین تغییر می کند .
اینو لطفا بیشتر توضیح میدید 🌱پرستو بابایی شکل پروتئین ها به ساختار سوم یا چهارمشون بستگی داره دیگه
بالاخره با فعالیت پروتئین ها تو انقباض اینا تغییر شکل میدن که ینی این ساختار هاشون تغییر پیدا میکنه -
پرستو بابایی شکل پروتئین ها به ساختار سوم یا چهارمشون بستگی داره دیگه
بالاخره با فعالیت پروتئین ها تو انقباض اینا تغییر شکل میدن که ینی این ساختار هاشون تغییر پیدا میکنهآدمک
اوهوم پس تا همین حد کفایت می کنه ،متاسفانه خیلی حساس شدم! -
پرستو بابایی شکل پروتئین ها به ساختار سوم یا چهارمشون بستگی داره دیگه
بالاخره با فعالیت پروتئین ها تو انقباض اینا تغییر شکل میدن که ینی این ساختار هاشون تغییر پیدا میکنهآدمک شاید من بد متوجه شدم آیا این جمله کتاب به این معنا نیست که ساختار و عملکرد متناظر هستند و تغییر ساختار موجب تغییر عملکرد میشه. و در خصوص میوزین که عملکردش همون تغییر شکله آیا تغییر ساختار نوع تغییر شکل رو تغییر نمیده؟ البته کاری به تستا ندارم و فقط از لحاظ مفهومی می پرسم

-
آدمک شاید من بد متوجه شدم آیا این جمله کتاب به این معنا نیست که ساختار و عملکرد متناظر هستند و تغییر ساختار موجب تغییر عملکرد میشه. و در خصوص میوزین که عملکردش همون تغییر شکله آیا تغییر ساختار نوع تغییر شکل رو تغییر نمیده؟ البته کاری به تستا ندارم و فقط از لحاظ مفهومی می پرسم

-
@Rnn عملکرده میوزین مربوط به تغییر شکل موقتی و کنترل شده بدون تغییر در ساختار اول و دومه
اون تغییری که تو متن اومده منشاش ساختاره اوله ک باعث تغییر دائمی و مخرب میشهآدمک در Tahlil Zist گفته است:
اون تغییری که تو متن اومده منشاش ساختاره اوله ک باعث تغییر دائمی و مخرب میشه
مگه منظور جمله این نیست که تغییر در پروتئین حتی کوچک ترین تغییر می تواند... مگه تغییر رو الزاما محدود به ساختار اول کرده؟
آدمک در Tahlil Zist گفته است:
عملکرده میوزین مربوط به تغییر شکل موقتی و کنترل شده بدون تغییر در ساختار اول و دومه
خب منم همینو می گم مگه تغییر شکل موقت رو باید معادل تغییر ساختار بدونیم
-
@Rnn عملکرده میوزین مربوط به تغییر شکل موقتی و کنترل شده بدون تغییر در ساختار اول و دومه
اون تغییری که تو متن اومده منشاش ساختاره اوله ک باعث تغییر دائمی و مخرب میشهآدمک در واقع منظورم اینکه میوزین ساختار مشخصی داره و همین ساختار عملکرد مشخصی بهش میده پس تغییر ساختار باعث تغییر عملکرد میشه. در واقع با عبارت تغییر ساختار مشکل دارم با تغییر شکل مشکلی ندارم ولی تغییر ساختار اذیتم میکنه
-
آدمک
مثل این می مونه که من علی ام اما وقتی در حال فعالیتم ساختارم تغییر میکنه و میشم زهرا!
فکر می کنم باز الکی گیر دادم به یه چیزی:cat_face_with_tears_of_joy: -
اون تغییری که تو متن اومده منشاش ساختاره اوله ک باعث تغییر دائمی و مخرب میشه
مگه منظور جمله این نیست که تغییر در پروتئین حتی کوچک ترین تغییر می تواند... مگه تغییر رو الزاما محدود به ساختار اول کرده؟
عملکرده میوزین مربوط به تغییر شکل موقتی و کنترل شده بدون تغییر در ساختار اول و دومه
خب منم همینو می گم مگه تغییر شکل موقت رو باید معادل تغییر ساختار بدونیم
@Rnn در Tahlil Zist گفته است:
مگه تغییر رو الزاما محدود به ساختار اول کرده؟
گفته تغییر در امینو اسید، ینی ساختار اول هم دستخوش تغییر میشه
ولی تو فعالیت میوزین ساختار اولش ( امینو اسید ها) تغییری نمیکنن -

مورد جیم چرا غلط میشه ؟! -
@Rnn در Tahlil Zist گفته است:
مگه تغییر رو الزاما محدود به ساختار اول کرده؟
گفته تغییر در امینو اسید، ینی ساختار اول هم دستخوش تغییر میشه
ولی تو فعالیت میوزین ساختار اولش ( امینو اسید ها) تغییری نمیکننآدمک چرا اینقدر منو اذیت می کنی؟:crying_cat_face: :crying_cat_face:
مگه نگفته حتی یک آمینو اسید پس می خواسته بگه کوچک ترین تغییر هم می تونه فاجعه باشه دیگه. اینطور نیست؟
یه چیزم بگم سوتفاهم نشه من مفهموم چیزی که می خواد بگه رو قبول دارما فقط از کلماتی که برای بیانش استفاده کرده خوشم نمیاد. در واقع یه ابهام ادبی لغویه نه زیست شناسی
در واقع اگه بخوام این فرایندرو به ترتیب بگم این طور جمله بندی می کنم
با ورود یون کلسیم به سیتوپلاسم و اتصال به اکتین رشته اکتین تغییر وضعیت میده. تا اینجاش بیشتر بدانید بود
تغییر وضعیت رشته ی اکتین باعث تجزیه ATP متصل به سر میوزین سپس تغییر وضعیت سر میوزین و در نهایت باعث اتصال سر میوزین به اکتین و انجام عمل پارو زدن میشه.
با اتمام یه مرحله پارو زدن مولکول ATP دیگه ای به سر میوزین متصل و ADP , P ازش جدا میشن و عمل پارو زدن ادامه پیدا می کنه.
در واقع چیزی که ذهنم نمی تونه بپذیره اینکه ساختار میوزین تغییر نمی کنه چون ساختار اختصاصی برای انجام فعالیتش داره. بلکه تغییر وضعیت میده. مثل اینکه من دستامو تکون بدم و بگم ساختارش تغییر کرد درحالی که فقط تغییر وضعیت دستای من رخ داده.میشه لطفا کامل توضیح بدی؟ -
آدمک چرا اینقدر منو اذیت می کنی؟:crying_cat_face: :crying_cat_face:
مگه نگفته حتی یک آمینو اسید پس می خواسته بگه کوچک ترین تغییر هم می تونه فاجعه باشه دیگه. اینطور نیست؟
یه چیزم بگم سوتفاهم نشه من مفهموم چیزی که می خواد بگه رو قبول دارما فقط از کلماتی که برای بیانش استفاده کرده خوشم نمیاد. در واقع یه ابهام ادبی لغویه نه زیست شناسی
در واقع اگه بخوام این فرایندرو به ترتیب بگم این طور جمله بندی می کنم
با ورود یون کلسیم به سیتوپلاسم و اتصال به اکتین رشته اکتین تغییر وضعیت میده. تا اینجاش بیشتر بدانید بود
تغییر وضعیت رشته ی اکتین باعث تجزیه ATP متصل به سر میوزین سپس تغییر وضعیت سر میوزین و در نهایت باعث اتصال سر میوزین به اکتین و انجام عمل پارو زدن میشه.
با اتمام یه مرحله پارو زدن مولکول ATP دیگه ای به سر میوزین متصل و ADP , P ازش جدا میشن و عمل پارو زدن ادامه پیدا می کنه.
در واقع چیزی که ذهنم نمی تونه بپذیره اینکه ساختار میوزین تغییر نمی کنه چون ساختار اختصاصی برای انجام فعالیتش داره. بلکه تغییر وضعیت میده. مثل اینکه من دستامو تکون بدم و بگم ساختارش تغییر کرد درحالی که فقط تغییر وضعیت دستای من رخ داده.میشه لطفا کامل توضیح بدی؟@Rnn چرا هی خودتو مثال میزنی
چرا سعی میکنی خودتو شبیه پروتئین کنی
بله تو یه ساختار داری و با تغییر وضعیت ساختارت فرقی نمیکنه
کتاب اومده 4 ساختار واسه پروتئین تعریف کرده
هر کدوم از این ساختار ها تغییر کنن ینی تغییری تو ساختار پروتئین ایجاد شده
وقتی میوزین داره فعالیت میکنه ینی ساختار سه بعدیش داره تغییر میکنه(ساختار اول و دوم ثابته) و پیوند های هیدروژنیش تغییر پیدا میکنن
بنظرم خوب نیست انقدر در مقابل فهمیدن مقاومت نشون بدی خودت اذیت میشی :| -

مورد جیم چرا غلط میشه ؟!پرستو بابایی قطعیتی وجود نداره، میتونه رمزه پایان UAA یا UGA باشه
-
@Rnn چرا هی خودتو مثال میزنی
چرا سعی میکنی خودتو شبیه پروتئین کنی
بله تو یه ساختار داری و با تغییر وضعیت ساختارت فرقی نمیکنه
کتاب اومده 4 ساختار واسه پروتئین تعریف کرده
هر کدوم از این ساختار ها تغییر کنن ینی تغییری تو ساختار پروتئین ایجاد شده
وقتی میوزین داره فعالیت میکنه ینی ساختار سه بعدیش داره تغییر میکنه(ساختار اول و دوم ثابته) و پیوند های هیدروژنیش تغییر پیدا میکنن
بنظرم خوب نیست انقدر در مقابل فهمیدن مقاومت نشون بدی خودت اذیت میشی :|آدمک در Tahlil Zist گفته است:
چرا هی خودتو مثال میزنی
چرا سعی میکنی خودتو شبیه پروتئین کنینمی خوام به کسی بر بخوره خودم رو مثال می زنم:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
بنظرم خوب نیست انقدر در مقابل فهمیدن مقاومت نشون بدی خودت اذیت میشی :|
به نظرم این ویژگی خوبه چون باعث می شه تا مطمئن باشم در مورد چیزی که می دونم یه تشکرهم ازت بکنم ملت وقتی سماجت من رو می بینن زود کفری می شن ولی تو صبوری
:rose: -
چرا هی خودتو مثال میزنی
چرا سعی میکنی خودتو شبیه پروتئین کنینمی خوام به کسی بر بخوره خودم رو مثال می زنم:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
بنظرم خوب نیست انقدر در مقابل فهمیدن مقاومت نشون بدی خودت اذیت میشی :|
به نظرم این ویژگی خوبه چون باعث می شه تا مطمئن باشم در مورد چیزی که می دونم یه تشکرهم ازت بکنم ملت وقتی سماجت من رو می بینن زود کفری می شن ولی تو صبوری
:rose: