یه لحظه لطفا
-
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
@N-Sz
منظورش از هر مولکول غیر زیستی یه سری مولکول ها مثل آهن و ویتامین B هستش.که فکر میکنم با این تعبیر درست باشه این عبارت
چون آهن و ویتامین به آنزیم ها کمک می کنن که حالا B12 هم یه نوع کوآنزیم براش محسوب میشه -
@N-Sz
منظورش از هر مولکول غیر زیستی یه سری مولکول ها مثل آهن و ویتامین B هستش.که فکر میکنم با این تعبیر درست باشه این عبارت
چون آهن و ویتامین به آنزیم ها کمک می کنن که حالا B12 هم یه نوع کوآنزیم براش محسوب میشهپرستو بابایی بنظر منم عبارته درستیه ولی دقت کنید ویتامین ها زیستی حساب میشن و آهن غیر زیستی و معدنیه
کمک کننده های آنزیم میتونن آلی یا معدنی باشن ، مثلا آهن معدنیه (بهش نمیگیم کوانزیم) ولی ویتامین ها آلی هستن و بهشون میگیم کوانزیم -
پرستو بابایی بنظر منم عبارته درستیه ولی دقت کنید ویتامین ها زیستی حساب میشن و آهن غیر زیستی و معدنیه
کمک کننده های آنزیم میتونن آلی یا معدنی باشن ، مثلا آهن معدنیه (بهش نمیگیم کوانزیم) ولی ویتامین ها آلی هستن و بهشون میگیم کوانزیمآدمک در یه لحظه لطفا گفته است:
ویتامین ها زیستی حساب میشن و آهن غیر زیستی و معدنیه
مگه فقط کربوهیدرات و لیپید و pro و نوکلئیک اسید زیستی نبودن ؟🤧
-
آدمک در یه لحظه لطفا گفته است:
ویتامین ها زیستی حساب میشن و آهن غیر زیستی و معدنیه
مگه فقط کربوهیدرات و لیپید و pro و نوکلئیک اسید زیستی نبودن ؟🤧
پرستو بابایی اونا اصلی ترین مولکول های زیستی هستن نه فقط
-
من دارم یک سوال آیا آهن مولکول است؟:lying_face:
-
-
-
پرستو بابایی اونا اصلی ترین مولکول های زیستی هستن نه فقط
آدمک
آهان مرسی🌼 -
-
-
@N-Sz خب من دو احتمال میدم
یا مولکول هایی داریم که به عملکرد انزیما کمک میکنن (ینی عنصر نیستن مثه اهن یا روی)
یا طراح فرقی بین مولکول و عنصر قائل نشده -
آدمک
آهان مرسی🌼پرستو بابایی خواهش میکنم
-
@N-Sz اره من رفتم خوندم مثه اینکه یه مورد مولکولی هم داریم که بهش کمپلکس اهن سولفور میگن
پس حتی اگه طراح هم دقت نکرده باشه از نظر علمی گزاره درسته -
Z Z.ns has marked this topic as solved on