وای زیست
-
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
هر جا هر دیدی حداقل باید دوتا حالت براش در نظر بگیری
-
من پاسخنامه رو دیدم گفته بود که رنا بسپاراز که فقط بخشی از دنا رو رونویسی می کنه. رنا بسپاراز که نمیاد کل دنا رو رونویسی کنه
دنا بسپاراز ها هم در زمان همانند سازی، "فقط بخشی" از "یک رشته" دنا رو همانند سازی می کنن -
من پاسخنامه رو دیدم گفته بود که رنا بسپاراز که فقط بخشی از دنا رو رونویسی می کنه. رنا بسپاراز که نمیاد کل دنا رو رونویسی کنه
دنا بسپاراز ها هم در زمان همانند سازی، "فقط بخشی" از "یک رشته" دنا رو همانند سازی می کنن -
دنا بسپاراز ها هم در زمان همانند سازی، "فقط بخشی" از "یک رشته" دنا رو همانند سازی می کنناین پست پاک شده! -
واقعا از دست این طراحا
بقول شما میری تو یه تست دیگه میبینی همین گزاره رو گذاشتن بعد گفتن نه ممکنه غیر مکمل قرار بده
ولی حالا من ی چیزی میگم
اینجا گفته هر بسپاراز
که هم رنا بسپاراز میشه هم دنا بسپاراز ( با خطا و بدون خطا)
بنظرم چون گفته "هر" باید بیایم ببینیم اشتراکه کاری ک اینا انجام میدن چیه( مثه ریاضی :cat_face_with_tears_of_joy: )
خب اشتراک همشون همین جمله گزینه 3 هستش و چیزی ک توش اشتراک ندارن (خطا یا موارد دیگه) رو بیخیال شیم -
واقعا از دست این طراحا
بقول شما میری تو یه تست دیگه میبینی همین گزاره رو گذاشتن بعد گفتن نه ممکنه غیر مکمل قرار بده
ولی حالا من ی چیزی میگم
اینجا گفته هر بسپاراز
که هم رنا بسپاراز میشه هم دنا بسپاراز ( با خطا و بدون خطا)
بنظرم چون گفته "هر" باید بیایم ببینیم اشتراکه کاری ک اینا انجام میدن چیه( مثه ریاضی :cat_face_with_tears_of_joy: )
خب اشتراک همشون همین جمله گزینه 3 هستش و چیزی ک توش اشتراک ندارن (خطا یا موارد دیگه) رو بیخیال شیم -
-
Z Z.ns has marked this topic as solved on
-
ممنون از همگی
Reza-H
@Rnn
آدمک پرستو بابایی