دوازدهم
-
@N-Sz نمیفهمم چرا درست گرفته 1 رو

کتاب گفته مولکول های بسیار درشت، خب همه پروتئین ها که بسیار درشت محسوب نمیشن ک
بعدشم مگه ما نمیگیم کبد لیپوپروتئین میسازه؟ لیپوپروتئین نوعی پروتئین محسوب میشه خب این بخواد وارد مویرگ های خونی کبد بشه باید از لای همین غشای پایه بگذره دیگه پس این غشای پایه نمیتونه محدود کنه
نمیدونم شایدم نگاهش اینطوری بوده ک اره بعضی پروتئین ها رد میشن از این غشا بعضی ها هم انقدر بزرگن که رد نمیشن پس داره عبور پروتئین هارو محدود میکنه و گزاره رو درست گرفته
همش حس میکنم بحث سلیقه میاد وسط تو زیست -
-
فقط یه نکته. منم این سوال رو اشتباها زدم گ 1
اما آیا واقعا بنداره ابتدای مویرگ به "یک طرفه شدن جریان خون" کمک می کنه؟
اصلا دو طرفه شدن خون که تو مویرگ خونی آنچنان مطرح نیست که بخواد کمکی کنه. ولی برای لانه کبوتری یا دریچه های قبل خطر برگشت خون جدی هست. اما برای مویرگ آنچنان مسئله ای نداره :/ -
اصلا دو طرفه شدن خون که تو مویرگ خونی آنچنان مطرح نیست که بخواد کمکی کنه. ولی برای لانه کبوتری یا دریچه های قبل خطر برگشت خون جدی هست. اما برای مویرگ آنچنان مسئله ای نداره :/ -
Reza-H میگم ی چیزی
انقباض ماهیچه ها با فشار به روی سیاهرگای دست و پا هم باعث یه طرفه شدن میشد (البته بازم ب کمک دریچه) شاید بخاطر اون غلط گرفته -
پس میشه گفت که مغز هم باعث یک طرفه شدن جریان خون میشه. چون به سلول های ماهیچه ای دستور انقباض میده 😂
-
پس میشه گفت که مغز هم باعث یک طرفه شدن جریان خون میشه. چون به سلول های ماهیچه ای دستور انقباض میده 😂
-
-
Reza-H 😂
ببخشید گزینه اول رو من متوجه نشدم میشه توضیح بدید؟
مثلا ناپیوسته ها که از عبور پرو ها جلوگیری نمیکننظ@N-Sz
منم سر آزمون همینو فک می کردم.
ولی مثل اینکه نظر آزمون اینه که اگه به فرض محال یه پروتئین اندازه نون باگت بخواد رد بشه غشاء پایه ازش جلوگیری میکنه😂😂
میگه که مویرگ ناپیوسته جلوی مولکول های خیلی بزرگ رو میگیره