Chem
-
سلام سلام ،امیدوارم که حال همگی عالیی باشه 💫🌼
توی این تاپیک تمام سوالاتی که برام ممکنه توی تحلیل ازمونم پیش بیاد میپرسم ،راستش گفتم همه رو توی یه تاپیک بپرسم بهتره 😅بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دوازدهم یازدهم
مرسیی بچه هااا -
طول موج نور حاصل از سوختن ناقص متان کمتر از طول موج حاصل از سوختن کامل این گاز است.
این عبارت رو لطفا توضیح بدید -
طول موج نور حاصل از سوختن ناقص متان کمتر از طول موج حاصل از سوختن کامل این گاز است.
این عبارت رو لطفا توضیح بدیدپرستو بابایی خب عزیزم گاز متان اگه کامل بسوزه شعلش آبی رنگه اما اگه ناقص بسوزه شعلش نارنجی یا زرد رنگ هم میشه....( دقیق یادم نیس زرد میشه یا نارنجی)
پس طول موج نور آبی از نارنجی و زرد کمتره و انرژیش بیشتره!
اوکی شد؟ -
پرستو بابایی خب عزیزم گاز متان اگه کامل بسوزه شعلش آبی رنگه اما اگه ناقص بسوزه شعلش نارنجی یا زرد رنگ هم میشه....( دقیق یادم نیس زرد میشه یا نارنجی)
پس طول موج نور آبی از نارنجی و زرد کمتره و انرژیش بیشتره!
اوکی شد؟@M-Tina
درسته متوجه شدم:)
فکر کنم به استراحت لازمه واقعا ... -
@M-Tina
درسته متوجه شدم:)
فکر کنم به استراحت لازمه واقعا ...پرستو بابایی آره قطعاااا
خیلی اذیت نکن خودتو💚 -
این پست پاک شده!
-

اینو حل کنید لطفا ،خودم تا به جاییشو حل می کنم از اون جا به بعدو دیگه نتونستم -

اینو حل کنید لطفا ،خودم تا به جاییشو حل می کنم از اون جا به بعدو دیگه نتونستمپرستو بابایی در Chem گفته است:

اینو حل کنید لطفا ،خودم تا به جاییشو حل می کنم از اون جا به بعدو دیگه نتونستم -
پرستو بابایی در Chem گفته است:

اینو حل کنید لطفا ،خودم تا به جاییشو حل می کنم از اون جا به بعدو دیگه نتونستمپرستو بابایی من باشم این سوالو ببینم فرار میکنم
موقع حل کردنش چن بار سر نخ سوال از دستم در رف خیلی وقت میگیره تو ازمون

-
پرستو بابایی من باشم این سوالو ببینم فرار میکنم
موقع حل کردنش چن بار سر نخ سوال از دستم در رف خیلی وقت میگیره تو ازمون

آدمک ی توضیحیم بدم چون قطعا اینجوری قابل فهم نیس
غلظت اولیه رو
(بخونید مو) گرفتیم
خب 20 میلی لیتر بوده 80 میلی هم اب اضافه کرده شده 100 ینی حجمش 5 برابر شده پس غلظت یا همون مو میشه مو پنجم
بعد گفته 20 میلی از این محلول جدید رو با 3 میلی گرم کلسیم کربنات خالص واکنش میدیم:
1-خب ببینیم این مقدار از کلسیم کربنات با چند مول اسیدمون واکنش میده که شد
2- ببینیم غلظت نهایی چند شده و با همون مول نهایی اسیدمون رو بدست بیاریم که
در اومد
3- حالا ببینیم غلظتی که ازش تو واکنش استفاده کردیم چی بوده و به چی رسیده
خب مولار اولیه یا همون (مو) بدست میاد اینجا و بعدشم با فرمول m=10ad/M درصد جرمی رو حساب میکنیم -
آدمک ی توضیحیم بدم چون قطعا اینجوری قابل فهم نیس
غلظت اولیه رو
(بخونید مو) گرفتیم
خب 20 میلی لیتر بوده 80 میلی هم اب اضافه کرده شده 100 ینی حجمش 5 برابر شده پس غلظت یا همون مو میشه مو پنجم
بعد گفته 20 میلی از این محلول جدید رو با 3 میلی گرم کلسیم کربنات خالص واکنش میدیم:
1-خب ببینیم این مقدار از کلسیم کربنات با چند مول اسیدمون واکنش میده که شد
2- ببینیم غلظت نهایی چند شده و با همون مول نهایی اسیدمون رو بدست بیاریم که
در اومد
3- حالا ببینیم غلظتی که ازش تو واکنش استفاده کردیم چی بوده و به چی رسیده
خب مولار اولیه یا همون (مو) بدست میاد اینجا و بعدشم با فرمول m=10ad/M درصد جرمی رو حساب میکنیمآدمک
یکم زمان می بره هضمش کنم ولی ممنونم ازتون 🚶🏻😂🌱 -
آدمک
یکم زمان می بره هضمش کنم ولی ممنونم ازتون 🚶🏻😂🌱پرستو بابایی خواهش میکنم بنظرم طبیعیه :cat_face_with_tears_of_joy: