نمودار سرعت زمان در دومتحرکه
-
سلام. میشه اینو با نمودار حل کنین؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
سلام با نمودار حل کردن فکر میکنم فقط کار رو سخت تر میکنه. من خودم با روابط شتاب ثابت بدون نمودار حل کردم به نظرم راحت تر بود.
اولین کاری که باید بکنید چه در حل با نمودار چه در حل بدون نمودار باید مبدا زمان هر دو متغیر رو یکسان کنید. یکی در t=0 حرکتش اغاز شده یکی در t=3
باید مشخص کنید که متحرکی که در t=0 حرکتش شروع شده در t=3 چه سرعتی داره و در چه مکانی هست این ها رو بگیرید سرعت و مکان اولیش. یعنی اغاز حرکت هر دو رو t=3 در نظر بگیرید بعد سوالو حل کنید. وقتی اغاز حرکت A رو هم 3 در نظر بگیرید سرعت و مکان اولیش فرق میکنه که باید بدست بیارید. -
سلام با نمودار حل کردن فکر میکنم فقط کار رو سخت تر میکنه. من خودم با روابط شتاب ثابت بدون نمودار حل کردم به نظرم راحت تر بود.
اولین کاری که باید بکنید چه در حل با نمودار چه در حل بدون نمودار باید مبدا زمان هر دو متغیر رو یکسان کنید. یکی در t=0 حرکتش اغاز شده یکی در t=3
باید مشخص کنید که متحرکی که در t=0 حرکتش شروع شده در t=3 چه سرعتی داره و در چه مکانی هست این ها رو بگیرید سرعت و مکان اولیش. یعنی اغاز حرکت هر دو رو t=3 در نظر بگیرید بعد سوالو حل کنید. وقتی اغاز حرکت A رو هم 3 در نظر بگیرید سرعت و مکان اولیش فرق میکنه که باید بدست بیارید. -
باید مشخص کنید که متحرکی که در t=0 حرکتش شروع شده در t=3 چه سرعتی داره و در چه مکانی هست این ها رو بگیرید سرعت و مکان اولیش. یعنی اغاز حرکت هر دو رو t=3 در نظر بگیرید بعد سوالو حل کنید. وقتی اغاز حرکت A رو هم 3 در نظر بگیرید سرعت و مکان اولیش فرق میکنه که باید بدست بیارید.@MaTiN-S
خب در t=3 مکان و سرعت اولیه رو برای هر دو با رنگ بنفش نوشتم. معادلات سرعت زمان شون هم نوشتم و بعد در نمودار v-t رسم کردم.
کافیه معادله سرعت A و B رو برابر قرار بدید میفهمید در t=12 سرعت هر دو برابر 30 میشه.حالا از صفر تا 12 ثانیه سطح بین نمودار دو متحرک یعنی S1 به شما فاصلشون رو در t=12 میده.
خب S1=36 هست اما مکان اولیه دو متحرک در t=3 با هم 9 تا فاصله داشت پس الان مجموعا از هم 45 متر فاصله دارن. یعنی یه بار فاصلشون 29 شده قبل ثانیه 12.شما میخواید ببینید دفعه بعدی فاصلشون کی 12 میشه. فرض کنیم در 't که روی نمودار مشخص کردم فاصلشون میشه 29. این یعنی مساحت بین نمودار ها از 12 تا 't باید 16 باشه.
چون در 12 فاصله 45 بوده حالا که نمودار قرمز بالاست فاصلشون داره از هم کم میشه اگر 16 تا کم بشه میشه 29 فاصلشون. S2 خودش مثلثه و مساحتش رو میدونیم.
مساحتش رو بر حسب 't نوشتیم و مساوی 16 قرار دادیم. حالا که 't مشخص شد در اون رابطه Vb-Va قرار میدیم اختلاف سرعت ها رو میده ... -
@MaTiN-S
ببخشید امکانش هست این سوال رو به صورت نسبی هم حل کنید
استادمون یه روش داره شتاب و سرعت رو نسبی میکنه برای نمودار سرعت زمان نسبی میکشه من نتوسنتم خودم اونجوری حلش کنم -
@MaTiN-S
استادمون یه روش داره شتاب و سرعت رو نسبی میکنه برای نمودار سرعت زمان نسبی میکشه من نتوسنتم خودم اونجوری حلش کنم -
@MaTiN-S
آدمک
@f-nalistاین هم همون معادله مکان-زمان هست دیگه فرقی نداره که. فکر کردم مثل سرعت نسبی استادشون شتاب نسبی تعریف کرده!
شما در حقیقت اومدی تابع فاصله دو متحرک بر حسب زمان رو نوشتی | D(t) = | x(B) - x (A)
بعد مساوی 29 قرار دادی چون این فاصله مد نظره طراحه. من همینطوری دقیقا حل کردم بنظرم از نمودار درکش آسون تره اما شاید نمودار سریع تر به جواب برسه. -
آدمک در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist بنظرم بهترین روش نمودار vtعه
@MaTiN-S در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
آدمک
@f-nalistاین هم همون معادله مکان-زمان هست دیگه فرقی نداره که. فکر کردم مثل سرعت نسبی استادشون شتاب نسبی تعریف کرده!
شما در حقیقت اومدی تابع فاصله دو متحرک بر حسب زمان رو نوشتی | D(t) = | x(B) - x (A)
بعد مساوی 29 قرار دادی چون این فاصله مد نظره طراحه. من همینطوری دقیقا حل کردم بنظرم از نمودار درکش آسون تره اما شاید نمودار سریع تر به جواب برسه.نه منظورم این روش نبودش
شتاب نسبی منظورم بود یه مرحله بالاتر از سرعت نسبی که سنگین مخه من نمیشکشتش -
آدمک
بعد مساوی 29 قرار دادی چون این فاصله مد نظره طراحه. من همینطوری دقیقا حل کردم بنظرم از نمودار درکش آسون تره اما شاید نمودار سریع تر به جواب برسه. -
آدمک
بعد مساوی 29 قرار دادی چون این فاصله مد نظره طراحه. من همینطوری دقیقا حل کردم بنظرم از نمودار درکش آسون تره اما شاید نمودار سریع تر به جواب برسه.نه منظورم این روش نبودش
شتاب نسبی منظورم بود یه مرحله بالاتر از سرعت نسبی که سنگین مخه من نمیشکشتش -
آدمک
اینجوری معادله نوشتن همیشه جوابه؟ که شتاب هارو و سرعت های اولیه رو تو یه معادله کم کنیم؟ -
آدمک
شتاب نسبی منظورم بود یه مرحله بالاتر از سرعت نسبی که سنگین مخه من نمیشکشتش@f-nalist
در حرکت یک بعدی زیاد پیچیده نیست. احتمالا منظور شما روش زیر هست :
https://www.aparat.com/v/5Y9jKولی من همون دو روش قبل (معادله مکان-زمان و نمودار v-t) رو ترجیح میدم.
-
@f-nalist بعید میدونم شتاب نسبی چیزه عجیب غریبی باشه
جزوه ای چیزی از استادتون نداری بفرستی؟
چون اصن مفهوم سرعت نسبی هم از همین برایند گیری بدست میاد، خب شتابم همینجوریه دیگهآدمک در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
چون اصن مفهوم سرعت نسبی هم از همین برایند گیری بدست میاد، خب شتابم همینجوریه دیگه@MaTiN-S در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist
https://www.aparat.com/v/5Y9jKولی من همون دو روش قبل (معادله مکان-زمان و نمودار v-t) رو ترجیح میدم.
اها تقریبا شبیه همین
نه متاسفانه ندارم ازش چون باید عکس بندازم دسترسی ندارمممنونم بچه ها
-
چون اصن مفهوم سرعت نسبی هم از همین برایند گیری بدست میاد، خب شتابم همینجوریه دیگه@MaTiN-S در نمودار سرعت زمان در دومتحرکه گفته است:
@f-nalist
اها تقریبا شبیه همین
نه متاسفانه ندارم ازش چون باید عکس بندازم دسترسی ندارمممنونم بچه ها
-
@MaTiN-S
استادمون یه روش داره شتاب و سرعت رو نسبی میکنه برای نمودار سرعت زمان نسبی میکشه من نتوسنتم خودم اونجوری حلش کنم@f-nalist میدونین واقعا در عین عالی بودن روشای نسبی و ی سری روشای خاص دیگه، واقعا خیلی بده چون نه هیچ پاسخنامه ای اونجوری میره نه خیلی از معلمای دیگه... به خود اون استادم خیلی وقتا دسترسی نداری.
همینه ک حرکت شناسیم درصداش پایینه دیگه.. روشاش انقدر متنوع و خاص هر استاده که از اونور بوم میفتی
-
@f-nalist میدونین واقعا در عین عالی بودن روشای نسبی و ی سری روشای خاص دیگه، واقعا خیلی بده چون نه هیچ پاسخنامه ای اونجوری میره نه خیلی از معلمای دیگه... به خود اون استادم خیلی وقتا دسترسی نداری.
همینه ک حرکت شناسیم درصداش پایینه دیگه.. روشاش انقدر متنوع و خاص هر استاده که از اونور بوم میفتی
مآهور کلا اینجوریه که رو یه سوال روشای مختلفی جواب میده، همیشه ی روش شمارو سریعتر به جواب میرسونه و هیچ تضمینی نیس کدومشون سریعترینه کاملا بستگی به سوال داره وقتی شما سر جلسه ازمون قرار میگیری مونده به بخت و اقبالت که روشی که انتخاب کردی سریعترینه یا دیر میرسونت به جواب و وقت زیادی ازت میگیره
کلا من کنکور رو خیلی وابسته به بخت و اقبال میدونم شایدم دارم پشت کنکوری بودنمو توجیه میکنم