سه آ
-
سلام دوستان شما آزمون های سه آ رو شرکت میکنین؟
من شرکت کردم و برام عجیب بود که یازده ریاضی کلا 22 نفر شرکت کردن(طبق چیزی که تو کارنامم بود و احتمال میدم باگ سایته)
و اینکه با درصدای
حسابان 57
هندسه 46
آمار 48(کل ریاضی 51)فیزیک 54
شیمی 31
تراز قلمچیم حدود چند میشه(برای مقایسه میخوام) و کلا این درصدا چطوره؟
تراز خود سه آمم 10274 شدممنون میشم جواب بدید
-
6700؟؟
-
من شرکت کردم و برام عجیب بود که یازده ریاضی کلا 22 نفر شرکت کردن(طبق چیزی که تو کارنامم بود و احتمال میدم باگ سایته)
و اینکه با درصدای
حسابان 57
هندسه 46
شیمی 31
@Ali-r4 در سه آ گفته است:
و اینکه با درصدای
حسابان 57
هندسه 46
شیمی 31
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
دوازدهم
یازدهم
دهم
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
و اینکه با درصدای
حسابان 57
هندسه 46
شیمی 31
@Ali-r4 باور کنید 22 نفر عدد عجیبی نیست. خودم سوالات رو ندیدم، ولی به چند دلیل ادمای کمی میرن سراغش. چند تا دلیل داره: اول این که خیلی ناآشناست. دوم اینکه بودجه بندی خیلی جلویی داره. من خودم میخواستم بزنم ولی هیچجوره نمیتونستم با برنامه قلم چی تنظیمش کنم. فکر نکنم با ماز و ... هم تنظیم باشه. سوم اینکه تعداد آزمونا کمه و این تعداد اصلا مناسب آزمون دادن نیست و فایده خاصی نداره.
درباره تراز قلم چی. خب بر فرض اینکه سختی سوالات رو با قلم چی برابر بگیریم(که عموما قلم چی سخت تره و درصدا توش میاد پایین)، ترازتون یه چیزی حدود 6300-6400 میشه. -
@Ali-r4 باور کنید 22 نفر عدد عجیبی نیست. خودم سوالات رو ندیدم، ولی به چند دلیل ادمای کمی میرن سراغش. چند تا دلیل داره: اول این که خیلی ناآشناست. دوم اینکه بودجه بندی خیلی جلویی داره. من خودم میخواستم بزنم ولی هیچجوره نمیتونستم با برنامه قلم چی تنظیمش کنم. فکر نکنم با ماز و ... هم تنظیم باشه. سوم اینکه تعداد آزمونا کمه و این تعداد اصلا مناسب آزمون دادن نیست و فایده خاصی نداره.
درباره تراز قلم چی. خب بر فرض اینکه سختی سوالات رو با قلم چی برابر بگیریم(که عموما قلم چی سخت تره و درصدا توش میاد پایین)، ترازتون یه چیزی حدود 6300-6400 میشه. -
@Comrade_Bayat
درباره بودجه بندی و سختی نمیدونم
ولی با این 22 نفر به خیلی خیلی ناشناخته بودنش پی بردمبه حر حال مشتی هستی و پرطرفدار:)
@Ali-r4
ولی با این 22 نفر به خیلی خیلی ناشناخته بودنش پی بردم
خب مشخصه، اول اینکه آلا تبلیغ خاصی برای این ازمون انجام نداده. خود من توی هیچ جای دیگه جز سایت آلا تبلیغ این آزمون رو ندیدم. الان هم فکر کنم توی سایت هم حتی تبلیغ نمیکنن. درکل حتی اگر از آلا هم استفاده کنی احتمالش کمه با این آزمون آشنا بشی که به مرحله ثبت نام و شرکت بهش برسی!
به حر حال مشتی هستی و پرطرفدار
:folded_hands_light_skin_tone:
-
و اینکه با درصدای
حسابان 57
هندسه 46
شیمی 31