Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کاهش تراز...
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
دوستان برای شیمی صفر کدام دبیر آلا خوبه؟
N
خودم تجربی نبودم و الان قصد کنکور تجربی دارم
سوال مشاوره ای
اجازه ندهید امتحانات شما را رنج بدهند
هبیجه
اینجا میخوام برنامه بنویسم و گزارش بفرستم برای این بازه دو هفته ای امتحانات اگه کسی هم دوستش شرکت کنه 💕 گودی گودی فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
تغییر رشته تحصیلی
S
من می‌خوام حقوق بخونم ولی دیپلم من تربیت بدنی نظام قدیم هست چه جوری میتونم شروع کنم
سوال مشاوره ای
از کی شروع کنم؟
0
سلام من دهم ریاضیم خواستم بدونم که برای کنکور از کی باید شروع کنم؟
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هبیجه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
اولویت بندی ریاضی و شیمی و زیست
im_mjgnI
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-آلاء
سوال مشاوره ای
دراما دانشگاه 😙
هبیجه
بیاید از دراماهای دانشگاه بگید باهمدیگه بخندیم یا غصه بخوریم 🥕
سوال مشاوره ای
فیزیک
hhygonm1+52H
2222hi1.pdf
سوال مشاوره ای
بودجه بندی ریاضی کنکور انسانی
گ
سلام وقت شما بخیر من دوره راه ابریشم الا تهیه کردم یا پیله میخوام پایم رو کمی قوی کنم بعد از اون بنظرتون کدوم مباحث یا فصول ریاضی انسانی رو بخونم که دشواری کمتری داشته باشه یا فصل مستقل باشه؟؟؟! فقط امار احتمال سه پایه رو مثلا بخونم؟؟؟ متن پررنگ
سوال مشاوره ای
یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 امیدوارم حالتون خوب باشه. من دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسی‌ام پایینه؛ به‌طوری‌که می‌تونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمی‌دونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم. ✍️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (به‌جز زمین‌شناسی) و همین‌طور درس‌های عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلم‌های سالیانه تلگرام استفاده می‌کنم: زیست: فرهمندیا ریاضی: مهدی عزیزی فیزیک: نیما نوروزی شیمی: مصلایی از نظر کتاب کمک‌درسی، برای همه درس‌ها کتاب‌های خیلی سبز رو دارم، به‌جز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن. ✍️ با توجه به این میزان عقب‌افتادگی به امتحانات نوبت اول نمی‌رسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمره‌هام چی می‌شه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، به‌خاطر نمره کل نتونم قبول بشم. ✍️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون می‌تونم به آزمون ۱۰ بهمن قلم‌چی برسم یا نه؟ برنامه‌ام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعه‌ام اضافه کنم. نکته‌ی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درس‌هایی که امتحانشون نزدیک‌تره تمرکز کنم، یا طبق برنامه‌ریزی ام برای خوندن همه درس‌ها در طول هفته جلو برم؟ خیلی ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌ام کنید 🌷.
سوال مشاوره ای
جمع کردن درس ها
C
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
سوال مشاوره ای
راه قانونی برای مدرسه نرفتن
ZohaaaaZ
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
سوال مشاوره ای

کاهش تراز...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
65 دیدگاه‌ها 11 کاربران 1.6k بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ف آفلاین
    ف آفلاین
    فراموش شده
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط فراموش شده انجام شده

حتی یه روش تقلب غیر مستقیم هم داریم. بعضی اساتید که آزمون به خصوصی رو توصیه می کنن میان سوالات آزمون رو می خرن و سرکلاس با تغییر جزئی سوالات رو حل می کنن و یا حتی کسانی رو داریم که توصیه نمی کنن ولی با توجه به اکثریت کلاس سوالات اون آزمون رو می خرن. و بعد دانش آموز بدبخت می ره جلسه همه رو جواب میده و میگه به به عجب استادی دارم. همه سوالات رو پیش بینی کرده.در حالی که نمی دونه قرار سرجلسه کنکور تقره داغ بشه.:cat_face_with_wry_smile: منم با بقیه موافقم تمرکزت روی این آزمون ها وتراز نذار.

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • ف فراموش شده

مآهور می تونی مثل من آزمون های شخصی سازی شده بدی و فقط با خودت رقابت کنی.البته دو آزمون دیگه هم می دم.ولی تمرکزم بیشتر روی این یکیه. گروه مشاوره من جوری ازم آزمون می گیرن که تعیین کنه پیشرفت داشتم یا نه تونستم نقاط ضعفم رو برطرف کنم یا نه؟و... فقط می تونم بهت توصیه کنم بی خیال قلم چی و غیره بشی. هر آزمونی که می خوای جواب سوالاتش رو یه روز قبلش می تونم بدم بهت؟

م آفلاین
      م آفلاین
      مآهور
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@глушение چجوری در رقابت با خودم پیروز بشم؟ چجوری شما مثلا همین ازمونی که میدین پیشرفت میکنین؟

1402یی بازنشسته

ف 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • م مآهور

@глушение چجوری در رقابت با خودم پیروز بشم؟ چجوری شما مثلا همین ازمونی که میدین پیشرفت میکنین؟

ف آفلاین
        ف آفلاین
        فراموش شده

مآهور من خودم ایراد یابی نمی کنم واگذارش کردم به مشاور. وقتی ازم آزمون گرفتن نقاط ضعفم رو پیدا می کنن و مجدد از همونا ازم امتحان می گیرن.نتیجه نشون میده آیا تونستن از خودم پیشی بگیرم یا نه؟ اما اگه خودت داری ایرادیابی می کنه باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیری. من جمله آیا مفهموم رو درک نکردی؟ روش حل اشتباهی پیش گرفتی؟ روش حل کندی پیش گرفتی؟ در مدیریت زمان مشکل داشتی؟ در مدریت استرس مشکل داشتی؟ ترس از روی سوال داشتی؟ و... بعد از اینکه پیداش کردی ایرادهارو باید بیای برایشون راه حل بدی که چیکار کنم برطرف بشه.

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • ف فراموش شده

حتی یه روش تقلب غیر مستقیم هم داریم. بعضی اساتید که آزمون به خصوصی رو توصیه می کنن میان سوالات آزمون رو می خرن و سرکلاس با تغییر جزئی سوالات رو حل می کنن و یا حتی کسانی رو داریم که توصیه نمی کنن ولی با توجه به اکثریت کلاس سوالات اون آزمون رو می خرن. و بعد دانش آموز بدبخت می ره جلسه همه رو جواب میده و میگه به به عجب استادی دارم. همه سوالات رو پیش بینی کرده.در حالی که نمی دونه قرار سرجلسه کنکور تقره داغ بشه.:cat_face_with_wry_smile: منم با بقیه موافقم تمرکزت روی این آزمون ها وتراز نذار.

م آفلاین
          م آفلاین
          مآهور
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مآهور انجام شده

@глушение باز هم میگم نمیخوام خودمو درگیر حواشی قلمچی کنم من همه این چیزارو میدونم... من فقط یچیز میخوام اونم اینه که چجوری رو به پیشرفت باشم.. میشه تو رو خدا فرض کنین اصلا قلمچی نمیدم و همینو جواب بدین؟ :_)

کسی که خودشو درگیر حواشی قلمچی کنه بخواد به عدم امنیت ازمون و کاظم قلمچی و طراحای سوال و معلمایی که سوالارو میخرن و ... فحش بده تهش چی میشه؟ به قول نقی به قهقرا (؟؟؟ :face_with_tears_of_joy: ) میره ولی هنوزم دلش به ترازای الکی و تقلبای قلمچی خوشه! تهشم بعد کنکور میگه تقصیر قلمچی بود... بنظرم تنها چیزی که لازمه اینه که ادم وارد این مسائل نشه و بقول شما (و البته این دقیقا کاریه که خودم دارم میکنم) تو فکر رقابت با دیروز خودش باشه.

1402یی بازنشسته

ف Zahra.HDZ A 3 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • م مآهور

@глушение باز هم میگم نمیخوام خودمو درگیر حواشی قلمچی کنم من همه این چیزارو میدونم... من فقط یچیز میخوام اونم اینه که چجوری رو به پیشرفت باشم.. میشه تو رو خدا فرض کنین اصلا قلمچی نمیدم و همینو جواب بدین؟ :_)

کسی که خودشو درگیر حواشی قلمچی کنه بخواد به عدم امنیت ازمون و کاظم قلمچی و طراحای سوال و معلمایی که سوالارو میخرن و ... فحش بده تهش چی میشه؟ به قول نقی به قهقرا (؟؟؟ :face_with_tears_of_joy: ) میره ولی هنوزم دلش به ترازای الکی و تقلبای قلمچی خوشه! تهشم بعد کنکور میگه تقصیر قلمچی بود... بنظرم تنها چیزی که لازمه اینه که ادم وارد این مسائل نشه و بقول شما (و البته این دقیقا کاریه که خودم دارم میکنم) تو فکر رقابت با دیروز خودش باشه.

ف آفلاین
            ف آفلاین
            فراموش شده

مآهور الان قلمچی میری درسته برو بشین آزمون رو کامل تحلیل کن و تمام ایراد ها رو پیدا کن و بعد بیا از ایراد هایی که شناسایی کردی از خودت آزمون استاندارد بگیر البته برای اینکار باید حتما یه بانک تست موضوعی و بروز تهیه کرده باشی.

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • ف فراموش شده

مآهور من خودم ایراد یابی نمی کنم واگذارش کردم به مشاور. وقتی ازم آزمون گرفتن نقاط ضعفم رو پیدا می کنن و مجدد از همونا ازم امتحان می گیرن.نتیجه نشون میده آیا تونستن از خودم پیشی بگیرم یا نه؟ اما اگه خودت داری ایرادیابی می کنه باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیری. من جمله آیا مفهموم رو درک نکردی؟ روش حل اشتباهی پیش گرفتی؟ روش حل کندی پیش گرفتی؟ در مدیریت زمان مشکل داشتی؟ در مدریت استرس مشکل داشتی؟ ترس از روی سوال داشتی؟ و... بعد از اینکه پیداش کردی ایرادهارو باید بیای برایشون راه حل بدی که چیکار کنم برطرف بشه.

م آفلاین
              م آفلاین
              مآهور

@глушение چه مشاور خوبی داری.. دلم مشاور خواست..

مرسیی ازت. این سوالارو یادداشت میکنم و سعی میکنم براشون جواب پیدا کنم

1402یی بازنشسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • ف فراموش شده

مآهور الان قلمچی میری درسته برو بشین آزمون رو کامل تحلیل کن و تمام ایراد ها رو پیدا کن و بعد بیا از ایراد هایی که شناسایی کردی از خودت آزمون استاندارد بگیر البته برای اینکار باید حتما یه بانک تست موضوعی و بروز تهیه کرده باشی.

م آفلاین
                م آفلاین
                مآهور

@глушение بانک تست بروز؟ از همینایی که بعضی سایتا دارن منظورته؟

1402یی بازنشسته

ف 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • م مآهور

@глушение بانک تست بروز؟ از همینایی که بعضی سایتا دارن منظورته؟

ف آفلاین
                  ف آفلاین
                  فراموش شده

مآهور فرقی نداره می تونه چاپی هم باشه. فقط مهمه که به صورت موضوعی تفکیک شده باشه تا بتونی روی بیس مسئله ای که مشکل داری کار کنی.

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • ف فراموش شده

مآهور فرقی نداره می تونه چاپی هم باشه. فقط مهمه که به صورت موضوعی تفکیک شده باشه تا بتونی روی بیس مسئله ای که مشکل داری کار کنی.

م آفلاین
                    م آفلاین
                    مآهور

@глушение یه چند تا منبع اینجوری مثال میزنی؟ ببخشید خیلی وقتتو گرفتم دمت گرم واقعا کمکم کردی

1402یی بازنشسته

ف 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • م مآهور

@глушение یه چند تا منبع اینجوری مثال میزنی؟ ببخشید خیلی وقتتو گرفتم دمت گرم واقعا کمکم کردی

ف آفلاین
                      ف آفلاین
                      فراموش شده

مآهور لرنیتو بدک نیست با بقیه اشنا نیستم شرمنده دیر جواب دادم مودمم قطع شده بود

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • م مآهور

Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HD
                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐

مآهور سلام رفیق عزیزم
                        معذرت میخوام منشن کردی و ندیدم
                        .
                        اولن این که درصد هات فوق العاده‌ن
                        بهت حسودی‌م شد🥲❤️‍🔥
                        دوما این که جواب این سوال سخت و شخصیه
                        و برسی خیلی زیاد میخواد
                        بیا چت روم از چیزایی که بلدم بهت میگم و حرف بزنیم درباره‌ش

So
                        What is the point
                        of every thing?...

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • ف فراموش شده

مآهور لرنیتو بدک نیست با بقیه اشنا نیستم شرمنده دیر جواب دادم مودمم قطع شده بود

م آفلاین
                          م آفلاین
                          مآهور

@глушение مرسی ازتون

1402یی بازنشسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD

مآهور سلام رفیق عزیزم
                            معذرت میخوام منشن کردی و ندیدم
                            .
                            اولن این که درصد هات فوق العاده‌ن
                            بهت حسودی‌م شد🥲❤️‍🔥
                            دوما این که جواب این سوال سخت و شخصیه
                            و برسی خیلی زیاد میخواد
                            بیا چت روم از چیزایی که بلدم بهت میگم و حرف بزنیم درباره‌ش

م آفلاین
                            م آفلاین
                            مآهور

@Zahra-HD خیلی ممنونم ازتون :blue_heart:

1402یی بازنشسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • م مآهور marked this topic as a regular topic on
                            • F آفلاین
                              F آفلاین
                              f.nalist
                              ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده

سلام
                              امیدوارم حالتون خوب باشه
                              من منتظر بودم بچه ها بگن این دلیلو ولی متاسفانه بحث به حاشیه رفت
                              آزمون قلمچی رو یک آزمونی در نظر میگیریم که هیچ تقلبی وجود نداره و همه به درستی و بدون هیچ تقلبی چه حین جلسه چه قبل جلسه و چه بعد اعم از کتاب آبی و استادو.. در آزمون شرکت میکنند

اینجوری اولین تراز آزمون شما میره بالاتر به عنوان مثال اگر با این وضعیت شما 6500 بودین
                              میشه اون اولی 7200 و بعد 7000 و بعد 6900
                              و شما معترض میشین که چرا افت تراز دارین
                              این یکی از دلایلش افت تراز هستش
                              اون یکی دلیلش نشان دهنده ضعف های جزئی در بودجه آزمون های پیش رو هستش که ایرادات شما بیشتر هستش

مثلا من قلب رو خیلی واردم با فصل دو دوازدهم
                              میرم خفن میزنم و تراز بالا میگیرم
                              ولی دو هفته بعد که مثلا از کلیه است من از دهم به بعد هیچی نخوندم و سعی میکنم هر چی نخوندم رو تو دو هفته بخونم و نمیتونم تراز بالایی بگیرم در این آزمون چون یه کسایی مث شما که قلب رو بلد بودین اون رو بهتر بلدن و تراز بالایی کسب میکنن
                              شما نباید سیر نزول یا صعود تراز رو در نظر بگیرین و صرفا باید چیزی برای از ریل خارج نشدن باشه
                              اینجوری متوجه میشین که کدوم مباحث رو بیشتر مشکل دارین و باید رو اونا کار کنین

اگه شما 6 تا آزمون جامع کل دروس شرکت میکردین حرف شما منطقی بود
                              ولی وقتی بودجه عوض میشه و شما میزان تسلطتون در هر مبحث فرق میکنه نباید توقع پایستگی تراز داشته باشین
                              و این باعث میشه که این آزمون رو بیشتر روش کار کنین تستای بیشتری بزنین و این هم مث آزمون های خوبتون خفنش کنید

البته شاید این موضوع رو مخالف باشین که یادمون باشه تفکر ما از یادگیری خودمون با اون نتیجه فرق داره

امیدوارم بهترین نتیجه رو کسب کنید و موفق باشین :))

م 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • F f.nalist

سلام
                                امیدوارم حالتون خوب باشه
                                آزمون قلمچی رو یک آزمونی در نظر میگیریم که هیچ تقلبی وجود نداره و همه به درستی و بدون هیچ تقلبی چه حین جلسه چه قبل جلسه و چه بعد اعم از کتاب آبی و استادو.. در آزمون شرکت میکنند

اینجوری اولین تراز آزمون شما میره بالاتر به عنوان مثال اگر با این وضعیت شما 6500 بودین
                                اون یکی دلیلش نشان دهنده ضعف های جزئی در بودجه آزمون های پیش رو هستش که ایرادات شما بیشتر هستش

ولی دو هفته بعد که مثلا از کلیه است من از دهم به بعد هیچی نخوندم و سعی میکنم هر چی نخوندم رو تو دو هفته بخونم و نمیتونم تراز بالایی بگیرم در این آزمون چون یه کسایی مث شما که قلب رو بلد بودین اون رو بهتر بلدن و تراز بالایی کسب میکنن
                                شما نباید سیر نزول یا صعود تراز رو در نظر بگیرین و صرفا باید چیزی برای از ریل خارج نشدن باشه

ولی وقتی بودجه عوض میشه و شما میزان تسلطتون در هر مبحث فرق میکنه نباید توقع پایستگی تراز داشته باشین
                                و این باعث میشه که این آزمون رو بیشتر روش کار کنین تستای بیشتری بزنین و این هم مث آزمون های خوبتون خفنش کنید

البته شاید این موضوع رو مخالف باشین که یادمون باشه تفکر ما از یادگیری خودمون با اون نتیجه فرق داره

م آفلاین
                                م آفلاین
                                مآهور

@f-nalist منم چند روزه که میگم سمت حاشیه نرین لطفا.. :face_with_tears_of_joy:
                                به این موضوع دقت نکرده بودم الان که فکر میکنم حق با شماست من تو بعضی از مباحث این ازمون ضعف داشتم و در نتیجه نتیجه خوبی نگرفتم

ممنونم از کمکت

1402یی بازنشسته

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • F f.nalist

سلام
                                  امیدوارم حالتون خوب باشه

م آفلاین
                                  م آفلاین
                                  مآهور

@f-nalist در کاهش تراز... گفته است:

البته فکر کنم یکی گفته بودن ولی من تازه به مفهومش پی بردم:face_with_tears_of_joy:

1402یی بازنشسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • م مآهور

به این موضوع دقت نکرده بودم الان که فکر میکنم حق با شماست من تو بعضی از مباحث این ازمون ضعف داشتم و در نتیجه نتیجه خوبی نگرفتم

ممنونم از کمکت

F آفلاین
                                    F آفلاین
                                    f.nalist
                                    ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار

مآهور در کاهش تراز... گفته است:

ممنونم از کمکت

مآهور در کاهش تراز... گفته است:

@f-nalist در کاهش تراز... گفته است:

البته فکر کنم یکی گفته بودن ولی من تازه به مفهومش پی بردم:face_with_tears_of_joy:

خواهش میکنم😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • mahdi.ekM mahdi.ek

سلام میتونی چرا ترازت کمه ؟
                                      چون کلاس های فوق العاده مارو شرکت نمیکنی که استاد ۴/۵ روز قبل آزمون سوالات مشابه آزمون رو باهات کار کنه و تو بگی چه استاد خفنی به کمکش چقدر درصدم رفت بالا ، یا کتابای درجه یک مارو نمیخونی که سوالای چرت و پرتی که برات طرح کردیم رو با اون نکاتی که مفت نمی ارزن بتونی حل کنی و بگی وای خدای من چقدر بلدم و یا کنکور چهار تا مفهوم رو عوض میکنن تا فقط نگاه کنی چون هیچی از مفهوم سوالو بلد نیستی در کل اصلا تقصیر این نیست که ما از قصد جوری سوالا رو طرح میکنیم که تو موقع آزمون وقت کم بیاری و متوسل بشی به کلاس های ما اصلا هم به فکر این نیستیم جیب شما دانش آموز گرامی رو بزنیم اصلا ها ما فقط خودت برامون مهمه پول چیه عزیزم ؟ در کل الان این آزمون اولیا خیلی سخته می‌دونم ولی کم کم بیایید کلاسا ما براتون راحت میشه ، اگه هم پول کلاس کافی نداری عیب نداره هیس ! صداشو در نیار بیا این کلیدو بگیر باعث میشه حقظیاتت تقویت بشه سر آزمون هم مراقب نمیذاریم برای تفویت حافظه زیاد کارت سخت نشه گزینه هام پشت سر هم یکی می‌زنیم نگران نباش ما هواتو داریم...

• آقا کاظم خب من به شما اعتماد کردم چرا موفق نشدم کلاساتونم ک اومدم.
                                        خب نگاه کن تو ماه ها آخر منتهی به کنکور دیدی دیگه تموم شد آزمونت ؟ دیدی چه بلایی اومد سرت برای دوری از ما ؟ حالا عیب نداره میخوای واسه سال بعد بیا ثبت نام کن باز
                                        عه آقا / خانم رتبه زیر ده کشوری ؟ سریع برید خبرشو منتشر کنید با ما رتبه برتر شوید حالا یه نمه خیلی زیاد کثیری. لشکر سیاهی که ما فقط پولشونو میگیریم و یه عده کم فقط موفق میشن واقعا زیاد اهمیتی براتون نداشته باشه مهم اینه شما میتونید با شرکت در کلاس و ازمون ما موفق شوید
                                      A آفلاین
                                      A آفلاین
                                      Abasy
                                      دانش آموزان آلاء
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Abasy انجام شده

@mk-mahdi
                                      نمی‌خوام به حواشی دامن بزنم‌چون من شخص خودم کلا به یک آزمون نیاز داره و خیلی از موسسات ترفندشون همینه
                                      اما مسول قلمچی شهر ما هر بار میرم پاسخنامه بگیرم اگر ترازم افت کرده باشه میگه چرا کتاب های کانون رو نگرفتی ؟ اینجوری موفق نمیشی
                                      اگر درجا بزنم رو ترازم بازهم همینو میگه
                                      به بچه هایی که ترازش ۵۵۰۰ و به بالا هست میگه چون کتاب نمی‌گیرین...
                                      هرچند منم‌ پسرفت تراز داشتم نسبت به آزمون قبل ولی حدود ۲۰۰ تا

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • م مآهور

A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        Abasy
                                        دانش آموزان آلاء

مآهور
                                        تو درصد هاتو بیار بالا
                                        ولی یه چیزی که من متوجه شدم تحلیل آزمون خیلی مهمه بعد تحلیلش کردی نبوس نزار کنار
                                        هفته دومم‌ اگر وقت کردی بزنش
                                        بعد اگر وقت کردی مشابه پارسال هم بزن بعد میگن می‌خواین درصدهاتون زیاد بشه تا سه روز مونده به آزمون یا دوروز‌ مونده مباحث رو تموم کن
                                        دو سه روز آخر فقط تست های ترکیبی بزن تحلیل کن
                                        برای افزایش درصد البته نه تراز

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • A آفلاین
                                          A آفلاین
                                          Abasy
                                          دانش آموزان آلاء

مثلا من خودم یه مواقعی به بودجه بندی آزمون ممکنه نرسم بعد در تحلیل آزمون میگن که اون مباحثی که نرسیدی نباید تحلیل بشن ولی من میگم نمیشه اینجوری که
                                          من تحلیل میکنم
                                          اما تو همون دوهفته یه دور دوباره کل دفترچه رو با آرامش بیشتراز خودم امتحان میگیرم
                                          فقط چون یازدهم رو الان نمی‌زنم
                                          ترم دوم دوباره باید برگردم به دفترچه ها و یازدهم رو برای دفترچه های نیم سال اول بزنم

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه