پیرایش
-
سلام دوستان
آزمون سنجش این مورد رو تایید کرده که تغییرات رناها "فقط" مربوط به mRNA میشه.
با توجه به ص ۲۵ زیست ۱۲، تیتر "رناهای ساخته شده دچار تغییر می شوند" نباید به سنجش ایراد وارد کرد که تغییرات رو فقط برای mRNA در نظر گرفته؟ -
سلام دوستان
با توجه به ص ۲۵ زیست ۱۲، تیتر "رناهای ساخته شده دچار تغییر می شوند" نباید به سنجش ایراد وارد کرد که تغییرات رو فقط برای mRNA در نظر گرفته؟Fateme Samaei یکم حاشیه بریم(چون من عاشق حاشیه م
) بعد بریم سراغ اصل مطلب در خصوص تستا با توجه به انواع نگرش ها و دست پخت ها تنها راه حل کردن درست تست ها اینکه مثل برادران یوزارسیف که در مقابلش سجده کردن ما هم در مقابل طراح سجده کنیم. کتاب رو بندازیم دور هر چی بگن بگیم چشم! باید گفت هر چی شما بگی! آره والا راه دیگه ای نداره.گفته باشم اگه بخوای گردن کشی کنی می ندازنت توی سیاه چاه.
و اما اصل مطلب ما طبق کتاب ایجاد پیوند هیدوژنی رو هم معادل تغییر ساختار رنا ها می دونیم. کدوم بخش؟ مراجعه شود به ساختار tRNAالبته متن صریحه و نیازی به تفسیر نداشت.
-
آدمک دقیقا
-
-
سلام دوستان
با توجه به ص ۲۵ زیست ۱۲، تیتر "رناهای ساخته شده دچار تغییر می شوند" نباید به سنجش ایراد وارد کرد که تغییرات رو فقط برای mRNA در نظر گرفته؟Fateme Samaei سلام
اتفاقا من اینو از دبیر مدرسه پرسیدم چون آقای موقاری می گفتن واسه همه رناهاست ولی توی آزمون قلم چی مبنا رو بر اینکه فقط واسه رنای پیکه گذاشته بود
چیزی که بهم گفتن این بود این پیرایش فقط واسه رنای پیکه ولی بقیه رناها هم میتونن تغییر کنن اما این تغییر لزوما پیرایش نیست. -
سلام دوستان
با توجه به ص ۲۵ زیست ۱۲، تیتر "رناهای ساخته شده دچار تغییر می شوند" نباید به سنجش ایراد وارد کرد که تغییرات رو فقط برای mRNA در نظر گرفته؟ -
هویججج من یه تیکه رو اصلاح کنم بازم نظرتون رو بگید
اگزون و اینترون درواقع DNA هستن و mRNA دارای رونوشت اینترون و اگزونه نه خودشون