آزمون روزانه
-
سلاام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیک رو زدم اگر موافق باشین
یه آزمونی هر روز یه یک روز در میون در حد یک روتین با بازه زمان 8-12 ساعته که هر کسی متناسب با تایمش بتونه بده و مرتبط به بودجه های قبلی قلمچی به منظور مرور آموخته های قبلی
اگر موافق هستین اعلام کنید که اگر تعدادمون از حدی فرارفت بتونیم برگزار کنیم
دهم یازدهم دوازدهم هم فرقی نمیکنه چون مباحث پایه هم قراره گرفته باشهو اگر کسی دوست داشته باشه میتونه یه آزمون سوالای مارک دار خودش یا آزمونش رو قرار بده
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم -
سلاام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
یه آزمونی هر روز یه یک روز در میون در حد یک روتین با بازه زمان 8-12 ساعته که هر کسی متناسب با تایمش بتونه بده و مرتبط به بودجه های قبلی قلمچی به منظور مرور آموخته های قبلی
دهم یازدهم دوازدهم هم فرقی نمیکنه چون مباحث پایه هم قراره گرفته باشهو اگر کسی دوست داشته باشه میتونه یه آزمون سوالای مارک دار خودش یا آزمونش رو قرار بده
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@دوازدهم -
سلاام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@دوازدهم -
آزمون اول
زیست شناسی فصل یک دوازدهم
آزمون از قلمچی
فردا 6 صبح تا 6 عصر فرصت پاسخ گویی دارین
محل برگزاری وبلایت هستش
دوست داشتین شرکت کنید
در ضمن اگه دوست ندارین که درصدتون شناسایی بشه به هر دلیلی نام کاربریتون رو یه کد یا چیزی بذارین که خودتون بفهمین من امار پاسخگویی و همه چیز رو اینجا میذارمدمتون گرم
لینک برگذاری: u.weblite.me/GtcPgN
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
@mr-vinyzo وای
-
من دوست دارم یه تاپیک بزنید که توش سوالات خوب رو بررسی کنیم من اینقدر آزمون دادم به خدا حالت تهوع دارم الان. هرکی میگه آزمون حالم بد میشه.متاسفانه وقت هم نمی کنم این تاپیک رو شرکت کنم اینقدر که کار ناتموم دارم
-
من دوست دارم یه تاپیک بزنید که توش سوالات خوب رو بررسی کنیم من اینقدر آزمون دادم به خدا حالت تهوع دارم الان. هرکی میگه آزمون حالم بد میشه.متاسفانه وقت هم نمی کنم این تاپیک رو شرکت کنم اینقدر که کار ناتموم دارم
@глушение در آزمون روزانه گفته است:
من گفتم کسایی که دوس دارن
شما میتونین این تاپیک رو در حالت نادیده گرفتن قرار بدین تا مشکلی براتون پیش نیاد -
-
آزمون اول
آزمون از قلمچی
محل برگزاری وبلایت هستش
دوست داشتین شرکت کنید
در ضمن اگه دوست ندارین که درصدتون شناسایی بشه به هر دلیلی نام کاربریتون رو یه کد یا چیزی بذارین که خودتون بفهمین من امار پاسخگویی و همه چیز رو اینجا میذارمدمتون گرم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403@f-nalist در آزمون روزانه گفته است:
آزمون اول
آزمون از قلمچی
محل برگزاری وبلایت هستش
دوست داشتین شرکت کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403بچه ها آزمون چند ساعتی هستش که شروع شده
تا ساعت 18
دوس داشتین شرکت کنین نتایجش هم قرار میدم :)))) -
@глушение در آزمون روزانه گفته است:
من گفتم کسایی که دوس دارن
شما میتونین این تاپیک رو در حالت نادیده گرفتن قرار بدین تا مشکلی براتون پیش نیاد@f-nalist نه منظورم این بود ایده ی خوبیه اما اگه می تونید یه تاپیک جدا برای بررسی سوالات خوب بزنید که هر کس با سوالی مواجه شده که به نظرش خوبه می تونه بفرسته تا بررسی بشه.
-
@f-nalist نه منظورم این بود ایده ی خوبیه اما اگه می تونید یه تاپیک جدا برای بررسی سوالات خوب بزنید که هر کس با سوالی مواجه شده که به نظرش خوبه می تونه بفرسته تا بررسی بشه.
-
@f-nalist نه منظورم این بود ایده ی خوبیه اما اگه می تونید یه تاپیک جدا برای بررسی سوالات خوب بزنید که هر کس با سوالی مواجه شده که به نظرش خوبه می تونه بفرسته تا بررسی بشه.