مثلثات
-
@MaTiN-S اگه فرض بر این بزاریم که قابل ساده کردن نیس و متناوب هم هست. میشه piدوازدهم
-
آدمک
آره دوره ش pi هستش -
بابا این قضیه عجیبه
الان مستقیم رو |2sin4x|+|cos3x| جواب داد ولی مستقیما رو |sinx|+|cosx| جواب نمیده -
من که بیخیال شدم دیگه ...
بنظرم قضیه همونیه که دیشب گفتیم اما همیشه کوچک ترین دوره تناوب رو نمیده.
شاید در حالات خاص مثل همین توابع زوج بشه با یه روشی کوچک ترین رو پیدا کرد هرچند من قبول نمیکنم چون یه کاربر رندوم توی quora گفته ... -
@N-Sz به ترتیبی که گفتم برو جلو و امیدوار باشه سوال مثال نقض نباشه در بعضی از مسائل جوابی که در میاد ضریبی از دوره تناوبه نه خود دوره تناوب
@глушение در مثلثات گفته است:
همون طور که گفتی جمع و تفریق تاثیری بر روی دامنه نداره و فقط ضریب x مهمه. اگه عبارت قابل ساده کردن باشه اول ساده می کنیم و بعد دوره تناوب براش پیدا می کنیم و در غیر این صورت ک.م.م از دوره های تناوب هر کدوم بدست می یاریم. توابع نامنفی مثل قدر مطلق دار یا توان 2 دوره تناوبشون نصف میشه ودیگه هیچی همین
-
@N-Sz به ترتیبی که گفتم برو جلو و امیدوار باشه سوال مثال نقض نباشه در بعضی از مسائل جوابی که در میاد ضریبی از دوره تناوبه نه خود دوره تناوب
@глушение در مثلثات گفته است:
همون طور که گفتی جمع و تفریق تاثیری بر روی دامنه نداره و فقط ضریب x مهمه. اگه عبارت قابل ساده کردن باشه اول ساده می کنیم و بعد دوره تناوب براش پیدا می کنیم و در غیر این صورت ک.م.م از دوره های تناوب هر کدوم بدست می یاریم. توابع نامنفی مثل قدر مطلق دار یا توان 2 دوره تناوبشون نصف میشه ودیگه هیچی همین
-
@N-Sz عدد پی:cat_face_with_tears_of_joy:
-
@N-Sz عدد پی:cat_face_with_tears_of_joy:
-
Z Z.ns marked this topic as a regular topic on