گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
@در-حال-بارگذاری رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود. به سرزنش احتیاج ندارید به انرژی و انگیزه نیاز دارید که امید وارم
داشته باشید. و مستمر پیش برید.
@глушение مرسی
پارسال هم همین وضع بود پس اگه امسال هم همینجوری پیش بره نابوده همه چی
بازم مرسی -
مآهور سلام کاملا حرفتون درسته
من متاسفانه درگیر یه بیماری شدم یه مدتیه نمیخونم اگر هم بخونم خیلی کم چون امکانش نیس .
اوکی از این به بعد میدم .@lonely_boy در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور سلام کاملا حرفتون درسته
من متاسفانه درگیر یه بیماری شدم یه مدتیه نمیخونم اگر هم بخونم خیلی کم چون امکانش نیس .
اوکی از این به بعد میدم .امیدوارم هر چی سریع تر بهبود پیدا کنی:) اشکالی نداره همون مقدار کم هم بگو. اگه امروز با حال بدت 20 دقیقه خوندی بهت افتخار میکنم، و حالا اگه فردا 21 دقیقه بخونی با 1 تست، بهت خیلی خیلی بیشتر افتخار میکنم
jahad_121 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور چشم.
من مدتی اصلان نتونستم بخونم فعلا م هنوز درگیرم. مامانم بیمارستانه مدتی درگیر بیماری مادرم بودم سرم شلوغ بود
ولی چشم. هیچی م نخوندم میام. یا حتی اگر کم بود.
ان شاء الله منم یکمی دیگه بگذره دوباره همراهی تون می کنم. موفق باشیدامیدوارم زود زود خوب شن:) کلا میدونین بنظرم در اخر موفقیتی که مسیرش پر از سختی و مشکل باشه خیلی دلچسب تر از موفقیتیه که همه چیز برات محیا و گل و بلبل باشه..
پرستو بابایی در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور
چشم
من می خوندم ها ولی یادم می رفت گزارش بدماز این به بعد یادت باشه.. من اینجا خیلی احساس تنهایی میکنم وقتی فقط خودم گزارش میدم
@mr-vinyzo در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور دستت دردنکنه که یاداوری کردی ....راستش اینقدر درگیر بودم که وقت نمیشد بیام اینجا ...بعد یکمم درگیر بهینه سازی ساعات بودم برا همون گزارشام زیاد دقیق در نمیومد برا همون ننوشته بودم . چشم ایشالا دوباره شروع به بارگزاری میکنم ماهور جان ....
اشکالی نداره اتفاقا خودم هم دارم سعی میکنم بیشتر تو یه ساعت مشخص درس بخونم که فوق العاده سخته برای منی که اصلا نمیتونم خودمو موظف به برنامه ریزی کنم. برای همینم مطالعم فعلا خیلی نوسانی شده. تنها نیستی
@در-حال-بارگذاری در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور تلنگر خوبی بود برا من
منم مثه چند مدت پیش دیگه میام گزارش هامو میگماخ بله شما هم گزارش میدادین تو این چن صفحه قبل که میگشتم از رو شما پریدم فکر کنم. خیلی خوبه:)
-
شنبه 20 ابان
7ساعت و 30 دقیقه + 82 تستیکشنبه 21 ابان
2ساعت و 45 دقیقه + 0 تستدوشنبه 22 ابان
هیچی نخوندمسه شنبه 23 ابان
2ساعت و 40 دقیقه + 25 تستچهارشنبه 24 ابان(امروز)
هیچی نخوندمگزارش این هفته
منتظر هر نوع سرزنش و فحشی هستم... -
بچه ها. دوست دارین که هر شنبه روز های باقی مانده به کنکور (تجربی و ریاضی) اردیبهشت و تیرو بزارم؟ اگه موافقین اعتبار و اگه مخالفین منفی بدین بهم.
-
سلام امروز 24 ابان
0 -
مطالعه 11 ساعت
تست 220 -
سلام
۶ ساعت مدرسه
۸ ساعت کلاس
۲ ساعت ۳۰ دقیقه مطالعه
چند تا هم تست زدم:/ -
پنجشنبه ۲۵ آبان
صفر