b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
آیا ممکن است PH منفی شود؟
-
سلام خسته نباشید. سوالم اینه که آیا امکانش هست که غلظت مولی (مولار) یون هیدرونیوم در یک اسید بیشتر از یک مول بر لیتر بشه؟ آخه در اون صورت PH محلول طبق فرمول لگاریتم منفی میشه. مثلا این مورد را نگاه کنید
-
بله ممکنه. ph در دمای اتاق حدودا بین 0 تا 14عه. اما لزوما و فقط بین 0 تا 14 نیست. ممکنه از 14 بیشتر و یا منفی باشه. اما چرا معمولا استفاده نمیکنیم؟ اولا چون خارج از کتابه بحثش. دوما فلسفه ph اینه که غلظتو که یه عدد درب و داغونه رو به یه عدد ساده تر تبدیل کنه. وقتی یه عدد قشنگ مثل 1 مولار داریم، گرفتن لوگاریتم ازش و رسیدن به ph کار بیهوده ایه.
-
امیرحسین شهسواری بله ممکنه، بقول دوستمون pH برای اینه که غلظت های خیلی کم رو با عدد مناسب تری نشون بدیم واسه همین اگه یه غلظتی مثلا از 1 مولار بیشتر بود خب چه کاریه با همون مولار نشونش میدیم دیگه با pH کاری نداریم
-
mr.vinyzo حرفت چند تا ایراد اساسی داره
- ph فرق داره با غلظت. غلظت نمیتونه منفی باشه ولی ph میتونه
- غلظت منفی نمیشه همونطور که زمان منفی نمیشه. اما ph منفی میشه همونطور که دما منفی میشه
- شما خدا رو ندیدی، اما بهش اعتقاد داری. و حالا چجوریه که چون ph منفی و یا بزرگتر از 14 ندیدی انکارش میکنی :)))
و اگه هنوزم قبول نداری بهت یه تکلیف میدم. همین الان برام ph محلول 2 مولار هیدروکلریک اسیدو پیدا کن و جوابشو بگو
-
کامل تر بخوام بگم PH منفی داریم اما غیر معموله
-
مآهور در آیا ممکن است PH منفی شود؟ گفته است:
شما خدا رو ندیدی، اما بهش اعتقاد داری. و حالا چجوریه که چون ph منفی و یا بزرگتر از 14 ندیدی انکارش میکنی :)))
آهااان فهمیدم. بعد چند دور خوندن دوباره پیامم حدس میزنم این قسمتو بد برداشت کرده باشین.
ببینین منظورم اینه ک ما میدونیم خدا هست، حتی با اینکه به چشم نمیتونیم ببینیم ولی میدونیم هست و بهش اعتقاد داریم (و حتی اگه کسی بهش اعتقاد نداشته باشه ایا به این معنیه که وجود نداره؟ قطعا نه). چیزی مثل پی اچ منفی و ایناهم یجوورایی مثل همینه. شاید ما ندیده باشیم و یا نشنیده باشیم، اما وجود داره. ولی خب. همونطور که گفتم کاربردی نیست. -
@глушение درواقع بلا استفاده و عبثه
-
امیرحسین شهسواری
سوالای خوبی میپرسی
توصیه میکنم از سرچ انگلیسی هم کمک بگیری معمولا این جور سوالا قبلا پرسیده شدن و سرشون بحث شده و به جواب رسیدن
مثلا من الان سرچ کردم دیدم آره PH منفی هم داریم اما بازه محلول هایی که PH اونها در حالت عادی برامون مهمه معمولا بین 0 تا 14 هست -
اینم برای محکم کاری که آره ممکنه PH منفی شه -
حالا در که صورت این اتفاق ممکنه ؟
زمانی که اسید قوی داشته باشیم و غلظت اسید هم بیشتر از یک مولار باشه -
پرستو بابایی
مخلص استاد بازرگانی -
Saudade 19 0 استاد باباییم کامل توضیح داده بودن راجبش:)
-
im just me!