سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
دامنه gof تشریحی
-
متوجه نشدم...
-
Abasy ببین تعیین علامت رو یه لحظه بذار کنار.و چند لحظه با من باش با توجه به اینکه داریم f رو به g میدیم پس f نباید مقدار 0 و 4 رو که ریشه های g هستند به من بده.چون صفر در مخرج تعریف نشده است. از طرفی f من همواره مثبت و اگه بره توی مخرج g یه عبارت همواره مثبت خواهم داشت پس مقادیری که به ازای اون g منفی میشه قابل قبول نیست. کجا ها منفیه قبل 0 منفی میشه. خب دیدی من بدون تعیین علامت و هیچ فرمولی و فقط با کمک مفهوم به جواب رسیدم.ساده ست برای خودت پیچیده ش نکن.
-
@глушение اره ببخشید نمیدونم چرا حواسم رفت به برد، دامنش R هستش
تصحیح
-
@глушение
خب من به شخصه عدد دادم اولش
ولی این داستان تعیین علامت قاطی میکنم
و خب از دهم تا الان با ۴ تا دبیر تعیین علامت رو دیدم تهش نفهمیدم کجا باید ازش استفاده کنم
عدد دادم فهمیدم دامنه f میشه R
بعد من سوالم یه چیز دیگه بود که دیدم دامنه f رو بزرگتر مساوی صفر نوشتن سوال خودمم یادم رفت -
خب پس یعنی معلمم اشتباه کرده
میرم دوباره براش میفرستم -
اگر دامنه g(f(X) رو میخواست دامنه f میشد R؟
-