آزمون روزانه
-
فرزام مرسی این دو روزو که ازمونو گذاشتی و کلی زحمت کشیدی .
ولی خب من به شخصه رشتم ریاضیه زیستو که نمیتونم .شیمی هم اکثر ریاضیا توش مشکل دارن و متنفرن
فیزیک و ریاضیشو بزار ریاضی هم میان .البته من یکی دوتا ریاضی بیشتر ندیدم. یه مقدار فعالیت تو قسمت درسی انجمن به نسبت قبل کمتره واقعیتش بخاطر همونه کم استقبال شد . حالا اگه ادامه بدی استقبالش بیشتر میشه همه بهم نگا میکنن میان .
@f-nalist -
فرزام مرسی این دو روزو که ازمونو گذاشتی و کلی زحمت کشیدی .
ولی خب من به شخصه رشتم ریاضیه زیستو که نمیتونم .شیمی هم اکثر ریاضیا توش مشکل دارن و متنفرن
فیزیک و ریاضیشو بزار ریاضی هم میان .البته من یکی دوتا ریاضی بیشتر ندیدم. یه مقدار فعالیت تو قسمت درسی انجمن به نسبت قبل کمتره واقعیتش بخاطر همونه کم استقبال شد . حالا اگه ادامه بدی استقبالش بیشتر میشه همه بهم نگا میکنن میان .
@f-nalist@lonely_boy
خواهش میکنم
من گفتم هدفمو
صرفا برای این بودش که به بچه ها خیلی کمک بشه
ولی نمیدونم چرا اینجوری شد
من مشکلی ندارم اگه بچه ها اعلام حضور کردن که حتما شرکت میکنن در یه آزمونو که همون خودمونیم دوباره میزنیم -
@lonely_boy
خواهش میکنم
من گفتم هدفمو
صرفا برای این بودش که به بچه ها خیلی کمک بشه
من مشکلی ندارم اگه بچه ها اعلام حضور کردن که حتما شرکت میکنن در یه آزمونو که همون خودمونیم دوباره میزنیم@f-nalist در آزمون روزانه گفته است:
اولشه خب . بچه به مرور میان
@تجربیا
@ریاضیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@دوازدهم
@یازدهم
کلا نیم ساعت ازمونه . یه ساعتم تحلیلشو حساب کنیم برای یه کنکوری 1 ساعت و نیم اخر شب یا اول صبح چیزی نیست که نشه بخاطر یه ازمون صرف بشه . لایکو همه بلدنن بکنن پاشو بیا یه ازمون بده کلا 2 ساعت وقتتو نمیگیره
بنظرم دروس پایه رو بزار که یازدهمم ها بتونن شرکت کنن -
خب این هم میذارم به عنوان محک سوم تا ببینیم بچه ها فعالیتی میکنن یا نه
ولی دیگه این تو بمیری از اون تو بمیریا نیستااز مبحث
بازه فعال شدن آزمون
10 امشب
تا 18 عصر فردا@f-nalist
فرزام. لینک رو هم بفرست -
لینک آزمون
u.weblite.me/FOSYNyتوجه:
آزمون 20 سوال
و مدت زمان پاسخگویی 35 دقیقه هستش10 سوال به صورت طراحی و 10 سوال روتین از کتاب آبی قلمچی هستش
و مبحث هم از پایهپ.ن: بابت سینک نبودن شماره سوالات و پاسخنامه عذرخواهی میکنم چون سوالات از یک آزمون انتخاب شده بنابراین شماره سوال رو نتونستم درست کنم حواستون به این موضوع باشه
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
لینک آزمون
u.weblite.me/FOSYNyتوجه:
آزمون 20 سوال
و مدت زمان پاسخگویی 35 دقیقه هستش10 سوال به صورت طراحی و 10 سوال روتین از کتاب آبی قلمچی هستش
و مبحث هم از پایهپ.ن: بابت سینک نبودن شماره سوالات و پاسخنامه عذرخواهی میکنم چون سوالات از یک آزمون انتخاب شده بنابراین شماره سوال رو نتونستم درست کنم حواستون به این موضوع باشه
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
لینک آزمون
u.weblite.me/FOSYNyتوجه:
آزمون 20 سوال
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
آدمک یه سوال بود میگفت 0.2 F1 و بعد اینقدر مسافت سرعتش اینقدر میشد و ...
چرا من حس میکردم باید با فرمول مستقل از زمان شتابش و بعد نیروش بدست بیاد ولی بدست نمیومد -
چرا من حس میکردم باید با فرمول مستقل از زمان شتابش و بعد نیروش بدست بیاد ولی بدست نمیومد -
چرا من حس میکردم باید با فرمول مستقل از زمان شتابش و بعد نیروش بدست بیاد ولی بدست نمیومدمآهور نمیدونم کدومو میگید
همون که f1 و f2=0.2f1 رو میگید؟ بله نیاز به مستقل از زمان داشت
من همونو مشکل داشتم
الان دارم فک میکنم ایا سوال گفته بود اصطکاک داریم یا ن
چون من بدون اصطکاک حل میکردم نمیشد
فک کنم اصطکاک رو در نظر میگرفتم حل میشد
انقد تو همه سوالا به اصطکاک اشاره میکنن وقتی ی جا اشاره نمیکنن خود ب خود بدون اصطکاک میرم سر همین بدست نیومد
هیچ کدوم سوالا مشکل نداشتن -
به واسطه این ازمون فهمیدم باید یه مروری بکنم دوباره با اینکه ازمون قبل قلمچی 80 زدم
چه زود یادم رفته -
@mr-vinyzo
ما اصلا هم حسود نیستم ایشالا 100 بزنی -
@mr-vinyzo
ما اصلا هم حسود نیستم ایشالا 100 بزنی