موازنه
-
سلام. شما با چه روشی دومیو موازنه میکنین؟ اکسایش و کاهش یا وارسی؟ اگ با اکسایش کاهش میشه، راه حلتونو میفرستین؟

بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
-

باید ببینید تو واکنش 1 چنتا الکترون مبادله شده
همون مقدار رو در 2 تاثیر بدید و موازنه کنید (حواستون به موازنه بار هم باشه)آدمک چرا چرت گفتم
باید ببینید کاهنده چنتا داده اکسنده چنتا گرفته بعدش باید ک.م.م بگیرید تا مقدار کل الکترون های انتقالی که 10 باشه بدست بیاد
خب بعدش ببینید برای انتقال 10 الکترون چن مول اکسنده و چن مول کاهنده نیازه، ضرایبشون رو قرار بدید و موازنه کنید -

باید ببینید تو واکنش 1 چنتا الکترون مبادله شده
همون مقدار رو در 2 تاثیر بدید و موازنه کنید (حواستون به موازنه بار هم باشه)آدمک آهاان! توجه نکرده بودم که اینا نیم واکنشن حالا فهمیدم چیشد. میگم چرا هر کاری میکنم اکسنده رو پیدا نمیکنم:face_with_tears_of_joy:
درواقع اینجوری بود که وقتی فهمیدیم دو تا الکترون مبادله میشه، میتونیم ضریب اکترونو 2 بزاریم و بعد موازنه بار کنیم و حل میشه.. نه؟ -
آدمک چرا چرت گفتم
باید ببینید کاهنده چنتا داده اکسنده چنتا گرفته بعدش باید ک.م.م بگیرید تا مقدار کل الکترون های انتقالی که 10 باشه بدست بیاد
خب بعدش ببینید برای انتقال 10 الکترون چن مول اکسنده و چن مول کاهنده نیازه، ضرایبشون رو قرار بدید و موازنه کنید -
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
آدمک آهاان! توجه نکرده بودم که اینا نیم واکنشن حالا فهمیدم چیشد. میگم چرا هر کاری میکنم اکسنده رو پیدا نمیکنم:face_with_tears_of_joy:
درواقع اینجوری بود که وقتی فهمیدیم دو تا الکترون مبادله میشه، میتونیم ضریب اکترونو 2 بزاریم و بعد موازنه بار کنیم و حل میشه.. نه؟ -
مآهور بله میتونید ضریب e رو تو پایینی 2 بذارید و در بالایی 5
خب حالا باید شبیه هم شن (ک.م.م) پس بالایی رو در 2 ضرب میکنیم و پایینی رو در 5 -
آدمک البته تو این سوال نباید برابر قرار میدادیم الکترونا رو. باید همون ساده شده باشن. ولی بله اگه قرار بود واکنش کلیو بنویسیم که باید در 5 ضرب میشد دومی
-
آدمک اخه احساس میکنم زیادی سخت گرفتین موازنه رو.. یا معمولی حل میشه یا با مجهول گذاشتن با با اکسایش کاهش و موازنه بار... نمیدونم شایدم من همیشه موازنه های خوب به پستم میخوره و موازنه انچنان سختی که ازش متنفر بشم تا الان ندیدم :face_with_tears_of_joy:
خودم از مسائل خیلی خوشم نمیاد مخصوصا صابون که خیلی وقت گیره و یا محلول ها
-
آدمک اخه احساس میکنم زیادی سخت گرفتین موازنه رو.. یا معمولی حل میشه یا با مجهول گذاشتن با با اکسایش کاهش و موازنه بار... نمیدونم شایدم من همیشه موازنه های خوب به پستم میخوره و موازنه انچنان سختی که ازش متنفر بشم تا الان ندیدم :face_with_tears_of_joy:
خودم از مسائل خیلی خوشم نمیاد مخصوصا صابون که خیلی وقت گیره و یا محلول ها
-
مآهور بله با مجهول گذاشتن و معادله ک هر موازنه ای حل میشه ولی بحثه تایمه
موازنه ای ک بخواد با معادله چن مجهولی حل شه زمانبر میشه :face_with_head-bandage: -
مآهور بله با مجهول گذاشتن و معادله ک هر موازنه ای حل میشه ولی بحثه تایمه
موازنه ای ک بخواد با معادله چن مجهولی حل شه زمانبر میشه :face_with_head-bandage: