8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سور ها
-
-
بسم الله
این مسئله به صورت فارسی این گونه خواهد بود که : حداقل یک عدد وجود دارد (برای آن عدد محدوده ای در نظر نگرفته و میتواند صفر نیز باشد ) که هر عدد مخالف صفر اگر به توان آن عدد برسد مساوی یک می شود . برای اثبا میتوان امتحان کرد ، به غیر از صفر مثلا یک را بجای Y گذاشته ، خب ایا عددی پیدا می شود (حداقل یک عدد هم باشه کافیه ) که یک به توان ان بشود یک ؟ بله مثلا یک به توان هر عدد طبیعی مثل ۲ یا ۳ و.. می شود یک ، خب حالا عدد ۲ یا ۳ یا.. بجای Y بگذاریم ، اگر به توان صفر برسند مساوی یک می شوند . پس حداقل یک عددی هست که ۲ به توان ان مساوی یک بشه و اون هم صفر است . به همین ترتیب این گزاره صحیح می باشد .
موفق باشید
در پناه خدا -
09244a185e3f45 تمام حرف هاتون درست، اما مسئله من اینه که آیا از صورت گزاره میشه برداشت کرد که x هم نا مساوی صفره؟! جوری که من برداشت میکنم اینه که x هم نمیتونه صفر باشه.
-
من میگم x هم نمیتونه صفر باشه
همچنین شرطی گزاره نداره که میذاری :
بعضی ایکس هایی هستن و همه ایگرگ ها غیر صفر که به توان تمام اعداد غیر صفر بشن میشه صفر...
خب حالا این شرطی که خودت گذاشتی رو کجا داره ؟
نکته بعدی هم اینه اگه این شرط هم بود یک به توان یک میشه یک و بازم برقرار بود -