ژن✅
-

خیلی قشنگ بود شما هم بزنیدش ✨ -

خیلی قشنگ بود شما هم بزنیدش ✨پرستو بابایی

درسته ؟
منم چند تست قشنگ میزارم شما بزنید لذت ببرید 😁 -

پرنکته و سخت :)) -
پرستو بابایی

درسته ؟
منم چند تست قشنگ میزارم شما بزنید لذت ببرید 😁@_-Reza-_
بله عالییی 🤩 -
پرستو بابایی

پرنکته و سخت :))@_-Reza-_
اولی گزینه ۲
دومی گزینه ۴
الان میاید میگید جفتش غلطه 🚶🏻😂 -
پرستو بابایی

پرنکته و سخت :))@_-Reza-_
123) 2؟
147) 1؟ -
@_-Reza-_
اولی گزینه ۲
دومی گزینه ۴
الان میاید میگید جفتش غلطه 🚶🏻😂پرستو بابایی اولی گ۲
دومی۳
تحلیلشون کنید که متوجه اشتباهتون بشید 😂 -
@_-Reza-_
123) 2؟
147) 1؟@глушение افریننن ولی دومی دقت نکردی 😒😂 تحلیل کن ببینم 🔥
-
پرستو بابایی اولی گ۲
دومی۳
تحلیلشون کنید که متوجه اشتباهتون بشید 😂@_-Reza-_
خببب
گزینه های اول و دوم که سریع رد میشن ،چون هر مشکل مغزی ناشی از فنیل کتونوری نیست و هر اختلال در انعقاد خون ناشی از هموفیلی نیست مثلا ممکنه اون فرد سنگ کیسه صفرا داشته باشه ..اما گزینه ۳ رو نفهمیدم واقعا
در رابطه با گزینه ۴ هم من اینطوری تحلیل کردم و گفتم که چون پدر AB هستش ،مادر ممکنه هر گروه خونی رو داشته باشه ولی به هر حال فرزندان یکی از این آنزیم ها رو دارن خب دیگه حالا یا BO,BB,AO,AB و ..ممکنه باشن ،هیچ حالت دیگه ای به ذهنم نرسید -
@глушение افریننن ولی دومی دقت نکردی 😒😂 تحلیل کن ببینم 🔥
@_-Reza-_ هموگلوبین؟:neutral_face:
-
@_-Reza-_ هموگلوبین؟:neutral_face:
@глушение ارررره 😂😂🚶
-
@_-Reza-_
خببب
گزینه های اول و دوم که سریع رد میشن ،چون هر مشکل مغزی ناشی از فنیل کتونوری نیست و هر اختلال در انعقاد خون ناشی از هموفیلی نیست مثلا ممکنه اون فرد سنگ کیسه صفرا داشته باشه ..اما گزینه ۳ رو نفهمیدم واقعا
در رابطه با گزینه ۴ هم من اینطوری تحلیل کردم و گفتم که چون پدر AB هستش ،مادر ممکنه هر گروه خونی رو داشته باشه ولی به هر حال فرزندان یکی از این آنزیم ها رو دارن خب دیگه حالا یا BO,BB,AO,AB و ..ممکنه باشن ،هیچ حالت دیگه ای به ذهنم نرسیدپرستو بابایی دقت کن که آنزیم ها کربوهیدرات هارو نمیسازن فقط به غشا اضافه میکنن تحلیلت درست بود اما به این دقت نکردی ... اون گ۳ هم هموگلوبینه 🚶
-

اینو پارسالم گذاشتم هرکی یگزاره شمام حلش کنید 🚶 -
@глушение ارررره 😂😂🚶
@_-Reza-_ :person_walking_medium-light_skin_tone: :hole::cat_face_with_tears_of_joy:
-
پرستو بابایی دقت کن که آنزیم ها کربوهیدرات هارو نمیسازن فقط به غشا اضافه میکنن تحلیلت درست بود اما به این دقت نکردی ... اون گ۳ هم هموگلوبینه 🚶
@_-Reza-_
وای حواسم نبود:|
مرسیی