نظرتون راجب مشاورم؟!
-
هنوز نفرستاد🤦🏻♀️پیام دادم سین نمیزنه
بنظرتون خودم برنامه بنویسم؟یا مشاورمو عوض کنم؟
من برای کنکور میتونم برنامه ریزی کنم و پیش برم، ولی نهایی نه، چون پشت کنکوریم
از طرفی این گفت من فکرای خیلی خفنی دارم برای نهایی و.. گفتم بیخیال مشاوررو لغو نمیکنم ، وسوسه شدم
تنها عیبش گزارش کارهارو دیر ب دیر سین میزنه و برنامه هم دیر میفرسته -
از طرفی این گفت من فکرای خیلی خفنی دارم برای نهایی و.. گفتم بیخیال مشاوررو لغو نمیکنم ، وسوسه شدم
تنها عیبش گزارش کارهارو دیر ب دیر سین میزنه و برنامه هم دیر میفرسته@kosar-ab نگا من مشاورم پارسال که یازدهم بودم اومد بهم طریقه برنامه نویسی و نکاتشو گفت و منم خودم مینوشتم اون برام نمینوشت و یکسری اصول رو بهم گفت که دیگه اصلا نیازی به مشاور نداشته باشم الانم مشاور ندارم ولی مشاورم خیلی پیگیر و خوب بود ولی من یکم بع حرفش گوش ندادم و خلاصه که جوری باهام کار کرد که الان نیاز به مشاور ندارم خودم کارامو میکنم ....برنامه رو خودت بنویسی بهتره و منطبق تره به نظرم
-
@kosar-ab نگا من مشاورم پارسال که یازدهم بودم اومد بهم طریقه برنامه نویسی و نکاتشو گفت و منم خودم مینوشتم اون برام نمینوشت و یکسری اصول رو بهم گفت که دیگه اصلا نیازی به مشاور نداشته باشم الانم مشاور ندارم ولی مشاورم خیلی پیگیر و خوب بود ولی من یکم بع حرفش گوش ندادم و خلاصه که جوری باهام کار کرد که الان نیاز به مشاور ندارم خودم کارامو میکنم ....برنامه رو خودت بنویسی بهتره و منطبق تره به نظرم
@mr-vinyzo آره خب حرفت درسته
-
تنها عیبش گزارش کارهارو دیر ب دیر سین میزنه و برنامه هم دیر میفرسته@kosar-ab در نظرتون راجب مشاورم؟! گفته است:
از الان هفته ای 10 ساعت نهایی بخون
کل اردیبهشت و خرداد هم نهایی بخون
دیگه نمیتونم یعنی چی...برنامه ریزی چیزی نیست که n میلیون هم بابتش خرج کنید -
سلام دوستان، من از موسسه ای مشاور گرفتم مهرماه،
عملکرد خوبی داره، برنامش خوبه، ایده ها خوبن، راهکار ها مناسب ، تعداد قبولی زیاد،ولی بعضی وقتها پیگیریش کمه و عین خیالش نیست، مثلا یکبار یه هفته پنج روز نبود، بعداز پنج روز پیداش شد گفت ببخشید نبودم ،حالا من اون پنج روز بی برنامه بودم یعنی قرار بود برنامه بفرسته که نفرستاد، بماند که وقتی برام برنامه نوشت درسی مثل شیمی رو برای اینکه سریع به بودجه برسم ماس مالی کرد و چند مباحث سنگین رو گذاشت تو دو روز مونده به آزمون که به بودجه برسیم!!!! حتی تست اموزشی اون مبحث رو تموم نکردم گه برسه زماندار.
یکبار هم گفت یادم رفت بفرستم وسط روز فرستاد، صبحش برنامه نداشتم.
یا الان هم بعد آزمون که قرار بود بفرسته هنوز نفرستاد
چند باری هم بهم گفت عذر میخوام این بی نظمی حل میشه، ولی نشد
چیکار کنم؟!
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1403 دوازدهم@kosar-ab در نظرتون راجب مشاورم؟! گفته است:
عین خیالش نیست،
مراکز مشاوره در دوحالت ولت نمی کنن حالت اول اینکه فکر کنن که می تونن پول بیشتری ازت بگیرن. دوم اینکه فکر کنن می تونی رتبه زیر هزار بیاری.دقت کن نمی گم می تونن ازت رتبه در بیارن بلکه می گم فکر کنن می تونی رتبه زیر هزار بیاری.
باید بدونی که خودت 90 درصد ماجرا هستی و مراکز مشاوره فقط 10 درصد ماجرا هستن.مشاورت یا پشتیبانت اگه داره برنامه جدولی برات مینویسه باید بدونی که فاصله ات تا نابودی به اندازه تار موئه.اگر برنامه ات حجمی هست قابل قبوله اما ناکافیه. اگه برنامه خطی برات می نویسه یه دسته گله ولش نکن.البته فکر نکم چنین انرژی رو برات صرف کنه. -
@kosar-ab در نظرتون راجب مشاورم؟! گفته است:
عین خیالش نیست،
مراکز مشاوره در دوحالت ولت نمی کنن حالت اول اینکه فکر کنن که می تونن پول بیشتری ازت بگیرن. دوم اینکه فکر کنن می تونی رتبه زیر هزار بیاری.دقت کن نمی گم می تونن ازت رتبه در بیارن بلکه می گم فکر کنن می تونی رتبه زیر هزار بیاری.
باید بدونی که خودت 90 درصد ماجرا هستی و مراکز مشاوره فقط 10 درصد ماجرا هستن.مشاورت یا پشتیبانت اگه داره برنامه جدولی برات مینویسه باید بدونی که فاصله ات تا نابودی به اندازه تار موئه.اگر برنامه ات حجمی هست قابل قبوله اما ناکافیه. اگه برنامه خطی برات می نویسه یه دسته گله ولش نکن.البته فکر نکم چنین انرژی رو برات صرف کنه. -
عین خیالش نیست،
باید بدونی که خودت 90 درصد ماجرا هستی و مراکز مشاوره فقط 10 درصد ماجرا هستن.مشاورت یا پشتیبانت اگه داره برنامه جدولی برات مینویسه باید بدونی که فاصله ات تا نابودی به اندازه تار موئه.اگر برنامه ات حجمی هست قابل قبوله اما ناکافیه. اگه برنامه خطی برات می نویسه یه دسته گله ولش نکن.البته فکر نکم چنین انرژی رو برات صرف کنه.@глушение برنامه خطی؟!
نمیدونم یعنی چی
الان نمونه برنامشو میفرستم، اینم بگم که میگه من مثل مشاورای دیگه نیستم که یه برنامه ب صد نفر بدم، من برای برنامه های تک تک شما شبانه روز فکر میکنم و وقت میذارم
چرند میگه
الانم بگم چرا دیر میفرستی امروزو بلاتکلیف درس خوندم، برمیگرده میگه من فکر میکنم برای برنامت بعد میفرستم😐 -
عین خیالش نیست،
باید بدونی که خودت 90 درصد ماجرا هستی و مراکز مشاوره فقط 10 درصد ماجرا هستن.مشاورت یا پشتیبانت اگه داره برنامه جدولی برات مینویسه باید بدونی که فاصله ات تا نابودی به اندازه تار موئه.اگر برنامه ات حجمی هست قابل قبوله اما ناکافیه. اگه برنامه خطی برات می نویسه یه دسته گله ولش نکن.البته فکر نکم چنین انرژی رو برات صرف کنه.@глушение میشه بگی برنامه خطی یعنی چی؟
-
@глушение برنامه خطی؟!
نمیدونم یعنی چی
الان نمونه برنامشو میفرستم، اینم بگم که میگه من مثل مشاورای دیگه نیستم که یه برنامه ب صد نفر بدم، من برای برنامه های تک تک شما شبانه روز فکر میکنم و وقت میذارم
چرند میگه
الانم بگم چرا دیر میفرستی امروزو بلاتکلیف درس خوندم، برمیگرده میگه من فکر میکنم برای برنامت بعد میفرستم😐@kosar-ab بهش بگو برو درت بزار...:face_with_tears_of_joy: :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_steam_from_nose:
-
@глушение برنامه خطی؟!
نمیدونم یعنی چی
چرند میگه
الانم بگم چرا دیر میفرستی امروزو بلاتکلیف درس خوندم، برمیگرده میگه من فکر میکنم برای برنامت بعد میفرستم😐@kosar-ab

-
@kosar-ab
ببینید این هفته دوم قلمچی بود(همین هفته ای ک گذشت)
سبک برنامه ریزیش اینجوریه ، این برای درس شیمیه -
@kosar-ab نهعهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
با این مشاوره پیش بری که دنگن دونگه ....مشاورتو عوض کن ....ترجیها شرکتی نگیر برو مشاور مطبی بگیر
-
@kosar-ab
برنامه خطی نوعی برنامه شخصی سازی شده متناسب با ویژگی های فردی شخص و اصولی ترین و علمی ترین روش و بازه مطالعه و مرور رو شامل میشه.
سرعت و کیفیت دریافت من و شما از مطالب یکسان نیست.شاید شما فصل اول شیمی 3 رو سریع تر از من بخونید و ماندگاری مطالب در ذهن شما از من بهتر باشه. در عوض شاید من فصل 3 زیست 3 رو بهتر و سریع تر از شما بخونم و جمع بندی کنم. توی برنامه حجمی من یه برنامه بهتون می دم و یه سری تایم جبرانی هم براتون درنظر می گیرم و اصلا برام مهم نیست که چطور می خونید کیفیت مطالعه و مرورتون به چه شکله. یه سری برنامه بی در و پیکر می نویسم که اصلا از هیچ قاعدی پیروی نمی کنه. اگه هم آزمون به خصوصی شرکت کنید کار منو آسون تر می کنید یه برنامه حجمی از روی برنامه جدولی(گل بود به غنچه نیز آراسته شد) موسسه برگزار کننده آزمون براتون می نویسم و خلاص.در واقع برنامه ای ننوشتم سرتون کلاه گذاشتم. شما یه سری مطالب رو نمی رسید فک می کنید مشکل از شماست مطالب تلنبار می شن و آخرش شما رو زمین می زنن. -
@kosar-ab
خداوکیلی برای همچین برنامه ای پول میدی؟
این که اصن به اصطلاح مطابق با تو نیس
ربطی هم به شرایط تو نداره
برداشته بودجه قلمچی رو خورد کرده@f-nalist دقیقا😐بله پول میدم
زیادم پول میدم
اتفاقا موسسه ای که خیلی همه تعریفشو میکنن
سیب ترش -
@kosar-ab نهعهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
با این مشاوره پیش بری که دنگن دونگه ....مشاورتو عوض کن ....ترجیها شرکتی نگیر برو مشاور مطبی بگیر
@mr-vinyzo وای بچه ها خیلی دارین نگرانم میکنین😭
مشاور مطبی چیه
این موسسه سیب ترشه -
@kosar-ab
برنامه خطی نوعی برنامه شخصی سازی شده متناسب با ویژگی های فردی شخص و اصولی ترین و علمی ترین روش و بازه مطالعه و مرور رو شامل میشه.
سرعت و کیفیت دریافت من و شما از مطالب یکسان نیست.شاید شما فصل اول شیمی 3 رو سریع تر از من بخونید و ماندگاری مطالب در ذهن شما از من بهتر باشه. در عوض شاید من فصل 3 زیست 3 رو بهتر و سریع تر از شما بخونم و جمع بندی کنم. توی برنامه حجمی من یه برنامه بهتون می دم و یه سری تایم جبرانی هم براتون درنظر می گیرم و اصلا برام مهم نیست که چطور می خونید کیفیت مطالعه و مرورتون به چه شکله. یه سری برنامه بی در و پیکر می نویسم که اصلا از هیچ قاعدی پیروی نمی کنه. اگه هم آزمون به خصوصی شرکت کنید کار منو آسون تر می کنید یه برنامه حجمی از روی برنامه جدولی(گل بود به غنچه نیز آراسته شد) موسسه برگزار کننده آزمون براتون می نویسم و خلاص.در واقع برنامه ای ننوشتم سرتون کلاه گذاشتم. شما یه سری مطالب رو نمی رسید فک می کنید مشکل از شماست مطالب تلنبار می شن و آخرش شما رو زمین می زنن.@глушение دقیقا
الان بنظرتون چ کنم؟
مشاور عوض کنم؟ یا خودم -
@kosar-ab ینی برو تو شهرتون بگرد کدوم مشاور خوبه همونو بگیر...حالا حضوری یا انلاینش مهم نی .سیب ترشو ولش الان پ
ولتو داری دور میندازی با چیزی که گفتی...برو سع چهار جلسه اصول برنامه نویسی رو یادبگیر که خودت بنویسی:blond-haired_person_medium-light_skin_tone: -
@kosar-ab نگا برو مشاوری بگیر که بهت برنامه نویسی یاد بده که بعد از چند وقت خودت بتونی برنامه بنویسی یا حتی بعد کنکورت بتونی از همین راه درامد کسب کنی
-
مدیکال و موسسات مختلف دیگه رو قبول ندارم
ولی سیب ترش بهتر بود نسب ب همشون، این مشاوریم ک گرفتم مشاور خوبشونه
ولی پیگیریش کنه
شما میگین برنامش هم خوب نیست💔فکر کنم خودم برنامه بریزم بهتر باشه