زیست قلمچی 3 آذر
-
آدمک من با استفاده از نکته ای که از تغییر ساختار پروتئین میوزین حین فعالیت توی بحثی که داشتیم استخراج کردم(البته قانع نشدما ولی دیگه پذیرفتم دیگه:cat_face_with_tears_of_joy: )چندتا از سوالات قلمچی رو درست جواب دادم. کی فکرشو می کرد طراحای قلم چی از این نکته سوال طرح کنن.:cat_face_with_wry_smile:
آدمک در زیست قلمچی 3 آذر گفته است:
مآهور طبق شکل کتاب که نه ولی خب از نظر علمی فکر کنم تغییر میکنه
آره دیگه تغییر می کنه دیگه به گفته خودت هم شک داری:cat_face_with_tears_of_joy:

در این خصوص هم ابهام برام پیش اومده نظرت چیه؟ -
آدمک من با استفاده از نکته ای که از تغییر ساختار پروتئین میوزین حین فعالیت توی بحثی که داشتیم استخراج کردم(البته قانع نشدما ولی دیگه پذیرفتم دیگه:cat_face_with_tears_of_joy: )چندتا از سوالات قلمچی رو درست جواب دادم. کی فکرشو می کرد طراحای قلم چی از این نکته سوال طرح کنن.:cat_face_with_wry_smile:
آدمک در زیست قلمچی 3 آذر گفته است:
مآهور طبق شکل کتاب که نه ولی خب از نظر علمی فکر کنم تغییر میکنه
آره دیگه تغییر می کنه دیگه به گفته خودت هم شک داری:cat_face_with_tears_of_joy:

در این خصوص هم ابهام برام پیش اومده نظرت چیه؟ -
آدمک تستی که منشنت کرده بودم رو دیدی؟ گیرنده شنوایی؟
-
آدمک تستی که منشنت کرده بودم رو دیدی؟ گیرنده شنوایی؟
-
@Violet28

-
@Violet28 خب شکلم همینو میگه. احساس میکنم یکمی زیادی درگیرش شدی و قاطی کردی.. دیدی یه وقتایی ادم یه کلمه خیلی عادیو میگه بعد یهو میره تو فکرش که چرا اینجوریه کلمش چرا انقد عجیبه.. تلفظش چرا اینجوریه.. معنیش اصن چیه.. :face_with_tears_of_joy: من خیلی وقتا اینجوری میشم
-
@Violet28 خب شکلم همینو میگه. احساس میکنم یکمی زیادی درگیرش شدی و قاطی کردی.. دیدی یه وقتایی ادم یه کلمه خیلی عادیو میگه بعد یهو میره تو فکرش که چرا اینجوریه کلمش چرا انقد عجیبه.. تلفظش چرا اینجوریه.. معنیش اصن چیه.. :face_with_tears_of_joy: من خیلی وقتا اینجوری میشم