زیست قلمچی 3 آذر
-
ولی داره اشاره ب شکل میکنه انگار
-
@Violet28
-
@Violet28 خب شکلم همینو میگه. احساس میکنم یکمی زیادی درگیرش شدی و قاطی کردی.. دیدی یه وقتایی ادم یه کلمه خیلی عادیو میگه بعد یهو میره تو فکرش که چرا اینجوریه کلمش چرا انقد عجیبه.. تلفظش چرا اینجوریه.. معنیش اصن چیه..
من خیلی وقتا اینجوری میشم
-
@Violet28 خب شکلم همینو میگه. احساس میکنم یکمی زیادی درگیرش شدی و قاطی کردی.. دیدی یه وقتایی ادم یه کلمه خیلی عادیو میگه بعد یهو میره تو فکرش که چرا اینجوریه کلمش چرا انقد عجیبه.. تلفظش چرا اینجوریه.. معنیش اصن چیه..
من خیلی وقتا اینجوری میشم
-
@Violet28 والا کو آنزیم میشه ویتامین و مواد آلی و... ولی هر کو آنزیم توسط یاخته های زنده هر جانوری تولید نمیشه یعنی به نظرم اگه کلی به این جمله نگاه کنیم درسته ولی وقتی یخورده جزئی نگاه کنیم میبینیم که بعضی کو آنزیم ها تو بدن بعضی جانوران تولید میشن بعضی نه . تو تست بستگی به دیدگاه طراح داره اگه گزینه درست تر از این باشه اینو نزن به نظرم
-
اینجا توی این تست بخشی که هایلایت کردم
ویژگی بافت پیوندی داخل استخوان رو میگه
بعد گفته یاخته هایی پهن و نزدیک به هم میشه نتیجه گرفت که فضای بین یاخته ای کمه اما تو بافت پیوندی فضای بین یاخته ای زیاده....
اینجا فقط واسه استخوان ران و به علت شکل توصیف کنکور باید این بافت پیوندی رو با فضای بین یاخته ای کم در نظر بگیریم؟ -
بعد گفته یاخته هایی پهن و نزدیک به هم میشه نتیجه گرفت که فضای بین یاخته ای کمه اما تو بافت پیوندی فضای بین یاخته ای زیاده....
اینجا فقط واسه استخوان ران و به علت شکل توصیف کنکور باید این بافت پیوندی رو با فضای بین یاخته ای کم در نظر بگیریم؟ -
@M-Tina اره این بافت پبوندی پوشاننده استخوان فاصله بین سلولیش کمه و یاخته هاش پهن هستن
ی چیزی تو مایه های سنگفرشی تک لایه -
@M-Tina سلام برای همه استخوان ها این پوشش رو در نظر بگیرید