آزمون روزانه
-
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
رسیدیم به یه آزمون دیگه
منتها خودتون باید زحمتشو بکشین
این یه صفحه سوال از امتحان نهایی فصل یک هستش (دو مورد در این آزمون مربوط به این فصل نیستش)حل کنید و این رو به عنوان آزمون امروز قبول کنید
فقط اگه زدین یه تیکی ضربدری سنگی چوبی ایموجی نمادی حرفی حدیثی سخنی بفرستین که زدین
ممنون از همگی
موفق باشینپاسخ در انتهای فایل قرار دارد
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
آزمون تستی زیست دوازدهم
سطح سختی: خیلی سخت
u.weblite.me/QTCr3Sپ.ن: ما اینجا با کسی دشمنی نداریم هدف از سوالای سخت
امکان هر چی کم تر غلط زدنه -
-
-
آدمک نه 3 میشه. گزینه 1 و 3 رو متوجه نمیشم.
گزینه 4 فکر کنم بخاطر گویچه های قرمز نابالغ رد میشه -
مآهور اره ۴ بخاطر نابالغه
گزینه ۱ بخاطر دو کروماتیدی بودن میشه ۴ نسخه
گزینه ۳ هم غلطه... مثلا ماهیچه اسکلتی که چندین هسته داره پس این نسبت خیلی بیشتر میشه -
سلاام دوباره به همگی
برگشتیم با یه آزمون دیگه
با محور و هدف : آیا بعد یک سال بکوب آزمون دادن میتونیم حقمون رو از آزمون بگیریم یانه که میتونه جوابش جالب باشه
آیا میتونیم کنترل کنیم خودمونو و هر چی دم دستمون میاد نزنیم
اگه زیست امسال آسون باشه چی سخت باشه چی دام داشته باشه چی(یه جوری دارم میگم اسپویل نشه)
خب آزمون جامع نیمسال اول زیست دوازدهم و اصلا به سبک کنکور سراسری نیس ولی معایب کنکور سراسری همگی توش هست
30 تا سوال 30 دقیقه
خیلی دوست دارم شرکت کنید
فکر کنم میدونم که میدونید برگزاری این آزمون سودی برای من نداره و برای انتخاب سوالات و همچنین برگزاری آزمون تو پلتفرم زمان بر هستش بنابراین میتونید از این استفاده کنید و ببینید وضعیتتون در اینجا چجوریهراستی اگه نمیخوای اسمت تو اعلام نتایج بعد آزمون باشه نام اکانت وبلایتتو عوض کن
خب امیدوارم موفق باشید
لینک آزمون: https://weblite.me/alaaazmoon/8
-
سلاام دوباره به همگی
برگشتیم با یه آزمون دیگه
با محور و هدف : آیا بعد یک سال بکوب آزمون دادن میتونیم حقمون رو از آزمون بگیریم یانه که میتونه جوابش جالب باشه
اگه زیست امسال آسون باشه چی سخت باشه چی دام داشته باشه چی(یه جوری دارم میگم اسپویل نشه)
خب آزمون جامع نیمسال اول زیست دوازدهم و اصلا به سبک کنکور سراسری نیس ولی معایب کنکور سراسری همگی توش هست
30 تا سوال 30 دقیقه
خیلی دوست دارم شرکت کنید
فکر کنم میدونم که میدونید برگزاری این آزمون سودی برای من نداره و برای انتخاب سوالات و همچنین برگزاری آزمون تو پلتفرم زمان بر هستش بنابراین میتونید از این استفاده کنید و ببینید وضعیتتون در اینجا چجوریهراستی اگه نمیخوای اسمت تو اعلام نتایج بعد آزمون باشه نام اکانت وبلایتتو عوض کن
خب امیدوارم موفق باشید
-
سلاام دوباره به همگی
برگشتیم با یه آزمون دیگه
30 تا سوال 30 دقیقه
خیلی دوست دارم شرکت کنید
خب امیدوارم موفق باشید
-
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
با توجه به اینکه شاید بعضی ها بعد افطار بیان آزمونو بدن یک ساعت آزمون تمدید شد تا ساعت 9
-
خب بچه ها اینم از نتیجه آزمون
تبریک میگم به آدمک نتیجه بسیار فوق العادهبچه ها تو این آزمون مین گذاری شده حدود 19 تست فوق العاده سخت و جوندار و نکته دار
و حدود 11 تست ساده که اگه طبق کتاب سه سطحی بگیم ساده رو به متوسط بودنحالا این برا چی بود که بگیم سخت شدن کنکور مساوی با صفر زدن نیس مساوی با کمتر زدنه
الان آدمک طبق مدیریت آزمون خوبش تونست اون 11 تارو در بیاره بعدش بره سراغ اون سختا و چند تاشونو زده و درصد خوب گرفتهما این همه آزمون دادیم تو سه سال یا بعضیا چهار سال که بتونیم کنترل کنیم خودمونو از دست نگرفتن تست سخت و نا امید نشدن
پاسخنامه در صفحه آزمون قرار گرفت
موفق باشید.
پاسخ.pdf -
سلاام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیک رو زدم اگر موافق باشین
یه آزمونی هر روز یه یک روز در میون در حد یک روتین با بازه زمان 8-12 ساعته که هر کسی متناسب با تایمش بتونه بده و مرتبط به بودجه های قبلی قلمچی به منظور مرور آموخته های قبلی
اگر موافق هستین اعلام کنید که اگر تعدادمون از حدی فرارفت بتونیم برگزار کنیم
دهم یازدهم دوازدهم هم فرقی نمیکنه چون مباحث پایه هم قراره گرفته باشهو اگر کسی دوست داشته باشه میتونه یه آزمون سوالای مارک دار خودش یا آزمونش رو قرار بده
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم@f-nalist
سلام منم هستم