تراز چیه؟
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
من دهمم و با اصطلاحات ازمونا مثل تراز و .... آشنا نیستم
تراز چیه؟ چه جوری محاسبه میشه؟
دانش-آموزان-آلاء -
. ._.Zahra.K marked this topic as a question on
-
تراز یه نوع نمرست به نمره شما در ازمون میگن تراز ..از اونجا که ریاضی هستی در سال یازدهم در درس اخر امار و احتمال روش محاسبه تراز رو به کمک واریانس داده ها یادد میگیرید
-
تراز یه نوع نمرست به نمره شما در ازمون میگن تراز ..از اونجا که ریاضی هستی در سال یازدهم در درس اخر امار و احتمال روش محاسبه تراز رو به کمک واریانس داده ها یادد میگیرید
-
@mr-vinyzo
آها مرسیی
و این نمره من در مقایسه با نمره آدمای دیگه هست که آزمونو دادن؟@_-Zahra-K اره افرین تو اینده یچیزی به اسم واریانس و میانگین داده ها میخونین که تو اون میتونین به عمق مطلب پی ببری.فعلا بدون اگه قلمچی باشی هرچی ترازت به 7500 نزدیکتر باشه بهتره و هرچی دورتر باشه زیاد جالب نیس
-
@_-Zahra-K اره افرین تو اینده یچیزی به اسم واریانس و میانگین داده ها میخونین که تو اون میتونین به عمق مطلب پی ببری.فعلا بدون اگه قلمچی باشی هرچی ترازت به 7500 نزدیکتر باشه بهتره و هرچی دورتر باشه زیاد جالب نیس
-
. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on
-
@mr-vinyzo
آها مرسیی
پس اصلا جالب نیست....🌚💔@_-Zahra-K چند مگه ؟
-
@mr-vinyzo
۵۰۰۰ تقریبا@_-Zahra-K خوبی من یازدهم تو کانون 4500 بودم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@_-Zahra-K خوبی من یازدهم تو کانون 4500 بودم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo
منم اولین ازمونم همین شدم ولی الان بهترم🥲😂@_-Zahra-K دستت میاد کم کم