جزوه ریاضی دهم آقای صداقت
-
سلام وقت بخیر
جزوه ریاضی دهم آقای صداقت خیلی اشتباه تایپی داره و من واقعا دارم کلافه میشم راهی وجود نداره که بشه ورژن جدیدش رو ( البته اگر هست) دانلود کنم؟ چون واقعا خیلی بده سوالا تایپ نشدن خیلی هاش و من خودم دارم مینویسمشون
ممنون میشم اگ راهنمایی کنید -
سلام وقت بخیر
جزوه ریاضی دهم آقای صداقت خیلی اشتباه تایپی داره و من واقعا دارم کلافه میشم راهی وجود نداره که بشه ورژن جدیدش رو ( البته اگر هست) دانلود کنم؟ چون واقعا خیلی بده سوالا تایپ نشدن خیلی هاش و من خودم دارم مینویسمشون
ممنون میشم اگ راهنمایی کنیدmlika hoveida سلام خسته نباشید ببخشید شما جزوه ریاضی دهم آقای صداقت رو دارین چون من هر چی میخوام دانلودش کنم خطا میزنه
-
سلام وقت بخیر
ممنون میشم اگ راهنمایی کنیدmlika hoveida اگه جزوه شون رو دارین میشه برام بفرستین خیلی ممنون
-
باید بگردم اگ پیدا کردم میفرستم
-
mlika hoveida خیلی ممنون لطف میکنین
-
mlika hoveida
ببخشید میشه جزوه ی اقای صداقت رو اگر دارید بفرستید -
سلام وقت بخیر
ممنون میشم اگ راهنمایی کنیدmlika hoveida
سلام بی زحمت اگر جزوه ی اقای مجید صداقت رو دارید میشه بفرستید -
mlika hoveida
سلام وقت بخیر
اگه جزوه آقای صداقت رو دارید میشه بفرستید