برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ...
-
شما مگه فارغ التحصیل نیستین؟
دغدغه مدرسه ندارین که
۲۴ ساعت شبانه روزه،۸ساعتم بخواین بخوابین ک زیاده،دو ساعتم تایم ناهار و شام و چیزای دیگ باشه میشه ده ساعت،شما ۱۴ ساعت میتونید بخونید حداقلBlue28 فارغم فارغ 3 ساله...وقت تلف میشه دیگ اگ هر روز 14 بکوب باشه ک نمیشه شاید بشه رسید اونم کامل مطالب نه قلمچی داره مثه برق میره
-
Blue28 فارغم فارغ 3 ساله...وقت تلف میشه دیگ اگ هر روز 14 بکوب باشه ک نمیشه شاید بشه رسید اونم کامل مطالب نه قلمچی داره مثه برق میره
@maiikhanoomi اول اینکه خیلی ب حاشیه فک میکنین..دوم اینکه یهو ک ۱۴ساعت نمیتونی بخونی زن حسابی
،از ۸ساعت شروع کن،از ۵ ساعت شروع کن
-
@maiikhanoomi البته میرسیم .برا شما که فارغی راح تری که...زیاد وسواس به خرج نده بخون بره...
@mr-vinyzo وسواس مطالعاتی دارم
-
@maiikhanoomi اول اینکه خیلی ب حاشیه فک میکنین..دوم اینکه یهو ک ۱۴ساعت نمیتونی بخونی زن حسابی
Blue28 مرد حسابی
تو ک نمیدونی گذشته منو من 17م گذروندم ی روزای ولی ب اشتبا ک کوچک ترین نتیجه ای واسم نداشت میانگین الانم 11 هس ولی ب فکر 15م تا ی هفته دیگ باید بش برسم وگرنه اردی رو ا دس میدم
-
Blue28 احتمالن تو مدرسه میری نمیفهمی وقتی فارغ میشی نمیتونی از همه تایمت استفاده کنی وقتت خود ب خود میره خیلی مذخرفه...
-
Blue28 مرد حسابی
تو ک نمیدونی گذشته منو من 17م گذروندم ی روزای ولی ب اشتبا ک کوچک ترین نتیجه ای واسم نداشت میانگین الانم 11 هس ولی ب فکر 15م تا ی هفته دیگ باید بش برسم وگرنه اردی رو ا دس میدم
@maiikhanoomi مرد حسابی نیستم
خب خوبه دیگ بخوننننن همونو فک کردن زیاد ادمو نابود میکنه -
Blue28 احتمالن تو مدرسه میری نمیفهمی وقتی فارغ میشی نمیتونی از همه تایمت استفاده کنی وقتت خود ب خود میره خیلی مذخرفه...
@maiikhanoomi خیر من خودم فارغ التحصیلم
-
Blue28 مرد حسابی
-
Blue28 دختر حسابی هستی دیگ
همینکارو میکنم
-
@maiikhanoomi 15 یه چیزی ارمانیه که تو باید از خوابت بزنی و غذا نخوری دسشوییم نری اونوقت شاید بتونی بخونی نکنه باور کردی قضیه شبانه روز 26 ساعته رو
@mr-vinyzo نههه باور نکردمم وای پوکیدمم
ولی اخه خودمو میشناسم اگ بخام میتونم گفتم ک ی مدت 17 رو داشتم
-
@mr-vinyzo اصلن اهمیتی نداره برام چی صدام کنی
-
@mr-vinyzo نههه باور نکردمم وای پوکیدمم
ولی اخه خودمو میشناسم اگ بخام میتونم گفتم ک ی مدت 17 رو داشتم
-
@mr-vinyzo بنظر منم مذکره
-
@mr-vinyzo باور نمیکنی
ولی سال اول داشتم این تایمو ولی از اون مدت دیگ هیچ وقت تجربه ش نکردم