برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ...
-
@maiikhanoomi دیگه نگا داری چرت میگی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mr-vinyzo باور نمیکنی:angry_face: ولی سال اول داشتم این تایمو ولی از اون مدت دیگ هیچ وقت تجربه ش نکردم:face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo باور نمیکنی:angry_face: ولی سال اول داشتم این تایمو ولی از اون مدت دیگ هیچ وقت تجربه ش نکردم:face_with_tears_of_joy:
@maiikhanoomi به نظر منم با منقل میشه:face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo بنظر منم مذکره:face_without_mouth:
@maiikhanoomi بنظر تو من چیم ؟:face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo منقل چیه
-
@mr-vinyzo منقل چیه
@maiikhanoomi منقل چیست ؟؟؟
ابزاری شگفت که دانشمندان بعضا به کمک ان فرمول ها و روابط فیزیکی و محاسباتی را بدست اوردند:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mr-vinyzo از اون مستر ک نوشتی فک میکنم یک عدد مذکر باشی:face_with_tears_of_joy:
-
@maiikhanoomi منقل چیست ؟؟؟
ابزاری شگفت که دانشمندان بعضا به کمک ان فرمول ها و روابط فیزیکی و محاسباتی را بدست اوردند:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mr-vinyzo :woman_facepalming_medium-light_skin_tone:
-
@mr-vinyzo از اون مستر ک نوشتی فک میکنم یک عدد مذکر باشی:face_with_tears_of_joy:
@maiikhanoomi چه عجب یکی فهمید .. بخدا خیلیا فکر میکنن من دخترم نه اینجا بلکه در کل فضای مجازی...:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@mr-vinyzo :woman_facepalming_medium-light_skin_tone:
@maiikhanoomi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@mr-vinyzo بنظر منم مذکره:face_without_mouth:
-
@maiikhanoomi چه عجب یکی فهمید .. بخدا خیلیا فکر میکنن من دخترم نه اینجا بلکه در کل فضای مجازی...:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
@mr-vinyzo فک میکنم اونا مشکل بینایی داشته باشن وگرنه اون مسترو میبنن دیگ
-
Blue28 چقد تو مهمی پسر:pensive_face:
-
@mr-vinyzo فک میکنم اونا مشکل بینایی داشته باشن وگرنه اون مسترو میبنن دیگ
@maiikhanoomi :face_with_rolling_eyes: :eyes: :eye:
-
حالا من چیم
-
حالا من چیم
@maiikhanoomi با توجه به پروفایلت و اسمت معلومه که پسری .بدیهیه که پسر بودن ازت میباره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_thermometer: :face_with_head-bandage:
-
حالا من چیم
-
@maiikhanoomi با توجه به پروفایلت و اسمت معلومه که پسری .بدیهیه که پسر بودن ازت میباره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_thermometer: :face_with_head-bandage:
@mr-vinyzo بی مزه:expressionless_face:
من ی دخمل متشخصو خانم دکترم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes: -
Blue28 خیلیم خاکیو سخت کوشم:crying_face:
-
بهتره با توجه ب بیویی ک نوشتم زیاد باهام بحث نکین خخخ
-
بهتره با توجه ب بیویی ک نوشتم زیاد باهام بحث نکین خخخ
@maiikhanoomi چرا من باید همون اول جمله منحرف شم؟؟؟:face_without_mouth: :face_without_mouth: