ازمون های شخصی سازی شده
-
Persfoni حالا سعی کن تا موقع ازمونای جامع خودتو بهش برسونی
Pluto moon انشاالله
تلاشمو کنم ببینم چی میشه -
بنظر من حتمن حتمننن توی ی آزمون شرکت کن ک بفهمی چجوری هستی نسب ب بقیه اگ صرفن خودت تنها باشی هیچ وقت مشخص نمیشه حالا شاید بعضیا بگن درصد بله منم میگم درصد مهمه ولی سطح و جامعه آماری خیلی تاثیر گذاره و اینم هس ک اون مشاور شاید سطح پایین ازت بگیره ک تو بهش ایراد نگیری تا اینکه اخرش میبنی اشتبا کردی این کارو نکن و توی ی ازمون ثبت نام کن صرفا قلمچی باشه بهتره همه ب بودجه نمیرسن نمونه ش خود من اون گازشو گرفته داره میره تو سعی کن بخونی هرچقد تونستی امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
-
@maiikhanoomi ممنون ازتون
نمیدونم باید باهاش صحبت کنم ببینم چی میشه
ولی آزمون هاش سخته اسون نمیگیرهPersfoni خواهش میکنم عزیزم
( زیاد حرف مشاورو جدی نگیر من خودم بهترینشو داشتم زیاد کمکی نمیتونن بکنن)) با عقل خودت جلو برو
ب امید موفقیت -
Persfoni خواهش میکنم عزیزم
( زیاد حرف مشاورو جدی نگیر من خودم بهترینشو داشتم زیاد کمکی نمیتونن بکنن)) با عقل خودت جلو برو
ب امید موفقیت -
@mr-vinyzo اختلافمون اینه ک من اونو ول کردم
-
Persfoni خواهش میکنم عزیزم
ب امید موفقیت -
@mr-vinyzo اختلافمون اینه ک من اونو ول کردم
-
@maiikhanoomi من یه اشتباهی کردم که بعدا توش به شکر خوردن افتادم و اون عملا چون به حرفش گوش نداده بودم قهر کرد رفت
بابامم گفت بهتر 2 تومن رفت تو جیبمون بیا خودم بهت مشاوره بدم و بابام واقعا کارش درسته
@mr-vinyzo واای عاشق این باباهام هرچی میشه سریع میگن بیا خودم حالا انگار کارگاه گجتن
ن بابا مال من قهر کردنا و اینا نبود سنش زیاد بودو خیلی معروف از اکثر شهرای دوروبر میمودن پیشش
-
Persfoni قربونت
-
@mr-vinyzo واای عاشق این باباهام هرچی میشه سریع میگن بیا خودم حالا انگار کارگاه گجتن
ن بابا مال من قهر کردنا و اینا نبود سنش زیاد بودو خیلی معروف از اکثر شهرای دوروبر میمودن پیشش
-
@maiikhanoomi من بابام خب تعداد نتیجش بالا بود یه دوستا پزشکی و دوستا فرهنگیانتو کارنامش دارن
@mr-vinyzo خبب وقتی بابات خودش اینجوریه مگ مغز... خوردی میری پیش یکی دیگ حالا اون بهت دلسوزترم هس خودش کمکت میکنه دیگ
-
Pluto moon انشاالله
تلاشمو کنم ببینم چی میشه -
@mr-vinyzo خبب وقتی بابات خودش اینجوریه مگ مغز... خوردی میری پیش یکی دیگ حالا اون بهت دلسوزترم هس خودش کمکت میکنه دیگ
-
@maiikhanoomi پیشنهاد مامانم بود چون خب مشاوره رفیقش بود و اونم کارش درست بود و در اصل مشاور وزیر بود ولی خب سه چارتا دانش اموزم داشت ....ولی دیگه بودی خوش نبودی خوش تر شد....
-
@maiikhanoomi پیشنهاد مامانم بود چون خب مشاوره رفیقش بود و اونم کارش درست بود و در اصل مشاور وزیر بود ولی خب سه چارتا دانش اموزم داشت ....ولی دیگه بودی خوش نبودی خوش تر شد....
@mr-vinyzo همون بهتر ک نیس الان والا منم هر بار بش میگفتم با برنامت حال نمیکنم بازه هاش خیلی کوتاه بود عوضش نمیکرد ... الان خودم برنامه مینویسم در حد لالیگا
-
@mr-vinyzo اگه من خودمو بسپرم دست بابام، خواب و خورد و خوراک و حموم و استراحت و بیرون رفتن رو تا تیرماه تو زندگیم ممنوع میکنه
Persfoni دقیقنننننن من میرم حموم میام بیرون بابام میگ اینقد وقت تلف نکن چیکار میکنی اون تو بعد کنکور برو حموم
-
Persfoni دقیقنننننن من میرم حموم میام بیرون بابام میگ اینقد وقت تلف نکن چیکار میکنی اون تو بعد کنکور برو حموم