حدو پیوستگی
-
پرستو بابایی خواهش میکنم :blue_heart:
-
پرستو بابایی در حدو پیوستگی گفته است:
IIAII
لطف دارین ،ظاهرا اولی با عددگذاری به جواب نمی رسیده
دومی رو ماهور توضیح داد اگه متوجه نشدید بگیدعه ندیدم جوابشونو ممنون ک گفتین
-
مآهور کلا برای حد، ما دو روش داریم. یا یه عدد بهش میدیم، یا نمودار حدودیشو میکشیم. تو این سوال عدد دادن خوب نیست. عدد دادن بیشتر بدرد یه جمله ای ها میخوره. اما برای چند جمله ایا مثل سهمی و هموگرافیک (این سوال هموگرافیک بود) بهتره نمودار بکشیم. برای حدای مثلثاتیم بهترین روش کشیدن دایره مثلثاتیه. نمودارم میشه اما ب قشنگی دایره نیست
-
IIAII خیلی خوشحالم که تونستم کمکتون کنم :)) راستش من سوالاتی که بلد باشمو همیشه جواب میدم شخصا ریاضی نقطه قوتم نیست درس نوسانیمه تو ازمونای قلمچی.. :broken_heart: برای همین تضمین نمیکنم که همه سوالاتونو بلد باشم تو ریاضی
اما هر وقت بلد بودم خیلی خوشحال میشم کمکتون کنم:)
-
IIAII خیلی خوشحالم که تونستم کمکتون کنم :)) راستش من سوالاتی که بلد باشمو همیشه جواب میدم شخصا ریاضی نقطه قوتم نیست درس نوسانیمه تو ازمونای قلمچی.. :broken_heart: برای همین تضمین نمیکنم که همه سوالاتونو بلد باشم تو ریاضی
اما هر وقت بلد بودم خیلی خوشحال میشم کمکتون کنم:)
-
مآهور چند میزنین معمولا؟ مثلا بهترین و بدترین درصدتون تاحالا چند بوده تو قلمچی؟
چه درسی رو قوی هستین؟
-
مآهور عه خوبه خب به هرحال مبحثی بودن شاید توی یه مبحث ریاضی تسلط نداشته بودین ولی دلیل نمیشه ریاضیتون ضعیف باشه. الان مسائل حد نردبامو که یکی از منابع سخته رو تونستین حل کنین و این خیلی عالیه
چقدرم عالی! پس توی تاپیک های زیست و فیزیک منشن تون میکنم. البته ریاضی ام از این به بعد منشن میکنم😂 و اینکه دیگه بخوایم رُندش کنیم توی همه درس ها منشن میکنم
-
I IIAII has marked this topic as solved on
-
مآهور عه خوبه خب به هرحال مبحثی بودن شاید توی یه مبحث ریاضی تسلط نداشته بودین ولی دلیل نمیشه ریاضیتون ضعیف باشه. الان مسائل حد نردبامو که یکی از منابع سخته رو تونستین حل کنین و این خیلی عالیه
چقدرم عالی! پس توی تاپیک های زیست و فیزیک منشن تون میکنم. البته ریاضی ام از این به بعد منشن میکنم😂 و اینکه دیگه بخوایم رُندش کنیم توی همه درس ها منشن میکنم
-
-