برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ...
-
مآهور اره منم یه زمانی از خوابم میزدم خیلی بد بود مثلاا 5 ساعت اینا میشد الان 8 ساعت میخوابم میانگین خوندنمم 9 ساعتع
-
مآهور خیلی خیلی خیلی بد واقعن متاسف شدم برات حقت خیلی خورده شدههه خدا ازشون نگذره در افتضاح ترین حالت ممکن تو باید زیر 6 باشی متاسفم عزیزم
-
@maiikhanoomi ببین شما باید در بدترین شرایط خوابت حداقل 6 ساعت باشه. من خودم یه زمانی 11 12 میخوابیدم 5 بیدار میشدم تایم مطالعم کلا به 6 ساعتم نمیرسید ولی از وقتی خوابمو بیشتر کردم میانگینم شده 7 8 ساعت. (برای من مطالعه بالایی محسوب میشه چون کلا ادمی نیستم که زیاد بتونم بشینم سر درس)
پارتاتو انقدر طولانی نکن فوق فوقش بکن 2 ساعت.
سال کنکورو زندگی کن تا بهت خوب بگذره و بازدهی داشته باشی و ازش زده نشی
مآهور در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@maiikhanoomi ببین شما باید در بدترین شرایط خوابت حداقل 6 ساعت باشه. من خودم یه زمانی 11 12 میخوابیدم 5 بیدار میشدم تایم مطالعم کلا به 6 ساعتم نمیرسید ولی از وقتی خوابمو بیشتر کردم میانگینم شده 7 8 ساعت. (برای من مطالعه بالایی محسوب میشه چون کلا ادمی نیستم که زیاد بتونم بشینم سر درس)
سعی میکنم
خیلی استرس دارم -
مآهور خیلی خیلی خیلی بد واقعن متاسف شدم برات حقت خیلی خورده شدههه خدا ازشون نگذره در افتضاح ترین حالت ممکن تو باید زیر 6 باشی متاسفم عزیزم
-
@mr-vinyzo امسال سخت ترین منطقه م3 بود ک حق هممون خورده شد فک نمیکردم م 2 اینجوری باشه واقعن برای ماهور نارحت شدم از ته دل
-
@maiikhanoomi دوستتون منطقه چند بود.. کلا هر منطقه ای بغیر منطقه دو این رتبه میتونست نصفم بشه. سهمیه و اینا نداریم که هیچ از منطقه هم شانس نیاوردیم
مآهور ما م 3 هستیم دقیقن از هیچی شانس نیووردیم
-
سعی میکنم
خیلی استرس دارم -
سعی میکنم
خیلی استرس دارم -
@mr-vinyzo امسال سخت ترین منطقه م3 بود ک حق هممون خورده شد فک نمیکردم م 2 اینجوری باشه واقعن برای ماهور نارحت شدم از ته دل
-
@mr-vinyzo دقیقا.. من هیچوقت فکر نمیکردم خواب مهم باشه ولی وقتایی که کم میخوابیدم اصلا کل روزو سردرد داشتم نمیتونستم بخونم
@mr-vinyzo دقیقا.. من هیچوقت فکر نمیکردم خواب مهم باشه ولی وقتایی که کم میخوابیدم اصلا کل روزو سردرد داشتم نمیتونستم بخونم
صب ساعت ی رب ب 6 پاشدم سرم درد میکرد ی لحظه سرمو رو بالش گذاشتم فک کردم ی دقیقه نمیشه ینی گفتم چشامو باز کنم 5و46 دقیقه س وقتی پاشدم 7 بود سرممم خیلی درد میکرد
-
@mr-vinyzo در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@maiikhanoomi منم 3 ام و خب رفیقام وضعشون اوکیه
ن بابا امسال خیلی ظلم شد
-
صب ساعت ی رب ب 6 پاشدم سرم درد میکرد ی لحظه سرمو رو بالش گذاشتم فک کردم ی دقیقه نمیشه ینی گفتم چشامو باز کنم 5و46 دقیقه س وقتی پاشدم 7 بود سرممم خیلی درد میکرد
-
@maiikhanoomi منم 3 ام و خب رفیقام وضعشون اوکیه
ن بابا امسال خیلی ظلم شد
-
@maiikhanoomi بابا استرس برای چی
الان شما که نگران ساعت مطالعتونین میانگین تستتون چند تاس؟ و چقدر به ازمون و تحلیلش اهمیت میدین؟مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
-
@maiikhanoomi استرس ؟ چرااا؟نگا کنکور در اولین حالت به کتفتم نباید باشه بعد کم کم تا مج دست بعد کم کم که درسات بهتر شد به کتفت بگیرش
@maiikhanoomi استرس ؟ چرااا؟نگا کنکور در اولین حالت به کتفتم نباید باشه بعد کم کم تا مج دست بعد کم کم که درسات بهتر شد به کتفت بگیرش
تف
-
مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
-
مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
-
@maiikhanoomi بفرس بفرس که یه برنامه برات بریزم باهاش برگاتو جمع کنی ..
اوکی پس ی جارو اماده کنم جم کنم برگامو
-
@maiikhanoomi بفرما.. شما اگه خیلی استرس دارین و هی میگین نمیرسم و باید به اردیبهشت برسم باید نگران این تعداد تستتون و این تحلیل نکردناتون باشین مشکل از ساعت مطالعتون نیست