برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ...
-
@mr-vinyzo در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@maiikhanoomi منم 3 ام و خب رفیقام وضعشون اوکیه
ن بابا امسال خیلی ظلم شد
-
مآهور در برای کنکور اردیبهشت همه مطالبو تموم میکنین؟ اگ ... گفته است:
@mr-vinyzo دقیقا.. من هیچوقت فکر نمیکردم خواب مهم باشه ولی وقتایی که کم میخوابیدم اصلا کل روزو سردرد داشتم نمیتونستم بخونم
صب ساعت ی رب ب 6 پاشدم سرم درد میکرد ی لحظه سرمو رو بالش گذاشتم فک کردم ی دقیقه نمیشه ینی گفتم چشامو باز کنم 5و46 دقیقه س وقتی پاشدم 7 بود سرممم خیلی درد میکرد
@maiikhanoomi بفرس بفرس که یه برنامه برات بریزم باهاش برگاتو جمع کنی ..
-
@maiikhanoomi منم 3 ام و خب رفیقام وضعشون اوکیه
ن بابا امسال خیلی ظلم شد
-
@maiikhanoomi بابا استرس برای چی
الان شما که نگران ساعت مطالعتونین میانگین تستتون چند تاس؟ و چقدر به ازمون و تحلیلش اهمیت میدین؟مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
-
@maiikhanoomi استرس ؟ چرااا؟نگا کنکور در اولین حالت به کتفتم نباید باشه بعد کم کم تا مج دست بعد کم کم که درسات بهتر شد به کتفت بگیرش:beaming_face_with_smiling_eyes:
@maiikhanoomi استرس ؟ چرااا؟نگا کنکور در اولین حالت به کتفتم نباید باشه بعد کم کم تا مج دست بعد کم کم که درسات بهتر شد به کتفت بگیرش:beaming_face_with_smiling_eyes:
تف:face_with_tears_of_joy:
-
مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
@maiikhanoomi خوشبحالشون که نکردیشون:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
مآهور تست میانگین بگم 90 تا 100 خیلی روزام کمتر و وقتایم هس میرم بالای 150 تحیلیل ازمونم میکنم ولی دوتای اخریو نکردم
-
@maiikhanoomi بفرس بفرس که یه برنامه برات بریزم باهاش برگاتو جمع کنی ..
اوکی پس ی جارو اماده کنم جم کنم برگامو
-
@maiikhanoomi بفرما.. شما اگه خیلی استرس دارین و هی میگین نمیرسم و باید به اردیبهشت برسم باید نگران این تعداد تستتون و این تحلیل نکردناتون باشین مشکل از ساعت مطالعتون نیست
-
مآهور نکن بیچاره رو اذیت نکن بچمون دغ میکنه یکم دیگه بگیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@maiikhanoomi خوشبحالشون که نکردیشون:beaming_face_with_smiling_eyes:
کنایه جایز نیست:face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo خب اخه هی میگه میخوام 25 ساعت در روز بخونم بعد میگه تحلیل نمیکنم کلا 100 تا تست میزنم:face_with_tears_of_joy:
اگه کسی کیفیت براش مهمه خب 100 تست برای کسی خوبه که اون روز 4 ساعت خونده باشه نه 13 :| -
@maiikhanoomi والا دوستم از منطقه 3 فقط یکم تراز کنکورش ازم بالا تر بود و 2 هزار و خوردی شد
خدای شانس بوده طرف
-
بعد ازمون یه ماه پیش و دو هفته پیشو تحلیل کردن بدرد هیچی نمیخوره شما کلا سوالارو یادت رفته :| ازمون باید فوق فوقش فردا یا پسفردای روز ازمون تحلیلش تموم شه..
-
بعد ازمون یه ماه پیش و دو هفته پیشو تحلیل کردن بدرد هیچی نمیخوره شما کلا سوالارو یادت رفته :| ازمون باید فوق فوقش فردا یا پسفردای روز ازمون تحلیلش تموم شه..
ولی حیدری ب چیز دیگ میگف میگف این اشتبا تریت کاره باید ب مرور انجام بشه در طول دو هفته اینایی ک مشاورا میگن غلطه
-
مآهور بزار بزار این هفته قراره از شدت کیفیت مطالعه جر بقوله صبر کن ...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مآهور بزار بزار این هفته قراره از شدت کیفیت مطالعه جر بقوله صبر کن ...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ای ژون:face_with_tears_of_joy:
-
@mr-vinyzo قسمت چتت فعال نیس
-
@mr-vinyzo قسمت چتت فعال نیس
@maiikhanoomi خب بچه جان تو که فالو میکنی بزار کع فالوت کنم تا فعال شه :anxious_face_with_sweat: :backhand_index_pointing_right_medium-dark_skin_tone: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@maiikhanoomi خب بچه جان تو که فالو میکنی بزار کع فالوت کنم تا فعال شه :anxious_face_with_sweat: :backhand_index_pointing_right_medium-dark_skin_tone: :beaming_face_with_smiling_eyes:
فالو میکنه سریع ان میکنه:bearded_person_light_skin_tone: :confused_face: