چقدر تبعیض عاخه؟ :(
-
نمیدونم بجز بچه های تجربی و ریاضی بقیه گروه های کنکوری بوووووق هستن عاخه؟
من میخوام کنکور زبان شرکت کنم فقط اما هر انجمن و سایتی که بری انقدر مفصل منابع برای تجربی و ریاضی نوشتن که بقیه رو یادشون رفته :|
مشاوره های کنکور هم همه اکثرا دانشجوهای پزشکی هستند.
من که نمیتونم از لحاظ مالی هزینه هنگفت مشاوره های معروف رو بدم.از کجا بهترین منابع رو پیدا کنم عاخه؟
بدتر از همه اینه که سازمان سنجش هیچ منبع رسمی برای زبان تحصصی ارائه نداده. در بهترین حالت فقط همه کتاب 504 و زبان تحصصی شهاب اناری رو پیشنهاد دادند. خب برای رتبه برتر شدن کافی نیست واقعا.
چند وقت پیش همین جا سوال پرسیده بودم.دریغ از یک نفر که جواب بده :( -
من میخوام کنکور زبان شرکت کنم فقط اما هر انجمن و سایتی که بری انقدر مفصل منابع برای تجربی و ریاضی نوشتن که بقیه رو یادشون رفته :|
من که نمیتونم از لحاظ مالی هزینه هنگفت مشاوره های معروف رو بدم.از کجا بهترین منابع رو پیدا کنم عاخه؟
بدتر از همه اینه که سازمان سنجش هیچ منبع رسمی برای زبان تحصصی ارائه نداده. در بهترین حالت فقط همه کتاب 504 و زبان تحصصی شهاب اناری رو پیشنهاد دادند. خب برای رتبه برتر شدن کافی نیست واقعا.
چند وقت پیش همین جا سوال پرسیده بودم.دریغ از یک نفر که جواب بده :( -
pegaah اگه به تلگرام دسترسی داشته باشید میتونید سوالاتتونو از آقای افشار بپرسین. توی سرچی که زدم برای رشته زبان همینا رو گذاشته بود بازم خودتون یه بار دیگه امتحان کنید.
-
marylb :| لینک ها رو not found میزنه
بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتید....لطف کردید.
شاید بعدا برام باز کرد پیج رو -
marylb :| لینک ها رو not found میزنه
بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتید....لطف کردید.
شاید بعدا برام باز کرد پیج رو -
چند وقت پیش همین جا سوال پرسیده بودم.دریغ از یک نفر که جواب بده :(pegaah این لینکارو امتحان کنید. توی پیکو بارگذاری کردم امتحانشونم کردم درسته هر دوتاش
http://s8.picofile.com/file/8316266542/منابع_درس_زبان_تخصصی.ogg.html
http://s9.picofile.com/file/8316266676/audio_2018_01_09_14_29_04.ogg.html -
pegaah این لینکارو امتحان کنید. توی پیکو بارگذاری کردم امتحانشونم کردم درسته هر دوتاش
http://s8.picofile.com/file/8316266542/منابع_درس_زبان_تخصصی.ogg.html
http://s9.picofile.com/file/8316266676/audio_2018_01_09_14_29_04.ogg.html -
درود بر شما
اگه میخواین رشته ای مثل دبیری زبان، مترچمی و .... رو بیارین از هر رشته ای میشه اینارو اورد! درمورد منابع زبان هم بگم که عمومیاش یکیه! ولی زبان تخصصیش از لغات خارچ از کتاب و متنای نسبتا سنگین میدن! بهترین راهش هم بالا بردن دایره لغاته -
چند وقت پیش همین جا سوال پرسیده بودم.دریغ از یک نفر که جواب بده :(pegaah
جایی که هستید کلا مشاور نداره؟
این مشاوران معروف که شما میفرمایید معجزه گر نیستند ها !
بعضا کلاهبردار هم هستن دور از جون بعضیاشون
برید یه مشاور معمولی
آموزش پرورش هر ناحیه تو شهر های بزرگ یک مرکز مشاوره هم دارن فکر کنم
مرکز نداشتن برید خود آموزش پرورش
کلاس زبان تخصصی چی نیست دور و برتون ؟
البته وسط ساله نمیدونم مفیده یا نه ولی حداقل می تونید از بچه های کلاس یا دبیرش سوال کنید و برگردید!
کانون یه شماره تلفن نوشته تو سایتش که مشاوره تلفنی میده ، شاید اونم به دردتون بخوره
سایت تخته خاک هم مشاوره میده به سوالای صوی جواب میدن فک کنم -
برین سایت نخته خاک و سوالتون رو به صورت فایل صوتی ارسال کنید تا مشاووران آلا کمکتون کنن (:
از این لینک
همیار دانش-آموزان-آلاء شما هم اگه می تونید راهنمایی کنید -
pegaah
جایی که هستید کلا مشاور نداره؟
این مشاوران معروف که شما میفرمایید معجزه گر نیستند ها !
بعضا کلاهبردار هم هستن دور از جون بعضیاشون
برید یه مشاور معمولی
آموزش پرورش هر ناحیه تو شهر های بزرگ یک مرکز مشاوره هم دارن فکر کنم
مرکز نداشتن برید خود آموزش پرورش
کلاس زبان تخصصی چی نیست دور و برتون ؟
البته وسط ساله نمیدونم مفیده یا نه ولی حداقل می تونید از بچه های کلاس یا دبیرش سوال کنید و برگردید!
کانون یه شماره تلفن نوشته تو سایتش که مشاوره تلفنی میده ، شاید اونم به دردتون بخوره
سایت تخته خاک هم مشاوره میده به سوالای صوی جواب میدن فک کنمیه کنکوری من شیراز هستم. شهر کوچیکی نیستم . اما خب چون فارغ التحصیلم و یجورایی از فضای درس دور بودم،خیلی اطلاعی ندارم از موسسات. اما چندجایی که رفتم برای مشاوره :| همه مشاوره هاشون برای تجربی و ریاضی و انسانی بود.
برای زبان هم کلاس های ترمیک موسسه های زبان میرم. سطحم جزو پیشرفته های بزرگسال هست.میخوام خودم حسابی بخونم.بعدش اگر احساس ضعف کردم نهایتش با یکی از معلم های موسسه زبانمون خصوصی چند جلسه کلاس بردارم. اما خب قبلش میخوام کتابی نخونده نمونه.
نمیدونستم اموزش و پرورش مرکز مشاوره داره. -
http://ahoorateam.com/Blog/127/منحصرا-زبان-منابع-کنکور-زبان-تخصصی-انگلیسی-چیست؟
pegaah عزیز یه نگاهی به این پیج بندازی بد نیست:slightly_smiling_face:
-
برین سایت نخته خاک و سوالتون رو به صورت فایل صوتی ارسال کنید تا مشاووران آلا کمکتون کنن (:
از این لینک
همیار دانش-آموزان-آلاء شما هم اگه می تونید راهنمایی کنید -
یه کنکوری من شیراز هستم. شهر کوچیکی نیستم . اما خب چون فارغ التحصیلم و یجورایی از فضای درس دور بودم،خیلی اطلاعی ندارم از موسسات. اما چندجایی که رفتم برای مشاوره :| همه مشاوره هاشون برای تجربی و ریاضی و انسانی بود.
برای زبان هم کلاس های ترمیک موسسه های زبان میرم. سطحم جزو پیشرفته های بزرگسال هست.میخوام خودم حسابی بخونم.بعدش اگر احساس ضعف کردم نهایتش با یکی از معلم های موسسه زبانمون خصوصی چند جلسه کلاس بردارم. اما خب قبلش میخوام کتابی نخونده نمونه.
نمیدونستم اموزش و پرورش مرکز مشاوره داره.pegaah در چقدر تبعیض عاخه؟ :( گفته است:
یه کنکوری من شیراز هستم. شهر کوچیکی نیستم . اما خب چون فارغ التحصیلم و یجورایی از فضای درس دور بودم،خیلی اطلاعی ندارم از موسسات. اما چندجایی که رفتم برای مشاوره :| همه مشاوره هاشون برای تجربی و ریاضی و انسانی بود.
نمیدونستم اموزش و پرورش مرکز مشاوره داره.ببخشید من متوجه تگ شدنم نمیشم برای همین نسبتا دیر پاسختون رو میدم
به نظرم کلاس های عمومی زبان ( ترمیک ) تا قبل کنکوری شدن خیلی موثرن اما در سال کنکور ممکنه لطمه بزنند به درستون . اگر اشتباه نکنم این رو یکی از دوستانم که کنکور زبان شرکت کرده بود از قول دبیر زبان تخصصیش میگفت .
با اون دوستم در ارتباط نیستم ، فقط یادمه میگفت 504 رو کار میکنن اما از روی منبعی که کاربرد کلمات رو توی جمله مشخص کرده .
من سطح زبان تخصصی رو نمیدونم چقدر بالاست ولی کتاب 1010 واژه گاج ( دوتا505 واژه است ) کتاب جالبیه به نظرم چون واسه هر معنی متعلق به کلمه ، یک جمله مثال زده که کاربردش جا بیفته .
انتشارات خط سفید فک کنم کتابای بدی نداشته باشه تو حوزه زبان تخصصی
من نمایشگاه کتاب که رفته بودم دیدم
مثلا یه کتاب داشت ریدینگ زبان تخصصی بودش، یه کتاب دیگه ش کلوز زبان تخصصی و ...
تو آموزشگاه های کنکور شهرتون حتما کلاس زبان تخصصی هست کاش بتونید یه ارتباطی بگیرید با استاداش یا حداقل بچه های کلاس
به هر حال از قدیم گفتن "عاقبت جوینده یابنده بود"
همت کنید ، خدا جوابتون رو به طریقی سر راهتون قرار میده : ) -
pegaah در چقدر تبعیض عاخه؟ :( گفته است:
نمیدونستم اموزش و پرورش مرکز مشاوره داره.ببخشید من متوجه تگ شدنم نمیشم برای همین نسبتا دیر پاسختون رو میدم
به نظرم کلاس های عمومی زبان ( ترمیک ) تا قبل کنکوری شدن خیلی موثرن اما در سال کنکور ممکنه لطمه بزنند به درستون . اگر اشتباه نکنم این رو یکی از دوستانم که کنکور زبان شرکت کرده بود از قول دبیر زبان تخصصیش میگفت .
با اون دوستم در ارتباط نیستم ، فقط یادمه میگفت 504 رو کار میکنن اما از روی منبعی که کاربرد کلمات رو توی جمله مشخص کرده .
من سطح زبان تخصصی رو نمیدونم چقدر بالاست ولی کتاب 1010 واژه گاج ( دوتا505 واژه است ) کتاب جالبیه به نظرم چون واسه هر معنی متعلق به کلمه ، یک جمله مثال زده که کاربردش جا بیفته .
انتشارات خط سفید فک کنم کتابای بدی نداشته باشه تو حوزه زبان تخصصی
من نمایشگاه کتاب که رفته بودم دیدم
مثلا یه کتاب داشت ریدینگ زبان تخصصی بودش، یه کتاب دیگه ش کلوز زبان تخصصی و ...
تو آموزشگاه های کنکور شهرتون حتما کلاس زبان تخصصی هست کاش بتونید یه ارتباطی بگیرید با استاداش یا حداقل بچه های کلاس
به هر حال از قدیم گفتن "عاقبت جوینده یابنده بود"
همت کنید ، خدا جوابتون رو به طریقی سر راهتون قرار میده : )یه کنکوری ممنونم از راهنمایی
من اطلاعی ار انتشارات خط سفید نداشتم. الان که سایت رو چک کردم. چقدر هزینه کتاب هاش کمتر از بقیه انتشارات هست!!!!!
حتما کتاب هاش رو میخرم. اما قبلش این کتاب هایی که دارم رو تموم کنم.چون کتاب هام زیاد بشه،استرس میگیرم :)
بازم ممنون