سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
برنامه ریزی...؟!
-
سلام به اهالی الاخونه
یه سوال...
وقتی برنامه ریزی میکنین برای چه بازه ای برنامه مینویسید( یه روز ، یه هفته یا بیشتر)؟!
اینکه من بخوام برای یه ماه یه برنامه کلی بنویسم که فلان روز این مطالب رو میخونم، این درستو مرور میکنم و...
بعد روزانه هم برنامه بنویسم کار خوبیه بنظرتون ؟!
و اینکه توی برنامه ریزی به چیا دقت میکنید ؟؟؟ ساعت به ساعت برنامه نوشتن خوبه ؟!
نمیدونم این منم که فقط به برنامه ای که مینویسم نمیرسم یا بقیه هم اینجوریه🥲در مورد منش کردن بچه ها هم یکی راهنمایی کنه لطفا
-
من برنامه مو هفتگی مینوسم بنظر من موضوع مشخص کردن کار درستی نیست چون تو وقتی نرسی تو اون تایمی ک گذاشتی مرور کنی دوتاضرر داره یکیش اینه ک کلن برنامه توباید عوض کنی از اول بنویسی و دوم اینکه ممکنه اصن تو اون تایم نرسی اون مطلبی ک گذاشتیو همشو مرور کنی ک این باعث استرس زیاد میشه و دوباره برنامه بهم میریزه تو تایمو مشخص کن تلاشتو بکن ک تو اون تایم مفید بخونی توی برنامه م ب توانایی خوم دقت میکنم ک ببینم چقد تایم بذرم مثلن یکی تایم بالا نمیتونه یا یکی با تایم کم راحت نیست به اینکه کدوم درسا مهمترن کدوما ضریبشون پایین تره ساعت ب ساعت نوشتن خوبه باعث نظم کاریت میشه و باعث میشه تایم مردت ب کمترین خودش برسه و اینکه 99 پوینت 99 درصد به برنامه مشون نمیرسن پس خیالت راحت باشه و استرس نگیر کاملن عادیه مثلن تو 12 ساعت مشخص کردی ب 10 برسی البته ک باید سعی کنی ب همش برسی ولی اگ نرسیدیم اذیت نکن خودتو و در نهایت موفق باشی
-
@maiikhanoomi خیلی ممنون
پس باید برنامه ای که همین چند دقیقه پیش نوشتم رو یکم تغییر بدم:))
۱۰ساعتت !! ۱۲ ساعت؟؟!!
توی ساعت مطالعه وضعم افتضاحه همین که به ۵، ۶ ساعت برسم شکر میکنمیه سوال ازت داشتم پست های قبلیت رو دیدم که گفته بودی میانگین مطالعه ات ۱۱ ساعته چجوری به این ساعت رسیدی ؟؟ از اول همینجوری بودی یا یواش یواش تونستی انقدر زیاد بخونی؟؟برای من یکی که خیلی سخته
-
@Samaneh-2 در برنامه ریزی...؟! گفته است:
@maiikhanoomi خیلی ممنون
پس باید برنامه ای که همین چند دقیقه پیش نوشتم رو یکم تغییر بدم:))
۱۰ساعتت !! ۱۲ ساعت؟؟!!
توی ساعت مطالعه وضعم افتضاحه همین که به ۵، ۶ ساعت برسم شکر میکنمیه سوال ازت داشتم پست های قبلیت رو دیدم که گفته بودی میانگین مطالعه ات ۱۱ ساعته چجوری به این ساعت رسیدی ؟؟ از اول همینجوری بودی یا یواش یواش تونستی انقدر زیاد بخونی؟؟برای من یکی که خیلی سخته
عزیزم عوض کن برنامتو برنامه بد مساویه با نداشتنش ینی اینقد مضره برای ی دانش اموز ک هدفش براش اولویت باشه دوازدهمی هستی یا پشت؟ اگ مدرسه میری 6 طبیعیه ولی اگ فارغی و 6 میخونی اصن طبیعی نیس و میشه اهمال کاری و نداشتن عشق ب هدفت یا جدی نگرفتنش حیفه بخون از دستش نده من راه درستو نمیدونستم دو سال پشت موندم ( البته پارسال پیرا قبول شدم نرفتم) برنامه من در واقع الان 13 تا 14 هس میانگینم تا همین هفته قبل 11 بود ولی چون باید ب اردیبهشت برسم برا همین زیادش کردم توام با توجه ب هدفت و اینکه کدوم کنکورو در نظر میگری برنامه و تایم بنویس
-
@Samaneh-2 و اینکه منم ی راس نرفتم رو 11 و 14 در واقع مطالعه جدی من برای کنکور از پایان دهم شرروع شد ولی ب دلیل اشتباهات خودم( که واقعن پشیمونم) همش بر باد رفت اون موقع یادمه 5 و6 بود ک از اول یازدهم دیگ ب 10 نزدیک شد و همه یازدهمو دوازدهم بین 10 تا 12 متغیر بوده پس توم الان ک 6 میخونی سعی کن فردا 6ونیم باشی سحر خیزی مهم ترین اصله ی کنکوریه من پارسان اکثرن 4 میخوابیدم از اون طرف 9 پا میشدم ضربه هایی ک زد با هیچی قابل جبران نیستن الان سعی میکنم 12 بخوابم و بلند شدنم ی ربع ب 6 باشه حتمن رعایت کن میدونم سختهه میدونم من ک عاشق خوابم برام خیلی سخته ولی هر چیزی ب تاوانی داره میخای بهش برسی؟ پس تاوانشو بده پس سختیاشو با جونت بخر و ی مدت از خودت گذر کن(: بازم میگم موفق باشی گلم