حد ..
-
سلام بچه ها

این سوالو نگاه کنید .

برای به دست آوردن حدچپ 2- خب مگه نمیگیم که چون از ۲- کوچیک تره پس وقتی به توان ۲ هم میرسه کوچیک تر از ۴ هست؟
این تیکه رو نمی فهمم
دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
سلام بچه ها

این سوالو نگاه کنید .

برای به دست آوردن حدچپ 2- خب مگه نمیگیم که چون از ۲- کوچیک تره پس وقتی به توان ۲ هم میرسه کوچیک تر از ۴ هست؟
این تیکه رو نمی فهمم
دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403پرستو بابایی نه وقتی حد چپ 2- به توان دو برسه اون حد چپ( یعنی اون منفی بالاش) مثبت میشه چون به توان دو میرسه و میشه مثبت و در کل جواب میشه یکمی از 4 بیشتر
-
سلام بچه ها

این سوالو نگاه کنید .

این تیکه رو نمی فهمم
دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
@maiikhanoomi در حد .. گفته است:
پرستو بابایی نه وقتی حد چپ 2- به توان دو برسه اون حد چپ( یعنی اون منفی بالاش) مثبت میشه چون به توان دو میرسه و میشه مثبت و در کل جواب میشه یکمی از 4 بیشتر
آهان مرسی لطف کردی 🌱،یکم مونده لِمِش دستم بیاد 🤧
آدمک در حد .. گفته است:پرستو بابایی در حد .. گفته است:
چون از ۲- کوچیک تره پس وقتی به توان ۲ هم میرسه کوچیک تر از ۴ هست؟
شما اینجوری بهش نگاه کن
چپه 2- مثلا بگو 2.1- که به توان 2 برسه ی چیزی از 4 بزرگتر میشهآهان متوجه شدم ممنونم 🌱
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی نه وقتی حد چپ 2- به توان دو برسه اون حد چپ( یعنی اون منفی بالاش) مثبت میشه چون به توان دو میرسه و میشه مثبت و در کل جواب میشه یکمی از 4 بیشتر
شما اینجوری بهش نگاه کن
چپه 2- مثلا بگو 2.1- که به توان 2 برسه ی چیزی از 4 بزرگتر میشهآهان متوجه شدم ممنونم 🌱
پرستو بابایی خواهش میکنم
-
شما اینجوری بهش نگاه کن
پرستو بابایی قبول دارم یکم نچسپه ولی بازم راحتتره نسبت ب مبحثای دیگ موفق باشی گلم:bouquet::
-
پرستو بابایی قبول دارم یکم نچسپه ولی بازم راحتتره نسبت ب مبحثای دیگ موفق باشی گلم:bouquet::
-
آدمک جذابه بشرطی ک دستتو ب کلات بگیری وگرنه امکان خطاش زیاده حالا تو براکتاش ک زود ممکنه گول بخوری
-
سلام بچه ها

این سوالو نگاه کنید .

این تیکه رو نمی فهمم
دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403پرستو بابایی یه راه راحت اینه که عدد بدی. برای x مساوی 2 راست بنویس 2.1 و برای x مساوی منفی 2 چپ بنویس منفی 2.1
اینجوری راحت بدست میاد.
نیازم نیس دقیق به توان دو و 3 برسونی همینکه بگی مثلا منفی 2.1 به توان دو یچیزی بیشتر از 4عه کفایت میکنه و از اون طرف یه منفی میخوره که میشه منفی 4 و خوردی و براکتش میشه منفی 5
-
اصلا جدیدا انقده از ریاضی خوشم اومده😂 حتی مثلثات که اعتراف میکنم تا همین پارسال که دوازدهم بودم اصلا نمیدونستم سینوس و کسینوس و اینا چین این مقابل به مجاوراشو کلا بلد نبودم عددای زوایای معروفم حتی بلد نبودم کلا زیر صفر بود اطلاعات مثلثاتم و تازه پارسال نشستم اینارو حفظ کردم!!! 😂😂
-
اصلا جدیدا انقده از ریاضی خوشم اومده😂 حتی مثلثات که اعتراف میکنم تا همین پارسال که دوازدهم بودم اصلا نمیدونستم سینوس و کسینوس و اینا چین این مقابل به مجاوراشو کلا بلد نبودم عددای زوایای معروفم حتی بلد نبودم کلا زیر صفر بود اطلاعات مثلثاتم و تازه پارسال نشستم اینارو حفظ کردم!!! 😂😂
-
مآهور امار تجربی خوبه چیز خاصی نداره خدایی (هرچند به واسطه خواهرم که ریاضیه امار ریاضی هم ی ذره خوندم و بهم چسبید)
ولی هندسه هم موافقم واقعا ادم یهو قفل میکنه :cat_face_with_tears_of_joy: -
آدمک اوهوم امار بد نیست ولی یکم فرمولاش زیاده ادم حسابی باید تمرین کنه تا همه رو مسلط شه و قاطی نکنه.. و از اونجایی که استادم تازه پنجشنبه امارو درس داد و تقریبا تموم کرد و من تستاشو شروع نکردم پس هنوزم خیلی بلد نیستمش😂
-
مآهور نه بابا من از امار فقط یه میانگین و ضریب تغییرات و واریانس رو حفظم باهاش هرتستی رو میشه حل کرد