یه سوال پیش پا افتاده ..
-
سلام
قدرت اسیدی ربطی به غلظت و دما نداره. یعنی HCl در هر صورت از مثلا فرمیک اسید قدرت اسیدیش بیشتره
اما PH به غلظت و دما ربط داره. ممکنه یه محلول فرمیک اسید با غلظت بالا، PH کمتری از هیدروکلریک اسید رقیق داشته باشه.
رسانایی هم فقط ربط به تعداد یا مقدار "یون های" تشکیل شده در آب داره. پس غلظت و دما رو باید داشته باشیم. ممکنه در محلول هیدروکلریک اسید رقیق، با اینکه تقریبا همه ذرات به یون تفکیک میشن، اما چون غلظت کم است، مثلا 100 یون تولید کنه. ولی در محلول غلیظ فرمیک اسید، با اینکه یونش به مقدار کمتری اتفاق میفته، ولی ممکنه با حل شدن 10000 ذره در آب، 300 یون تولید کنه که بیشتر از یون های محلول رقیق HCl هست. پس توی این مثال فرضی، رسانایی محلول فرمیک اسید بیشتره
متوجه منظورتون درباره سرعت واکنش نشدم... لطفا این یکی رو یه بار دیگه بگینامیدوارم دو مورد بالا رو درست گفته باشم
دوازدهم
بچه های دوازدهم اگه اشکال نداره یه نگاهی به این بندازین که اشتباه نگفته باشم. ممنونReza-H در یه سوال پیش پا افتاده .. گفته است:
قدرت اسیدی ربطی به غلظت و دما نداره. یعنی HCl در هر صورت از مثلا فرمیک اسید قدرت اسیدیش بیشتره
فکر کنم به دما ربط داشت این،چون اگه مثلا یکی بالاتر از اون یکی باشه ممکنه Ka به هم نزدیک بشه
نه؟ -
سلام
اما PH به غلظت و دما ربط داره. ممکنه یه محلول فرمیک اسید با غلظت بالا، PH کمتری از هیدروکلریک اسید رقیق داشته باشه.
رسانایی هم فقط ربط به تعداد یا مقدار "یون های" تشکیل شده در آب داره. پس غلظت و دما رو باید داشته باشیم. ممکنه در محلول هیدروکلریک اسید رقیق، با اینکه تقریبا همه ذرات به یون تفکیک میشن، اما چون غلظت کم است، مثلا 100 یون تولید کنه. ولی در محلول غلیظ فرمیک اسید، با اینکه یونش به مقدار کمتری اتفاق میفته، ولی ممکنه با حل شدن 10000 ذره در آب، 300 یون تولید کنه که بیشتر از یون های محلول رقیق HCl هست. پس توی این مثال فرضی، رسانایی محلول فرمیک اسید بیشتره
متوجه منظورتون درباره سرعت واکنش نشدم... لطفا این یکی رو یه بار دیگه بگینامیدوارم دو مورد بالا رو درست گفته باشم
دوازدهم
بچه های دوازدهم اگه اشکال نداره یه نگاهی به این بندازین که اشتباه نگفته باشم. ممنونReza-H در یه سوال پیش پا افتاده .. گفته است:
متوجه منظورتون درباره سرعت واکنش نشدم... لطفا این یکی رو یه بار دیگه بگین

مثلا مثل سوال ۹۵ -
Reza-H در یه سوال پیش پا افتاده .. گفته است:
فکر کنم به دما ربط داشت این،چون اگه مثلا یکی بالاتر از اون یکی باشه ممکنه Ka به هم نزدیک بشه
نه؟پرستو بابایی
چرا چرا. ببخشید. درست میگین.
دما روی ثابت یونش تاثیر داره. -
Reza-H در یه سوال پیش پا افتاده .. گفته است:
متوجه منظورتون درباره سرعت واکنش نشدم... لطفا این یکی رو یه بار دیگه بگین

مثلا مثل سوال ۹۵پرستو بابایی
آها. آره. غلظت و یا دما روی سرعت واکنش تاثیر داره. -
پس یه جمع بندی :
ربط داشتن یا نداشتن به غلظت و دما
قدرت اسیدی ✅
PH ✅
رسانایی ✅
سرعت واکنش✅
همشون ربط داشتن که 😅مرسی از شما آقای حاتمی Reza-H
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پس یه جمع بندی :
ربط داشتن یا نداشتن به غلظت و دما
قدرت اسیدی ✅
PH ✅
رسانایی ✅
سرعت واکنش✅
همشون ربط داشتن که 😅مرسی از شما آقای حاتمی Reza-H
پرستو بابایی
بله.
البته قدرت اسیدی دیگه به غلظت ربطی نداره.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم :)
ಠ_ಠ
خواهش میکنم. سلامت باشید -
پرستو بابایی
بله.
البته قدرت اسیدی دیگه به غلظت ربطی نداره.
امیدوارم اشتباه نکرده باشم :)
ಠ_ಠ
خواهش میکنم. سلامت باشیدReza-H
بله بله منظورم همین بود. -
سلام وقت بخیر
من با رضا کاملا موافقم
یه چیزی بگم
شما برای اینکه به نظم بکشی دما رو بکش بیرون از مقایسه اون غلظت و بقیه ماجراهارو بذاری که بشه قدرت اسیدی رو تمیز دادقدرت اسیدی⬅ ثابت یونش⬅Ka بيشتر قدرت اسيدي بيشتر⬅ ملاک تغییر Ka ⬅ دما پس ربطی به غلظت نداره.
ولی بقیشون متاثر از غلظت هستند.
-
سلام وقت بخیر
من با رضا کاملا موافقم
یه چیزی بگم
شما برای اینکه به نظم بکشی دما رو بکش بیرون از مقایسه اون غلظت و بقیه ماجراهارو بذاری که بشه قدرت اسیدی رو تمیز دادقدرت اسیدی⬅ ثابت یونش⬅Ka بيشتر قدرت اسيدي بيشتر⬅ ملاک تغییر Ka ⬅ دما پس ربطی به غلظت نداره.
ولی بقیشون متاثر از غلظت هستند.
@f-nalist
سلام وقت شما هم بخیر
درسته ،چون فقط Ka که به دما بستگی داره
اینطوری بهتره مرسی 🌼 -
@f-nalist
سلام وقت شما هم بخیر
درسته ،چون فقط Ka که به دما بستگی داره
اینطوری بهتره مرسی 🌼