الکتروسکوپ یازدهم
-
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 39 رو نمیفهمم میشه بهم توضیح بدید چطوری میشه ؟ممنون میشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا -
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 39 رو نمیفهمم میشه بهم توضیح بدید چطوری میشه ؟ممنون میشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیاForuzan Taheri سلام
گزینه ۳ میشه؟؟ -
Foruzan Taheri سلام
گزینه ۳ میشه؟؟Sama_neh نه گزینه یک
-
Foruzan Taheri سلام
گزینه ۳ میشه؟؟ -
Foruzan Taheri
ارهه اشتباه گفتم :((
شما چرا مثبت شد رو نفهمیدین؟؟ -
Foruzan Taheri
شما چرا مثبت شد رو نفهمیدین؟؟Sama_neh اره میدونین آخه حس کردم این خنثی بار ورقه باید منفی باشه
-
Foruzan Taheri
شما چرا مثبت شد رو نفهمیدین؟؟Sama_neh اصلا سوال یه طوریه که نمیدونی منظورش این که الکتروسکوپ باردار شده
-
Sama_neh اره میدونین آخه حس کردم این خنثی بار ورقه باید منفی باشه
Foruzan Taheri
منم اول همین فکر رو داشتم اما الان متوجه شدمببینید چوب بار منفی داره وقتی نزدیک کلاهک میشه بار های منفی کلاهک به ورقه ها میرن
الان بار کلاهک مثبت و ورقه ها منفیه وقتی میله خنثی رو بهش وصل میکنیم چون هنوز چوب با بار منفی نزدیکشه ، کلاهک مثبت میمونه( اگه بین کلاهک و میله الکترون مبادله بشه بار کلاهک منفی میشه) به جاش الکترون های ورقه ها به میله فلزی منتقل میشه
وقتی میله و چوب رو ازش دور کنیم بار الکتروسکوپ مثبت میشه و ورقه هم از هم دور میشه -
Foruzan Taheri
منم اول همین فکر رو داشتم اما الان متوجه شدمببینید چوب بار منفی داره وقتی نزدیک کلاهک میشه بار های منفی کلاهک به ورقه ها میرن
الان بار کلاهک مثبت و ورقه ها منفیه وقتی میله خنثی رو بهش وصل میکنیم چون هنوز چوب با بار منفی نزدیکشه ، کلاهک مثبت میمونه( اگه بین کلاهک و میله الکترون مبادله بشه بار کلاهک منفی میشه) به جاش الکترون های ورقه ها به میله فلزی منتقل میشه
وقتی میله و چوب رو ازش دور کنیم بار الکتروسکوپ مثبت میشه و ورقه هم از هم دور میشهSama_neh خیلی ممنونم
یعنی وقتی میله تماس داره با کلاهک الکترون ورقه میاد سمت کلاهک که مبادله بشن -
Sama_neh خیلی ممنونم
یعنی وقتی میله تماس داره با کلاهک الکترون ورقه میاد سمت کلاهک که مبادله بشنForuzan Taheri اره
چون موقعه نزدیک کرد چون با بار منفی
بار های منفی( الکترون ها) همدیگه را دفع میکنند -
Foruzan Taheri اره
چون موقعه نزدیک کرد چون با بار منفی
بار های منفی( الکترون ها) همدیگه را دفع میکنندSama_neh ممنونم 🥰
-
Sama_neh ممنونم 🥰
Foruzan Taheri خواهش میکنم