ریاضی
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۲، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان حقیقتا تا حالا میرفتم کلاس ریاضی ولی واقعا خب هزینه اش بالا بود
الان میخوام کنسل کنم نمیدونم کارم درسته یا نه خیلیم میترسم
شما تدریس چه استادی رو میبینید و خیلی راضی هستید؟
استاد کرمی حیدری رفعتی یا اساتید آلا وووو.....
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
مامانم خیلی تاکید دارن که زود باید تا اسفند حداقل تموم کنم ریاضی دوازدهم رو
ولی الان نمیدونم این اساتید قراره تا کی طول بکشه کلاساشون
پیشاپیش ممنون از نظراتتون -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۲، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
پیشاپیش ممنون از نظراتتوننوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N-Sz من از استاد ثابتی دوره راه ابریشمش راضیم البته من فقط یه دوره رو خریدم نه کل راهوو
-
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
پیشاپیش ممنون از نظراتتون@N-Sz سلام
از کلاس چقد تاثیر مثبت میگرفتین؟
.
و اساتید آلا رو به شدت پیشنهاد میکنم
مخصوصا استاد ثابتی رو -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه ریاضی جاااااست تاکید میکنم جااست ژنرال (حیدری عشق) کنکور هر چقد سخت باشه هر چقدد بازم این تو چنتا سوال حرف داره واسه گفتن اونای دیگ ک کلن روز کنکور ی ماه بعدش غیبشون میزنه همونایی ک از سرویس رفتنشونم پست و استوری میذارن ینی نمیتونن هیچ درصدی بدن ب دانش اموز ولی اگ با ژنرال باشی یکمم خودت حواستو جم کنی ب چن تا سوال فقط با استراژیاش جواب میدی...خود دانی
-
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
پیشاپیش ممنون از نظراتتوننوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N-Sz در ریاضی گفته است:
اقای ملاک پور کلاس سالیانه (که از مرداد شروع شد) و ریستارتش (که از مهر شروع شد) رو تا اسفند تموم میکنه
علاوه بر اون یه دوره دیگ هم قراره بزاره تو 10 15 جلسه (فکر کنم) کل ریاضیو جامع درس میده. اسم دورش کامواست -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من پارسال اقای ثابتی داشتم. خوب بودن ولی ارتباط نگرفتم. مخصوصا وقتایی که یهو یه سوالیو خیلی سریع حل میکردن و من اصلا نمیفهمیدم چی شد.
اقای اریان حیدری خب. دوستم رفت کلاسشون و راضی نبود. ولی خب کسین که خیلی معروفن دیگه.. هم ریاضی تجربیو درس میده هم ریاضی هم انسانی
یکیم هستن اقای عزیزی توی ماز. من یکم دیده بودم کلاساشو. خوب بود ولی ارتباط نگرفتم
اقای کرمیم هست که تعریفشو میکنن ولی تا حالا تدریسشونو ندیدم
خودم که با اقای ملاک پور هستم خیلی راضیم. تدریس فوق مفهومی و پر از وجدان کاری. خلاصه که عاشق ریاضی میشی. اقای ملاک پور فقط کنکور تجربی درس میدن.
-
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
پیشاپیش ممنون از نظراتتون@N-Sz من آریان حیدری رو دیدم متاسفانه چن دیقه بیشتر نتونستم تحملشون کنم.
خیلیمممم فیلماش زیادهه
استاد عزیزی مازو دیدم و بشدت راضیم و بخاطرش عاشق ریاضی شدم:)) -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط VÎÇŤØŔ انجام شده
عاععععع
من سال قبل راه ابریشم داشتم و آقای ثابتی اوکی بود ولی ... عالی ن شخصا باهاش ارتباط نگرفتم چون بعضی از راه حل هاش برام قابل فهم نبود ... مثلا میگفت اینو دت میکنم منی ک فرسنگ اولم و هیچی از ایشون نمیدونم از کجا بفهمم دت چیه
امسال بنده آقای حیدری رو خریدم
ایشون ب شدتتتتتتت انسان حاشیه ای نصف کلاس درگیر هست با آقای کرمی حتی سر کلاس به صورت مستقیم ب ایشون هیت میداد و رسما دوساعت اول کلاس درگیر مشکلات شخصی این فرد هستیدیعد از اینکه فهمیدم سه میلیون تومن رو ریختم توی چاه
تصمیم گرفتم ی بار ب حرف دوستم گوش بدم رفتم ریاضی و شیمی تایلند رو خریدم
آقای ملاک پور ب شدت انسان آرومه و همیشه سعی میکنه دانش آموز هاش و از حاشیه های روانی حفظ کنه و به قول خودش ریاصی رو با تعصب تدریس میکند و برای دانش آموز هاش تعهد داشتن رو ملاک هر چیزی قرار میدهو الان منی که با توی کنکور ریاضی و منفی زدم ریاضی رو توی قلم چی کمتر از ۴۵ نزدم با این حال ک من از فیلم های استاد عقب هم هستم خیلی
-
@N-Sz من آریان حیدری رو دیدم متاسفانه چن دیقه بیشتر نتونستم تحملشون کنم.
خیلیمممم فیلماش زیادهه
استاد عزیزی مازو دیدم و بشدت راضیم و بخاطرش عاشق ریاضی شدم:))نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاستاد عزیزی مازو دیدم و بشدت راضیم و بخاطرش عاشق ریاضی شدم:))
یچیز بگم باورت نمیشه.میدونی چرا من با اقای عزیزی ارتباط نگرفتم؟
پارسال یه دوره ای داشت ماز نزدیکای کنکور یکی دو روزه درسارو میبست و رایگان بود.. من فیلمای اقای عزیزیو دیدم. بعد ایشون عادت داشتن تو دوربین نگاه کنن بنویسن (قطعا یه لپ تاپی اسکرینی چیزی جلوش بود که خودشو میدید) و من وقتی اینکارو میکرد نمیدونم چرا ولی به شدت اعصابمو خورد میکرد اینکارش :||||||| واسه همین ارتباط نگرفتم :|||| باورت میشه؟؟!!
وگرنه جدی با اقای ملاک پور زیاد فرقی نداره عزیزیم خوبه -
استاد عزیزی مازو دیدم و بشدت راضیم و بخاطرش عاشق ریاضی شدم:))
یچیز بگم باورت نمیشه.میدونی چرا من با اقای عزیزی ارتباط نگرفتم؟
پارسال یه دوره ای داشت ماز نزدیکای کنکور یکی دو روزه درسارو میبست و رایگان بود.. من فیلمای اقای عزیزیو دیدم. بعد ایشون عادت داشتن تو دوربین نگاه کنن بنویسن (قطعا یه لپ تاپی اسکرینی چیزی جلوش بود که خودشو میدید) و من وقتی اینکارو میکرد نمیدونم چرا ولی به شدت اعصابمو خورد میکرد اینکارش :||||||| واسه همین ارتباط نگرفتم :|||| باورت میشه؟؟!!
وگرنه جدی با اقای ملاک پور زیاد فرقی نداره عزیزیم خوبهمآهور اوه شت
ن من از بهمن فیلمای سالیانشو دیدم.. فککن از بهمننن -
Blue28 یعنی واقعا عصبی میشدما
هنوزم اینکارو میکنه؟تو دوربین تو چشات زل میزنه ولی در حال نوشتن رو تختس؟
مآهور چرا اصلن نمیفهمم کِیارو میگییییی
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چرا دوست من که بقیه درساش هیچ کدوم زیر 50 نیس میره پیش ملاک پور ولی نمیتونه 5 درصدم بزنه همیشه بین صفرو 1 غوطه وره؟
خب سلطان دشمنایم دارن که مهم نیستن هر چی میخان بگن مهم اینه ک چ کسی روز کنکور نیم ساعت بعد کنکور میاد جلو دوربین همه سوالارو رو لایو حل میکنه با تطابق دادن با جزوه ی بی نظریو هوشمندش بقول سلطان خیلیا ی روزی ی کار خوبی تو زندگیشون انجام ندادن ک حالا توی این حلقه منور باشن
-
خب چرا دوست من که بقیه درساش هیچ کدوم زیر 50 نیس میره پیش ملاک پور ولی نمیتونه 5 درصدم بزنه همیشه بین صفرو 1 غوطه وره؟
خب سلطان دشمنایم دارن که مهم نیستن هر چی میخان بگن مهم اینه ک چ کسی روز کنکور نیم ساعت بعد کنکور میاد جلو دوربین همه سوالارو رو لایو حل میکنه با تطابق دادن با جزوه ی بی نظریو هوشمندش بقول سلطان خیلیا ی روزی ی کار خوبی تو زندگیشون انجام ندادن ک حالا توی این حلقه منور باشن
@khanoomi آریان حیدری بشدت حاشیه داره کلاسش و وقتتو حروم میکنه
-
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
پیشاپیش ممنون از نظراتتوننوشتهشده در ۵ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N-Sz اینم بگم اصلا و ابدا ب فکر کرمی نباش هیچی نیس هیچییی همه سوالا چهار صفحه مینوسه تازه داره حل میشه بدرد کنکور نمیخوره این مفهومی کارای عزیز ک 900 خط مینوسن واسه حل ی سوال...
-
در ضمن هرکس با یکی ارتباط میگیره!