سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
ریاضی
-
سلام دوستان حقیقتا تا حالا میرفتم کلاس ریاضی ولی واقعا خب هزینه اش بالا بود
الان میخوام کنسل کنم نمیدونم کارم درسته یا نه خیلیم میترسم
شما تدریس چه استادی رو میبینید و خیلی راضی هستید؟
استاد کرمی حیدری رفعتی یا اساتید آلا وووو.....
کدوم رو پیشنهاد میدین؟
مامانم خیلی تاکید دارن که زود باید تا اسفند حداقل تموم کنم ریاضی دوازدهم رو
ولی الان نمیدونم این اساتید قراره تا کی طول بکشه کلاساشون
پیشاپیش ممنون از نظراتتون -
-
-
واسه ریاضی جاااااست تاکید میکنم جااست ژنرال (حیدری عشق) کنکور هر چقد سخت باشه هر چقدد بازم این تو چنتا سوال حرف داره واسه گفتن اونای دیگ ک کلن روز کنکور ی ماه بعدش غیبشون میزنه همونایی ک از سرویس رفتنشونم پست و استوری میذارن ینی نمیتونن هیچ درصدی بدن ب دانش اموز ولی اگ با ژنرال باشی یکمم خودت حواستو جم کنی ب چن تا سوال فقط با استراژیاش جواب میدی...خود دانی
-
@N-Sz در ریاضی گفته است:
مامانم خیلی تاکید دارن که زود باید تا اسفند حداقل تموم کنم ریاضی دوازدهم رو
اقای ملاک پور کلاس سالیانه (که از مرداد شروع شد) و ریستارتش (که از مهر شروع شد) رو تا اسفند تموم میکنه
علاوه بر اون یه دوره دیگ هم قراره بزاره تو 10 15 جلسه (فکر کنم) کل ریاضیو جامع درس میده. اسم دورش کامواست -
من پارسال اقای ثابتی داشتم. خوب بودن ولی ارتباط نگرفتم. مخصوصا وقتایی که یهو یه سوالیو خیلی سریع حل میکردن و من اصلا نمیفهمیدم چی شد.
اقای اریان حیدری خب. دوستم رفت کلاسشون و راضی نبود. ولی خب کسین که خیلی معروفن دیگه.. هم ریاضی تجربیو درس میده هم ریاضی هم انسانی
یکیم هستن اقای عزیزی توی ماز. من یکم دیده بودم کلاساشو. خوب بود ولی ارتباط نگرفتم
اقای کرمیم هست که تعریفشو میکنن ولی تا حالا تدریسشونو ندیدم
خودم که با اقای ملاک پور هستم خیلی راضیم. تدریس فوق مفهومی و پر از وجدان کاری. خلاصه که عاشق ریاضی میشی. اقای ملاک پور فقط کنکور تجربی درس میدن.
-
@N-Sz من آریان حیدری رو دیدم متاسفانه چن دیقه بیشتر نتونستم تحملشون کنم.
خیلیمممم فیلماش زیادهه
استاد عزیزی مازو دیدم و بشدت راضیم و بخاطرش عاشق ریاضی شدم:)) -
عاععععع
من سال قبل راه ابریشم داشتم و آقای ثابتی اوکی بود ولی ... عالی ن شخصا باهاش ارتباط نگرفتم چون بعضی از راه حل هاش برام قابل فهم نبود ... مثلا میگفت اینو دت میکنم منی ک فرسنگ اولم و هیچی از ایشون نمیدونم از کجا بفهمم دت چیه
امسال بنده آقای حیدری رو خریدم
ایشون ب شدتتتتتتت انسان حاشیه ای نصف کلاس درگیر هست با آقای کرمی حتی سر کلاس به صورت مستقیم ب ایشون هیت میداد و رسما دوساعت اول کلاس درگیر مشکلات شخصی این فرد هستیدیعد از اینکه فهمیدم سه میلیون تومن رو ریختم توی چاه
تصمیم گرفتم ی بار ب حرف دوستم گوش بدم رفتم ریاضی و شیمی تایلند رو خریدم
آقای ملاک پور ب شدت انسان آرومه و همیشه سعی میکنه دانش آموز هاش و از حاشیه های روانی حفظ کنه و به قول خودش ریاصی رو با تعصب تدریس میکند و برای دانش آموز هاش تعهد داشتن رو ملاک هر چیزی قرار میدهو الان منی که با توی کنکور ریاضی و منفی زدم ریاضی رو توی قلم چی کمتر از ۴۵ نزدم با این حال ک من از فیلم های استاد عقب هم هستم خیلی
-
استاد عزیزی مازو دیدم و بشدت راضیم و بخاطرش عاشق ریاضی شدم:))
یچیز بگم باورت نمیشه.میدونی چرا من با اقای عزیزی ارتباط نگرفتم؟
پارسال یه دوره ای داشت ماز نزدیکای کنکور یکی دو روزه درسارو میبست و رایگان بود.. من فیلمای اقای عزیزیو دیدم. بعد ایشون عادت داشتن تو دوربین نگاه کنن بنویسن (قطعا یه لپ تاپی اسکرینی چیزی جلوش بود که خودشو میدید) و من وقتی اینکارو میکرد نمیدونم چرا ولی به شدت اعصابمو خورد میکرد اینکارش :||||||| واسه همین ارتباط نگرفتم :|||| باورت میشه؟؟!!
وگرنه جدی با اقای ملاک پور زیاد فرقی نداره عزیزیم خوبه -
مآهور اوه شت
ن من از بهمن فیلمای سالیانشو دیدم.. فککن از بهمننن -
مآهور چرا اصلن نمیفهمم کِیارو میگییییی
-
خب چرا دوست من که بقیه درساش هیچ کدوم زیر 50 نیس میره پیش ملاک پور ولی نمیتونه 5 درصدم بزنه همیشه بین صفرو 1 غوطه وره؟ خب سلطان دشمنایم دارن که مهم نیستن هر چی میخان بگن مهم اینه ک چ کسی روز کنکور نیم ساعت بعد کنکور میاد جلو دوربین همه سوالارو رو لایو حل میکنه با تطابق دادن با جزوه ی بی نظریو هوشمندش بقول سلطان خیلیا ی روزی ی کار خوبی تو زندگیشون انجام ندادن ک حالا توی این حلقه منور باشن
-
@khanoomi آریان حیدری بشدت حاشیه داره کلاسش و وقتتو حروم میکنه
-
در ضمن هرکس با یکی ارتباط میگیره!