سطح ایستابی
-
سلام دوستان
کتاب من گفته هر چقدر نفوذپذیری خاک بیشتر باشه، عمق سطح ایستابی کمتر میشه. این درسته؟! -
سلام دوستان
کتاب من گفته هر چقدر نفوذپذیری خاک بیشتر باشه، عمق سطح ایستابی کمتر میشه. این درسته؟!Fateme Samaei سلام بله درسته
-
Fateme Samaei سلام بله درسته
Sama_neh دلیلیش چیه؟ خب مگه وقتی نفوذ پذیری خاک زیاده، آب بیشتری رو از خودش عبور نمیده؟ در این صورت آب بیشتر به عمق میره، پس عمق سطح ایستابی هم باید بیشتر بشه.
ممکنه توضیح بدید؟ -
Sama_neh دلیلیش چیه؟ خب مگه وقتی نفوذ پذیری خاک زیاده، آب بیشتری رو از خودش عبور نمیده؟ در این صورت آب بیشتر به عمق میره، پس عمق سطح ایستابی هم باید بیشتر بشه.
ممکنه توضیح بدید؟Fateme Samaei درسته آب بیشتری به عمق میره اما سطح آب ( همون سطح ایستابی) با زیاد شدن اب میاد بالا و در نتیجه عمق سطح ایستابی کم و کمتر میشه
-
Fateme Samaei درسته آب بیشتری به عمق میره اما سطح آب ( همون سطح ایستابی) با زیاد شدن اب میاد بالا و در نتیجه عمق سطح ایستابی کم و کمتر میشه
Sama_neh
این متن شاید کمکت کنه درکش کنی
«هر چه آب نفوذ کرده به زمین کمتر باشد، عمق سطح ایستابی بیشتر میشود. (تبخیر ، نسبت رس به ماسه و بارش باران زیاد باشد آب بیشتری به خاک نفوذ میکند، نفوذ پذیری زیاد باشد آب بیشتری به اعماق خاک میرود پوشش گیاهی زیاد باشد آب بیشتر به خاک نفوذ میکند و عمق سطح ایستابی کمتر میشود
هر چه تبخیر آب زیاد باشد آب کمتری به اعماق خاک نفوذ میکند و هر چه نسبت رس به ماسه بیشتر باشد، نفوذ پذیری خاک نیز بیشتر میشود»۱)نفوذ پذیری خاک بیشتر»» آب نفوذ کرده به زمین بیشتر
۲)آب نفوذ کرده به زمین بیشتر»» عمق سطح ایستابی کمترنتیجه ۱و۲ ) نفوذپزی خاک بیشتر »» عمق سطح ایستابی کمتر
فک کنم شما با منطقه اشباع اشتباه گرفتین
درسته که وقتی خاک نفوذ پذیرتر میشه آب منطقه اشباع بیشتر میشه اما دقت کنید که با زیاد شدن اب منطقه اشباع سطح ایستابی میاد بالا( به سطح زمین نزدیک میشه)و عمقش کم میشهامیدوارم تونسته باشم توضیح بدم
-
Fateme Samaei درسته آب بیشتری به عمق میره اما سطح آب ( همون سطح ایستابی) با زیاد شدن اب میاد بالا و در نتیجه عمق سطح ایستابی کم و کمتر میشه
Sama_neh آها حالا متوجه شدم، حواسم به سنگ بستر نبود که تا جایی اجازه میده آب نفوذ کنه. خیلی ممنونم
-
Sama_neh آها حالا متوجه شدم، حواسم به سنگ بستر نبود که تا جایی اجازه میده آب نفوذ کنه. خیلی ممنونم
Fateme Samaei خواهش میکنم