جهش در کدون؟!
-
سلام. بنظرتون این غلط نیست؟
در پی وقوع نوعی جهش در رمزه (کدون) پایان، بر طول فراورده ژن افزوده میشود
-
سلام. نه. ممکنه. میدونیم که تعدادی رمزه، بعد از کدون پایان هم هست. اگه کدون پایان جهش پیدا کنه به مثلا یه آمینو اسید، ریبوزوم نمیفهمه پروتئین دیگه باید قطع بشه، ادامه میده و اون توالی های بعد از ژن رو هم ترجمه میکنه و طول پلی پپتید بیشتر میشه. البته اینایی که گفتم ممکنه. یعنی ممکنه هم نشه
مآهور -
سلام. نه. ممکنه. میدونیم که تعدادی رمزه، بعد از کدون پایان هم هست. اگه کدون پایان جهش پیدا کنه به مثلا یه آمینو اسید، ریبوزوم نمیفهمه پروتئین دیگه باید قطع بشه، ادامه میده و اون توالی های بعد از ژن رو هم ترجمه میکنه و طول پلی پپتید بیشتر میشه. البته اینایی که گفتم ممکنه. یعنی ممکنه هم نشه
مآهور -
مآهور
دقیقا داشتم به همین فکر می کردم++ -
مآهور
دقیقا داشتم به همین فکر می کردم++پرستو بابایی احساس میکنم شاهکاری دیگه از کتاب iqمه. حرص میده چقدر منو با غلطاش اوف
-
ببخشید
-
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی احساس میکنم شاهکاری دیگه از کتاب iqمه. حرص میده چقدر منو با غلطاش اوف
مآهور
یکی آیکیو یکی نشر الگو خیلی اعصاب ادمو به هم می ریزن با غلطاشون 🤧 -
مآهور
یکی آیکیو یکی نشر الگو خیلی اعصاب ادمو به هم می ریزن با غلطاشون 🤧پرستو بابایی نه بابا نشر الگوهم؟ اشکان هاشمی که همیشه بی نقص بود
تو کدومشو داری؟ من موجشو دارم هنوز غلط ندیدم.. -
پرستو بابایی نه بابا نشر الگوهم؟ اشکان هاشمی که همیشه بی نقص بود
تو کدومشو داری؟ من موجشو دارم هنوز غلط ندیدم..مآهور
تک پایه ها ،البته فقط صرفا زیست منظورم نبودم ها 🚶🏻😂 -
مآهور
تک پایه ها ،البته فقط صرفا زیست منظورم نبودم ها 🚶🏻😂پرستو بابایی آهاا من خودم فقط موج زیستو دارم از الگو:face_with_tears_of_joy:
-
مآهورReza-H
اره من دقیقا از آقای عاطفت پرسیده ام
حنیف عظیمی میگه mrna فقط اونجایی که ترجمه میشه کدون داره ولی آقای عاطفت گفتن همه جاش کدون داره پس وقتی جهش رخ بده میتونه روزه پایان تبدیل به رمزه ای بشه که ترجمه بشه و حتی رمره های بعدی هم ( اگه توالی نکلیوتیدی تغییر کرده باشه) ترجمه بشن .
(خواستم به نکته جیبی بگم وگرنه دنا جهش داره نه رنا)