هرکی یه گزاره۳![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
-
ПУЯ در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
مآهور ویتامین A برای ساخت مادۀ حساس به نور لازم است. نه برا تجریه
ПУЯ در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
مآهور ویتامین A برای ساخت مادۀ حساس به نور لازم است. نه برا تجریه
یعنی گزاره غلطه
-
-
گزاره
در ارتباط با هر جمعیت، زمینه اثر انتخاب طبیعی را تفاوت بین افراد گونه های مختلف فراهم میکند.
-
-
آدمک آفرین. حالا اگه هم سوال اینجوری بود:
مآهور در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
در ارتباط با هر جمعیت، زمینه اثر انتخاب طبیعی را تفاوت بین افراد گونه فراهم میکند.
زمینه اثر انتخاب طبیعی چرا تفاوت افراده؟ محیط نیست؟
-
گزاره
الگوی ساخت همه آنزیم های درون یاخته ای انسان که ضمن فعالیت خود مقدار فسفات های آزاد درون یاخته را زیاد کرده و از مقدار نوکلئوتید های آزاد می کاهند، در ابتدا حاوی رونوشت های بیانه و میانه بوده است.
-
مآهور من که نگفتم همه mRNA ها دارای رونوشت اینترون اگزون بودن
شما یه چیز کلی پرسیدی گفتی اگه راجب هسته بود چی
منم گفتم اره اینترون اگزون مربوط به دنای هسته ای هستنآدمک نه راستش قصدم مخالفت با تو یا تو دام انداختنت نبود وگرنه تو خودت همون اول دلیل بهتری برای رد کردن این گزینه اوردی
کلا برام سوال شد که الان یعنی فقط در صورتی میگیم رنای پیک در ابتدا رونوشت اگزون و انترون داشته که بخواد رونوشت اینترونشو حذف کنه؟ یعنی اون رناهایی که رونوشتیو حذف نمیکنن اصلا رونوشت اگزون و اینترون براشون تعریف نمیشه هیچوقت؟
-
آدمک نه راستش قصدم مخالفت با تو یا تو دام انداختنت نبود وگرنه تو خودت همون اول دلیل بهتری برای رد کردن این گزینه اوردی
کلا برام سوال شد که الان یعنی فقط در صورتی میگیم رنای پیک در ابتدا رونوشت اگزون و انترون داشته که بخواد رونوشت اینترونشو حذف کنه؟ یعنی اون رناهایی که رونوشتیو حذف نمیکنن اصلا رونوشت اگزون و اینترون براشون تعریف نمیشه هیچوقت؟
مآهور نه من حس میکنم کلا از اون سوال اولتون که راجب انزیم های ATPase بود منحرف شده
ببینید انزیم های تجزیه کننده atp در انسان هم میتونن در سیتوپلاسم باشن هم تو میتوکندری ( مثلا اونی که تو مرحله اول قندکافت عمل میکنه)
خب این انزیم میتوکندریایی هس و واسه ژنش اصن اینترون اگزون مطرح نیستببینید اینترون ینی قسمتی از رونوشت که داخل هسته می مونه و بیرون نمیره و اگزون ینی قسمتی که از هسته خارج میشه تا مراحل بعدی رو طی کنه
حالا طبق گفته کتاب هر ژنی دارای اینترون اگزون نیست
اصن هر رنای پیکی دستخوش تغییر نمیشه( تایید کننده جمله قبلی)اگر قرار باشه رنای پیکی دستخوش تغییر بشه و قسمت هایی ازش به نام اینترون حذف بشن به این تغییرات میگیم پیرایش
-
مآهور نه من حس میکنم کلا از اون سوال اولتون که راجب انزیم های ATPase بود منحرف شده
ببینید انزیم های تجزیه کننده atp در انسان هم میتونن در سیتوپلاسم باشن هم تو میتوکندری ( مثلا اونی که تو مرحله اول قندکافت عمل میکنه)
خب این انزیم میتوکندریایی هس و واسه ژنش اصن اینترون اگزون مطرح نیستببینید اینترون ینی قسمتی از رونوشت که داخل هسته می مونه و بیرون نمیره و اگزون ینی قسمتی که از هسته خارج میشه تا مراحل بعدی رو طی کنه
اصن هر رنای پیکی دستخوش تغییر نمیشه( تایید کننده جمله قبلی)اگر قرار باشه رنای پیکی دستخوش تغییر بشه و قسمت هایی ازش به نام اینترون حذف بشن به این تغییرات میگیم پیرایش
آدمک در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
( مثلا اونی که تو مرحله اول قندکافت عمل میکنه)
ببخشید اینو اشتباه نوشتم معذرت قندکافت تو سیتوپلاسمه
منظورم اینه انزیمای تجزیه کننده در میتوکندری هم داریم ولی مثال اشتباهی زدم
مثلا میتونیم دنا پلیمراز میتوکندری رو بگیم که گروه های فسفات رو از نوکلئوتید ها جدا میکنه -