سن بلوغ و رشد در زیست
-
چندسال پس از بلوغ همون اواخر سن رشده؟
-
-
آدمک میشه این سول رو هم جواب بدین سوال دوست منه.منظورش اینکه چند سال پس از بلوغ رشد متوقف میشه.البته نه فقط رشد استخوان
-
@Buddha من نمیدونم انواع رشد واسه اندام های مختلف در کل چطوره
ولی فکر کنم اواخر سن رشد تقریبا میشه ۲۰ سالگی
در صورتی که سن بلوغ جنسی زودتر رخ میده
مثلا واسه پسر ۱۸ و دختر ۹آدمک میخوام بدونم مثلا فرقی داره بگیم صفحات استخوانی تا اواخر سن رشد باز هستند یا چندسال پس از بلوغ یا نه هردو یکی و تفاوتی نداره؟
-
آدمک میخوام بدونم مثلا فرقی داره بگیم صفحات استخوانی تا اواخر سن رشد باز هستند یا چندسال پس از بلوغ یا نه هردو یکی و تفاوتی نداره؟
11ec2512e54710 این دو گزاره ای که گفتید هر دو درستن و تقریبا برابرن
-
آدمک خیلی ممنونمممم
-
آدمک
میشه این سوالمم جواب بدین؟
کپسول مفصلی ممکنه با غضروف(در صفحه رشد)در تماس باشه؟
طبق این عکس میشه ولی تو کتاب تست خیلی دیدم نوشته نمیشه -
آدمک میشه این سول رو هم جواب بدین سوال دوست منه.منظورش اینکه چند سال پس از بلوغ رشد متوقف میشه.البته نه فقط رشد استخوان
@Buddha
از شماهم خیلی ممنونم بابت راهنماییتون توی گاما -
آدمک
طبق این عکس میشه ولی تو کتاب تست خیلی دیدم نوشته نمیشه11ec2512e54710 طبق شکل کتاب کپسول مفصلی با غضروف تماسی نداره ولی پرده سازنده مایع مفصلی چرا، تماس داره
توی شکل صفحه رشد غضروفی ارتباط دوتا استخوان نکشیده که مفصل تشکیل بشه و نیازی به کپسول مفصلی باشه، صرفا تک استخوانو بدون مفصل در نظر گرفته تا راحتتر و قابل فهم تر باشه
البته باز این چیزی که من فکرمیکنم -
آدمک
طبق این عکس میشه ولی تو کتاب تست خیلی دیدم نوشته نمیشه11ec2512e54710 بله با انطباق این دو شکل میتونیم بگیم کپسول با غضروف صفحه رشد تماس داره
ولی خب شاید یکی از شرایط تستی که میگید این بوده ک صفحه رشد بسته شده بوده شایدم اصن طراح به انطباق این دو شکل دقت نکرده بوده -
11ec2512e54710 طبق شکل کتاب کپسول مفصلی با غضروف تماسی نداره ولی پرده سازنده مایع مفصلی چرا، تماس داره
توی شکل صفحه رشد غضروفی ارتباط دوتا استخوان نکشیده که مفصل تشکیل بشه و نیازی به کپسول مفصلی باشه، صرفا تک استخوانو بدون مفصل در نظر گرفته تا راحتتر و قابل فهم تر باشه
البته باز این چیزی که من فکرمیکنمSachli خب بله این صحبت شما برای اون تصویر که فقط استخوانو کشیده درسته. اما توی همون تصویر هم صفحات رشد تا سطح بیرونی استخوان ادامه پیدا کردند و توی تصویر کناریش که کپسول مفصلی رو کشیده یکم پایینتر از سطح غضروف مفصلی دو تا نوار باریک و کمرنگ هست که همون صفحات رشده و این نوار باریک از دوطرفش با کپسول مفصلی در تماسه
-
Sachli خب بله این صحبت شما برای اون تصویر که فقط استخوانو کشیده درسته. اما توی همون تصویر هم صفحات رشد تا سطح بیرونی استخوان ادامه پیدا کردند و توی تصویر کناریش که کپسول مفصلی رو کشیده یکم پایینتر از سطح غضروف مفصلی دو تا نوار باریک و کمرنگ هست که همون صفحات رشده و این نوار باریک از دوطرفش با کپسول مفصلی در تماسه
11ec2512e54710 چیزی که میبینم در تماس نیستن
صفحه رشد تو اون عکسه یه حالت هلالی داره بعد اگه دقت کنیم پایین هلالش تماسی با کپسول مفصلی نداره
یعنی اگر همون قطر عادی که مشخصه تو طول صفحه رشد بقیشو با همون قطر ادامه بدیم نمیرسه به کپسول -
11ec2512e54710 بله با انطباق این دو شکل میتونیم بگیم کپسول با غضروف صفحه رشد تماس داره
ولی خب شاید یکی از شرایط تستی که میگید این بوده ک صفحه رشد بسته شده بوده شایدم اصن طراح به انطباق این دو شکل دقت نکرده بودهآدمک
پس میتونه متصل بشه
ممنونمممم -
آدمک
پس میتونه متصل بشه
ممنونمممم11ec2512e54710 من خودم با اطمینان نمیتونم بگم
همه چی به دلخواه طراح بستگی داره
زیست کنکور همینقدر پوچ و مزخرفه -
11ec2512e54710 من خودم با اطمینان نمیتونم بگم
همه چی به دلخواه طراح بستگی داره
زیست کنکور همینقدر پوچ و مزخرفهآدمک
واقعا حققققق -
@Buddha
از شماهم خیلی ممنونم بابت راهنماییتون توی گاما11ec2512e54710
من اون کسی که در گاما جواب شما رو داده نیستم اون دوست منه سوال شما اینجا دیدم جوابشو نمی دونستم ازش پرسیدم گفت اینو تازگیا جواب دادم کجا دیدی گفتم توی آلاخونه.بعد توصیه هایش رو منتقل کردم.ولی خوشحالم که براتون مفید بوده. -
11ec2512e54710
من اون کسی که در گاما جواب شما رو داده نیستم اون دوست منه سوال شما اینجا دیدم جوابشو نمی دونستم ازش پرسیدم گفت اینو تازگیا جواب دادم کجا دیدی گفتم توی آلاخونه.بعد توصیه هایش رو منتقل کردم.ولی خوشحالم که براتون مفید بوده.@Buddha
آهااا پ اینجور بوده حالا در هر صورت ممنونم