انقباض سرخرگ
-
وقتی میگن فشار خون کمینه به دلیل نیروی دیواره سرخرگ بر خون هست که در اثر ذخیره نیروی انقباضی بطن توی ماهیچه های دیواره سرخرگ هست یعنی سرخرگها انرژی زیستی مصرف میکنند یا نه؟
-
وقتی میگن فشار خون کمینه به دلیل نیروی دیواره سرخرگ بر خون هست که در اثر ذخیره نیروی انقباضی بطن توی ماهیچه های دیواره سرخرگ هست یعنی سرخرگها انرژی زیستی مصرف میکنند یا نه؟
11ec2512e54710 سلام تمامی سلول ها انرژی زیستی مصرف میکنن برای انجام فعالیت هاشون
سرخرگ ها هم هم سلول پوششی دارن هم صاف و هم پیوندی
پس بله مصرف میکنن
اگه منظورتون چیز دیگه ای هست واضح تر بگین
موفق باشین -
11ec2512e54710 سلام تمامی سلول ها انرژی زیستی مصرف میکنن برای انجام فعالیت هاشون
سرخرگ ها هم هم سلول پوششی دارن هم صاف و هم پیوندی
پس بله مصرف میکنن
اگه منظورتون چیز دیگه ای هست واضح تر بگین
موفق باشین@_Narges_ سلام منظورم برای ایجاد فشار خون کمینه هست .
ینی اون لایه ماهیچه ای برای اینکه منقبض بشه داره از نیرویی که موقع انقباض بطن تو این لایه ذخیره شده استفاده میکنه یا خودشم داره باز ATP مصرف میکنه؟ -
@_Narges_ سلام منظورم برای ایجاد فشار خون کمینه هست .
ینی اون لایه ماهیچه ای برای اینکه منقبض بشه داره از نیرویی که موقع انقباض بطن تو این لایه ذخیره شده استفاده میکنه یا خودشم داره باز ATP مصرف میکنه؟11ec2512e54710 خودش قطعا ATP مصرف میکنه(واسه فعالیت هاش) اما دقت داشته باشین که وقتی خون به خاطر فشار بطن وارد رگ میشه اون رو گشاد میکنه بعد رگ به حالت اولش برمیگرده نه که بخواد انقباض داشته باشه تا خون رو به جلو هدایت کنه
تا جایی که یادمه همینطوری بود
من بازم منشن میکنم بقیه نظرشون رو بگن
Reza-H @Snowy-girl -
11ec2512e54710 خودش قطعا ATP مصرف میکنه(واسه فعالیت هاش) اما دقت داشته باشین که وقتی خون به خاطر فشار بطن وارد رگ میشه اون رو گشاد میکنه بعد رگ به حالت اولش برمیگرده نه که بخواد انقباض داشته باشه تا خون رو به جلو هدایت کنه
Reza-H @Snowy-girl@_Narges_
سلام
من برداشت خودم رو از متن کتاب میگم و از اینکه جواب درست هست یا نه مطمئن نیستم.
ولی کتاب برای فشار کمینه نمیگه در اثر انقباض ماهیچه های رگ. میگه برگشت رگ به حالت اول. برداشت من این هست که دیگه ماهیچه ها "برای برگشت به حالت اول" منقبض نمیشن. -
@_Narges_
سلام
من برداشت خودم رو از متن کتاب میگم و از اینکه جواب درست هست یا نه مطمئن نیستم.
ولی کتاب برای فشار کمینه نمیگه در اثر انقباض ماهیچه های رگ. میگه برگشت رگ به حالت اول. برداشت من این هست که دیگه ماهیچه ها "برای برگشت به حالت اول" منقبض نمیشن.Reza-H
میشه اینو جواب بدین لطفا -
11ec2512e54710 خودش قطعا ATP مصرف میکنه(واسه فعالیت هاش) اما دقت داشته باشین که وقتی خون به خاطر فشار بطن وارد رگ میشه اون رو گشاد میکنه بعد رگ به حالت اولش برمیگرده نه که بخواد انقباض داشته باشه تا خون رو به جلو هدایت کنه
Reza-H @Snowy-girl@_Narges_ سپاسسس بیکران🙏
-
Reza-H
میشه اینو جواب بدین لطفا11ec2512e54710
کدوم رو؟
سوال رو میگی؟ گفتم. به نظر من توی فشار کمینه دیگه انقباض نداریم. فقط برگشت رگ به حالت اول هست -
11ec2512e54710
کدوم رو؟
سوال رو میگی؟ گفتم. به نظر من توی فشار کمینه دیگه انقباض نداریم. فقط برگشت رگ به حالت اول هست -
@_Narges_ سپاسسس بیکران🙏
11ec2512e54710 خواهش میکنم