سوال ص یا غ از ناقل عصبی
-
Sachli
چرا غ مگه ممکنه توی خود خون هم ناقل عصبی ترشح بشه؟
میشه بهم توضیح بدی
اینو تو جزوه دکتر فخری نوشته بود ولی بش جواب نداده بود🥺
️
11ec2512e54710 آها، خب اگه جوابشو میدونستی خوب بود
اینجوری حرفم شاید اشتباه باشه -
@_Narges_ اصن ما داخل کتاب فکر نکنم کلمه پلاسما داشته باشیم
خوناب و مایع میان بافتی داریم
حداقل تو املا مشخصه خوناب و مایع میان بافتی یکی نیستن حالا ویژگی هاشون بماند
پس نمیتونیم بگیم خوناب وقتی وارد مایع میان بافتی میشه هنوزم میشه بهش گف خونابآدمک
ممنونم -
@_Narges_ اصن ما داخل کتاب فکر نکنم کلمه پلاسما داشته باشیم
خوناب و مایع میان بافتی داریم
حداقل تو املا مشخصه خوناب و مایع میان بافتی یکی نیستن حالا ویژگی هاشون بماند
پس نمیتونیم بگیم خوناب وقتی وارد مایع میان بافتی میشه هنوزم میشه بهش گف خونابآدمک کلمه پلاسمارو تو کتاب داریم، صفحه ۶۱
وقتی داره درمورد فشار تراوشی صحبت میکنه، میگه چی از توی بافت جمع میشه؟ و باعث برگشت چی میشه؟ کلمه خوناب رو میگه حتی وقتی درمورد وارد شدنش به مایع میان بافتی صحبت میکنه
پلاسما حتی اگه وارد میان بافتیم بشه باز به عنوان پلاسما یا همون خوناب میشناسیمش -
آدمک کلمه پلاسمارو تو کتاب داریم، صفحه ۶۱
وقتی داره درمورد فشار تراوشی صحبت میکنه، میگه چی از توی بافت جمع میشه؟ و باعث برگشت چی میشه؟ کلمه خوناب رو میگه حتی وقتی درمورد وارد شدنش به مایع میان بافتی صحبت میکنه
پلاسما حتی اگه وارد میان بافتیم بشه باز به عنوان پلاسما یا همون خوناب میشناسیمش -
Sachli اوه بله من متن رو یادم رفته بود حق با شماس
ولی با همه این تفاسیر
بنظرم خیلی مریض گونس که بگیم ناقل داره از تو خوناب میگذره -
آدمک خیلی ممنونم
نمیدونم باز بستگی به دید طراح داره اما من دلیلم چیز دیگه ای بود برای غلط گرفتن این جمله
-
آدمک یه مطلبی که تو یکی از کتابا خونده بودم این بود که بعضی از ناقل های عصبی هم وارد خون میشن ولی مطمئن نیستم تو کتاب زیست ازش حرفی زده یانه
-
دبیر ما گفته برخی از موادی که نقش ناقل عصبی رو ایفا می کنن اگر وارد خون بشن می تونن نقش هورمون رو داشته باشن.یعنی یک ماده می تونه هم هورمون باشه و هم ناقل عصبی بستگی به محل ترشحش داره.چیزیم که به عنوان خوناب میشناسیم ترکیبی مشابه مایع بین یاخته ای داره و دقیقا یکسان نیستن.در نتیجه یک ناقل برای اینکه نقش ناقل رو داشته باشه نمی تونه از خوناب عبور کنه. اگه ایرادی درحرفام بود دوستان لطفا اصلاح کنید.
-
دبیر ما گفته برخی از موادی که نقش ناقل عصبی رو ایفا می کنن اگر وارد خون بشن می تونن نقش هورمون رو داشته باشن.یعنی یک ماده می تونه هم هورمون باشه و هم ناقل عصبی بستگی به محل ترشحش داره.چیزیم که به عنوان خوناب میشناسیم ترکیبی مشابه مایع بین یاخته ای داره و دقیقا یکسان نیستن.در نتیجه یک ناقل برای اینکه نقش ناقل رو داشته باشه نمی تونه از خوناب عبور کنه. اگه ایرادی درحرفام بود دوستان لطفا اصلاح کنید.
@Buddha این حرف درسته که یه ماده واحد میتونه هم نقش هورمون داشته باشه هم نقش ناقل عصبی مثل همیک اپی نفرین و نور اپی نفرین ولی بستگی به محل ترشح داره و اگر وارد خون بشه میشه هورمون تا اینجاش من مطمئنم ولی سوال من اینه که آیا امکان داره که ناقل عصبی هم وارد پلاسمای خون بشه؟
-
@Buddha این حرف درسته که یه ماده واحد میتونه هم نقش هورمون داشته باشه هم نقش ناقل عصبی مثل همیک اپی نفرین و نور اپی نفرین ولی بستگی به محل ترشح داره و اگر وارد خون بشه میشه هورمون تا اینجاش من مطمئنم ولی سوال من اینه که آیا امکان داره که ناقل عصبی هم وارد پلاسمای خون بشه؟
@Buddha در سوال ص یا غ از ناقل عصبی گفته است:
چیزیم که به عنوان خوناب میشناسیم ترکیبی مشابه مایع بین یاخته ای داره و دقیقا یکسان نیستن.در نتیجه یک ناقل برای اینکه نقش ناقل رو داشته باشه نمی تونه از خوناب عبور کنه. اگه ایرادی درحرفام بود دوستان لطفا اصلاح کنید.