قرینه نقطه نسبت به خط
-
MohsenTaheri
خیلی متشکرم ازتون
شما یعنی برداشتید دو تا فاصله نقطه از خط رو با توجه به فرمول درآوردید و برابر قرار دادین
درسته؟MohsenTaheri
ببخشید این سوالم هم با این روش جواب میده؟
-
MohsenTaheri
@Farzam-Yousefi در قرینه نقطه نسبت به خط گفته است:
MohsenTaheri
ن باید با فاصله نقطه از نقطه بری اینو
الان حلش می کنم -
MohsenTaheri
MohsenTaheri
جوابش فک کنم گرینه ۳ هست...
یا شایدم غلط حل کردم..
-
ببخشید من ایکسو اوردم شد منفی دو پنجم این عرض رو خواسته که ضربدر دو میشه میشه منفی چار پنجم گزینه چهار
...
همیش خواسته سوالو اخر کار دوباره چک کنید -
MohsenTaheri
جوابش فک کنم گرینه ۳ هست...
یا شایدم غلط حل کردم..
MohsenTaheri
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین توضیح دادین -
MohsenTaheri
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین توضیح دادین@Farzam-Yousefi در قرینه نقطه نسبت به خط گفته است:
MohsenTaheri
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین توضیح دادینخواهش می کنم...
اگه کلیت موضوعو رو نگرفتی کافیه نمودارشو رسم کنی بعد حالتای مختلفو بگی وجود داره... و ترسیم ذهنی کنی حتی.. -
MohsenTaheri
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین توضیح دادینخواهش می کنم...
اگه کلیت موضوعو رو نگرفتی کافیه نمودارشو رسم کنی بعد حالتای مختلفو بگی وجود داره... و ترسیم ذهنی کنی حتی..MohsenTaheri
معلممون هنوز تستاشو بامون کار نکرده و فقط 27 تا سوال چند موردی حل کرد امیدوارم وقتی تستاشو میزنه یه ذره بیشتر ارتباط بگیرم با این درس -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون عالی باشه
دو تا سوال در این رابطه داشتم
میشه یک نقشه راه برای حل سوالات قرینه نقطه به خط بگین که مرحله اول چیکار کنیم دوم الی آخرو میشه این سوال رو راه حلش رو بگین
که هر وقت یک کدوم از اطلاعات رو مجهول کردن چیکار کنیم؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@haniehno@f-nalist سلام آقا فرزام راه کوتاه برا این یاد نگرفتین؟
-
@f-nalist طبیعیه چون بیشتر از یه سال گذشته
سرچ کردم گوگل اول از همه تاپیکتو اورد -
Blue28
سوالتون چیه ؟ سوالی که عکسش رو توی پست 1 گذاشتن اصلا به قرینه پیدا کردن ربطی نداره.
دو تا نقطه داریم که فاصلشون با خط برابر هست (چون قرینه ان و هر کدوم در یک طرف خط قرار میگیرن) باید فاصله این دو نقطه رو تا خط برابر قرار بدیم.پیدا کردن قرینه یک نقطه نسبت به یک خط مسئلش فرق داره.
-
Blue28
سوالتون چیه ؟ سوالی که عکسش رو توی پست 1 گذاشتن اصلا به قرینه پیدا کردن ربطی نداره.
دو تا نقطه داریم که فاصلشون با خط برابر هست (چون قرینه ان و هر کدوم در یک طرف خط قرار میگیرن) باید فاصله این دو نقطه رو تا خط برابر قرار بدیم.پیدا کردن قرینه یک نقطه نسبت به یک خط مسئلش فرق داره.
@Outsider
سلام
این بود سوالم🥺 -
Blue28
تا الان ندیده بودم سوال اینجوری بدن. ایده ای که برای حلش دارم اینه که اول فاصله نقطه A تا این خط رو بدست بیاریم مثلا میشه D.
خب فاصله قرینش هم تا این خط باید D باشه دیگه پس یک نقطه فرضی در نظر بگیریم مثل (x,y)فاصله این نقطه تا خط باید بشه همین D که پیدا کردید.
اینطوری بنویسید فرمول فاصله نقطه تا خط بهتون دو تا معادله میده و این دومعادله مربوط به دو خطی هستن که موازین با خط داده شده صورت سوال و به فاصله D هستن ازش.
خب بی نهایت نقطه روی این دو خط موازی با خط صورت سوال پیدا شد که فاصلشون ازین خط سوال میشه D چطور A و قرینشو جدا کنیم؟
ازین نکته استفاده کنیم که A و قرینش روی خطی قرار میگیرن که عمود بر خط صورت سوال هست این خط رو مشخص کنید یک رابطه بین x و y بهتون میده و با این رابطه میشه A و قرینش رو از اون بی نهایت نقطه جدا کرد. -
یک راه آسون تر به ذهنم رسید. بهتره از فرمول فاصله که در پست قبل گفتم اصلا استفاده نکنین.
کافیه بلد باشید خط عمود بر خط صورت سوال رو پیدا کنید که از A هم بگذره که اصلا سخت نیست. بعد طبق چیزی که نوشتم مختصات قرینه راحت بدست میاد. اگر جاییش واضح نیست بگید توضیح بدم. -
Blue28
تا الان ندیده بودم سوال اینجوری بدن. ایده ای که برای حلش دارم اینه که اول فاصله نقطه A تا این خط رو بدست بیاریم مثلا میشه D.
خب فاصله قرینش هم تا این خط باید D باشه دیگه پس یک نقطه فرضی در نظر بگیریم مثل (x,y)فاصله این نقطه تا خط باید بشه همین D که پیدا کردید.
اینطوری بنویسید فرمول فاصله نقطه تا خط بهتون دو تا معادله میده و این دومعادله مربوط به دو خطی هستن که موازین با خط داده شده صورت سوال و به فاصله D هستن ازش.
خب بی نهایت نقطه روی این دو خط موازی با خط صورت سوال پیدا شد که فاصلشون ازین خط سوال میشه D چطور A و قرینشو جدا کنیم؟
ازین نکته استفاده کنیم که A و قرینش روی خطی قرار میگیرن که عمود بر خط صورت سوال هست این خط رو مشخص کنید یک رابطه بین x و y بهتون میده و با این رابطه میشه A و قرینش رو از اون بی نهایت نقطه جدا کرد.@Outsider درسته فقظ میخواستم ببینم راه کوتاه ترم داره یا ن:(
-
یک راه آسون تر به ذهنم رسید. بهتره از فرمول فاصله که در پست قبل گفتم اصلا استفاده نکنین.
کافیه بلد باشید خط عمود بر خط صورت سوال رو پیدا کنید که از A هم بگذره که اصلا سخت نیست. بعد طبق چیزی که نوشتم مختصات قرینه راحت بدست میاد. اگر جاییش واضح نیست بگید توضیح بدم.@Outsider متوجه شدم،ممنونم ازتون آقا
-
Blue28 در قرینه نقطه نسبت به خط گفته است:
درسته فقظ میخواستم ببینم راه کوتاه ترم داره یا ن:(
راه دوم که عکسش رو فرستادم بنظرم آسون تره.
Blue28 در قرینه نقطه نسبت به خط گفته است:
متوجه شدم،ممنونم ازتون آقا
خواهش میکنم.