تست
-

لطفا گزاره اول رو تحلیل کنید. -

لطفا گزاره اول رو تحلیل کنید.@გამვლელი محل آغاز گوارش شیمشیایی پروتئیین هاست معده هست
و بالافاصله از مری به معده میرسیم
ور اثر مصرف زیاد الکل و دخانیات اسفکتر انتهای مری مختل شده و باعث ریفلاکس میشود
و در اثر ریفلاکس طبق کتاب مخاط مری آسیب میبیند
ولی شبکه عصبی در لایه زیر مخاط هست
کتاب اشاره ای نکرده که زیر مخاط آسیب میبینه یا نه پس میتونیم بگیم گزاره غلطه و یکی از جواب های تست گزینه 1 است -
@გამვლელი محل آغاز گوارش شیمشیایی پروتئیین هاست معده هست
و بالافاصله از مری به معده میرسیم
ور اثر مصرف زیاد الکل و دخانیات اسفکتر انتهای مری مختل شده و باعث ریفلاکس میشود
و در اثر ریفلاکس طبق کتاب مخاط مری آسیب میبیند
ولی شبکه عصبی در لایه زیر مخاط هست
کتاب اشاره ای نکرده که زیر مخاط آسیب میبینه یا نه پس میتونیم بگیم گزاره غلطه و یکی از جواب های تست گزینه 1 استПУЯ مگه ممکن نیست الکل پس از جذب بر روی یاخته های عصبی اثر مخرب بذاره و آیا به همین خاطر نیست که انقباض بنداره انتهایی مری ناکافیه.
چیزی که درک نمی کنم اثر الکله این الکل اثر دائمی میزاره برروی بنداره انتهایی مری یا فقط موقع مصرف ممکن باعث ریفلاکس بشه؟
البته این گزاره رو غلط گرفتم ولی به خاطر اینکه نوشته بود شبکه های عصبی اینو در نظر گرفتم که یکی از شبکه ها مسئول تنظیم ترشحات و یکی دیگه مسئول تنظیم انقباضات لوله ی گوارشه. -
ПУЯ مگه ممکن نیست الکل پس از جذب بر روی یاخته های عصبی اثر مخرب بذاره و آیا به همین خاطر نیست که انقباض بنداره انتهایی مری ناکافیه.
چیزی که درک نمی کنم اثر الکله این الکل اثر دائمی میزاره برروی بنداره انتهایی مری یا فقط موقع مصرف ممکن باعث ریفلاکس بشه؟
البته این گزاره رو غلط گرفتم ولی به خاطر اینکه نوشته بود شبکه های عصبی اینو در نظر گرفتم که یکی از شبکه ها مسئول تنظیم ترشحات و یکی دیگه مسئول تنظیم انقباضات لوله ی گوارشه. -
ПУЯ مگه ممکن نیست الکل پس از جذب بر روی یاخته های عصبی اثر مخرب بذاره و آیا به همین خاطر نیست که انقباض بنداره انتهایی مری ناکافیه.
@გამვლელი در تست گفته است:
در مصرف کم اثرش موقتیه ولی مصرف مکرر باعث دائمی شدن اثر میشه
-
ПУЯ بله متوجه شدم ممنونم از توضیحات شما.:folded_hands_light_skin_tone:
-
D Dumbledore marked this topic as a question on
-
D Dumbledore has marked this topic as solved on