تست
-

گزاره 4 رو لطفا توضیح بدید. -

@გამვლელი طبق شکل دسته های آوندی (تقریبا) هم مرکز در ساقه گیاهان تک لپه ای قرار دارند
یاخته های دیواره نازک هم پارانشیمه
به نظر من درسته -
ПУЯ مگه منظور گزاره گیاهان دو لپه نیست؟ چون در ساقه گیاه تک لپه دسته آوند های نامنظم و در نزدیکی روپوست بیشتره.و در مرکز ریشه گیاه دولپه هم مگه آوند چوبی قرار نداره؟

@გამვლელი منظور تک لپه هس
دستجات اوندیش تقریبا رو دوایر (دایره ها)ی متحد المرکز هستن البته قبول دارم وقتی به مرکز ساقه نزدیک میشیم واقعا اینا دیگه دایره حساب نمیشن
ولی خب این گزاره تبدیل به یه نکته نانوشته شده و همه قبولش دارن شما هم بزور قبول کن -
@გამვლელი منظور تک لپه هس
دستجات اوندیش تقریبا رو دوایر (دایره ها)ی متحد المرکز هستن البته قبول دارم وقتی به مرکز ساقه نزدیک میشیم واقعا اینا دیگه دایره حساب نمیشن
ولی خب این گزاره تبدیل به یه نکته نانوشته شده و همه قبولش دارن شما هم بزور قبول کن -
آدمک

یعنی باید بخش اول پاسخنامه رو نادیده بگیرم؟البته منظورش رو هم اصلا نفهمیدم. -
آدمک همینه دیگه یاخته های پارانشیم رو نتونستم پیدا کنم که دقیقا کجاست!!!!!
-
@გამვლელი یاخته های پارانشیم که تو این عکس همه جا پیدا میشن
مکان های سفید و حتی کنار اوند های آبکشی

-
ПУЯ مگه منظور گزاره گیاهان دو لپه نیست؟ چون در ساقه گیاه تک لپه دسته آوند های نامنظم و در نزدیکی روپوست بیشتره.و در مرکز ریشه گیاه دولپه هم مگه آوند چوبی قرار نداره؟

-
آدمک همینه دیگه یاخته های پارانشیم رو نتونستم پیدا کنم که دقیقا کجاست!!!!!
-
@გამვლელი خب ببین اگه مرکز ریشه رو اون استوانه اوندی در نظر بگیریم
میدونیم یاخته های آبکش در استوانه اوندی هستن و کنارشون یاخته های پارانشیمی دارن -
D Dumbledore marked this topic as a question on
-
D Dumbledore has marked this topic as solved on
-
آدمک منظورتون یاخته های همراهه؟در اون صورت حتی برای برای گیاه دوپله هم درست میشه این طور نیست؟