اختلاف ph
-
سلام. من اشتباه حل کردم این سوالو؟ اخه استاد اینو 8 بدست اورده..
این راه حل منه:

این برای استاده که البته اومد شفاهی راه حلی ک من رفتمم توضیح داد ولی ننوشت.. این اخرش تو مخرج نوشت یک پنجم ولی من نوشتم 5 و نمیدونم کدوم درسته..

بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
سلام. من اشتباه حل کردم این سوالو؟ اخه استاد اینو 8 بدست اورده..
این راه حل منه:

این برای استاده که البته اومد شفاهی راه حلی ک من رفتمم توضیح داد ولی ننوشت.. این اخرش تو مخرج نوشت یک پنجم ولی من نوشتم 5 و نمیدونم کدوم درسته..

بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
مآهور اصولا عقلانی بخوایم نگاه کنیم باید مولار A بیشتر از B باشه که با وجود درجه یونش کمتر بتونه خاصیت اسیدی بالاتری داشته باشه، اینجا سوتی داده بودید:

-
م مآهور marked this topic as a question on
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
آدمک واقعا واقعا.. منم اصلا ابریزشم قطع نمیشه چند روزه بو اصلا حس نمیکنم غذا ها همه انگار کاه شده... این یه ویروس معمولی نبود بخدا
آدمک واقعا واقعا.. منم اصلا ابریزشم قطع نمیشه چند روزه بو اصلا حس نمیکنم غذا ها همه انگار کاه شده... این یه ویروس معمولی نبود بخدا
الحمدلله من هم وارد این پروسه شدم امروز فعلا گلو درد و سردردشه
-
الحمدلله من هم وارد این پروسه شدم امروز فعلا گلو درد و سردردشه