-
سلام ببخشید تو تدریس مبحث اسید باز استاد اقاجانی چن تا جلسه حذف شده ولی فکر کنم نوشته بود بعدا گذاشته میشه ولی هنوز نذاشتن
کامل میشه این مبحث؟shamim 0 نگران اون جلسه حذف شده نباشید. ایشون اصل مطلب اسید و باز رو رسوندن و خیالتون راحت که یادش می گیرید
-
تو ی سری دیگه از کلاسای استاد اقاجانی(یادم نیس کدوم فیلما)هست این دو مبحث منتها اسید باز ظاهرا ناقص
shamim 0 نخیر خیالتون راحت که کامل یادش می گیرید
-
shamim 0 ببینید من پارسال دیدمش. کامل اسید و باز که یه مبحث سخت برای بچه هاست رو یاد گرفتم. کاری به اون دو جلسه نداشته باشید. قولتون می دم کامل یادش می رید
-
shamim 0 ببینید من پارسال دیدمش. کامل اسید و باز که یه مبحث سخت برای بچه هاست رو یاد گرفتم. کاری به اون دو جلسه نداشته باشید. قولتون می دم کامل یادش می رید
amirhossein7516
ممنون از پاسختون
ایشالا منم یاد بگیرم
-
تو اون فیلما ک سر کلاس گرفته شده هم نکته کنکوری حل شده؟اونایی ک تو صفر تا صد نیستو میشه از اون دید جواب میده برای حل تستا؟من اسید باز خیلی مشکل دارم
shamim 0 بله تضمین می کنم یاد می گیرید.یه جزوه ای هم پایین فیلم ها برای اسید وبازه. اونو چاپ کنید برای همراه با فیلم لازمه.
-
تو اون فیلما ک سر کلاس گرفته شده هم نکته کنکوری حل شده؟اونایی ک تو صفر تا صد نیستو میشه از اون دید جواب میده برای حل تستا؟من اسید باز خیلی مشکل دارم
shamim 0 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مگه میشه برای اونا نکات رو نگفته باشه؟؟؟؟ خیالاتون راحت. مَمَد رضا کارش درسته.
-
amirhossein7516
ممنون از پاسختون
ایشالا منم یاد بگیرم
shamim 0 جزوش یادتون نره. لازمه
-
shamim 0 بله تضمین می کنم یاد می گیرید.یه جزوه ای هم پایین فیلم ها برای اسید وبازه. اونو چاپ کنید برای همراه با فیلم لازمه.
amirhossein7516
من خودم از فیلما جزوه مینویسم
ممنون -
amirhossein7516 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
البته جزوش درسنامه نیستا. سؤالات کنکوره. خودش روی کتاب درسش میده.
-
amirhossein7516
ااا مگه همونا ک سر کلاس میگن نیست؟گفتم ب زبون خودم بنویسم بهتره -
amirhossein7516
ااا مگه همونا ک سر کلاس میگن نیست؟گفتم ب زبون خودم بنویسم بهترهshamim 0 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amirhossein7516
ااا مگه همونا ک سر کلاس میگن نیست؟گفتم ب زبون خودم بنویسم بهترهروی کتاب درسی درس میده و تست ها رو تو یه جزوه جداگونه برای بچه ها چاپ کردن و خیلی لازمتون میشه.
-
shamim 0 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تستاش پاسخ دارن؟از کجا دقیقا دانلود کنم
از همون زیر فیلم ها. بیاید پایین صفحه تا فیلم ها که تموم کرد.اونجا جزوه ها گذاشته شده. خودش سر کلاس حلشون می کنه.
-
مهندس اقاجانی جزوات خلاصه و مرور به سبک خودشون رو دارن بخریم؟
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء administrators حامیان-آلاء-جزوات ادمین
سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون

دو سه جلسش نیست اسید باز