افزایش درصد تو زیست و فیزیک
-
سلام. بزارین برم سراغ اصل موضوع. این درصدامه:

من دلم میخواد تو درس زیست و فیزیک درصدام پیشرفت کنه چون درسایین که بیشتر از بقیه پایم توش خوبه.
حالا سوالم ینجاست که برای افزایش درصد و تثبیتم بهتره که کلاس نکته و تست شرکت کنم یا فقط تستای بیشتری کار کنم؟ مثلا تو زیست خب خیلی تست کار میکنم ولی بازم همینه برای همین خیلی گیجم که چیکار کنم.
میشه راهنماییم کنین؟بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
سلام. بزارین برم سراغ اصل موضوع. این درصدامه:

من دلم میخواد تو درس زیست و فیزیک درصدام پیشرفت کنه چون درسایین که بیشتر از بقیه پایم توش خوبه.
حالا سوالم ینجاست که برای افزایش درصد و تثبیتم بهتره که کلاس نکته و تست شرکت کنم یا فقط تستای بیشتری کار کنم؟ مثلا تو زیست خب خیلی تست کار میکنم ولی بازم همینه برای همین خیلی گیجم که چیکار کنم.
میشه راهنماییم کنین؟بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
آزمون زدن زیاد هم مهمه
-
و توی زیست حاشیه نویسی
اینکه نکاتو بنویسی تو زیستت…ک گفته بودی انگار اینکارو زیاد انجام نمیدی
اینم مهمه💘 -
مآهور سلام، بنظرم زیستو نکته و تست شرکت کن
تست طلایی زیست خیلی خفنه
فیزیک هم اون تستایی ک مارکدار میکنی رو چندین بار میزنی؟
تو درس هایی مثل فیزیک و ریاضی تکرار زیاد تستایی ک حل کرده بودی مهمه -
و توی زیست حاشیه نویسی
اینکه نکاتو بنویسی تو زیستت…ک گفته بودی انگار اینکارو زیاد انجام نمیدی
اینم مهمه💘 -
@kosar-ab نه اتفاقا کتابم نابود شدس از حاشیه نویسیا:face_with_tears_of_joy:
هعی نمیدونم خیلی گیجم -
و منظورم از درصد خوب اینه که دیگه خیلی خراب کنم 60 بزنم.. رنجش 70 80 بشه.. هرچی بیشتر خب بهتر..
مآهور خیلی خراب کنی 60 بزنی:neutral_face:
-
@kosar-ab نه اتفاقا کتابم نابود شدس از حاشیه نویسیا:face_with_tears_of_joy:
هعی نمیدونم خیلی گیجم -
@khanoomi خیلی خودشو دست کم میگیره
خیلی وضعش خوبه
الان باید فقطط این درصدارو حفظ کنه، خود ب خود میاد بالا با گذشت زمان -
مآهور اون نکات و حاشیه نویسی برای سر کلاس موقاریه؟ یا نکات تستاس؟
نکات تستارو حتما بنویس خیلی خوبه
برای زیست مارکدار نکنی اشکار نداره
ولی فیزیک و ریاضی حتما@kosar-ab هم نکات تستا هم نکات موقاری هم اشکان هاشمی:face_with_tears_of_joy:
دیگه این موقع سال مارکدار کردن بدرد میخوره؟ ببین خدایی مارکدار کردن تستارو خیلی سعی کردم انجام بدم اصصصلا نمیتونم دقیقا برام مثل برنامه ریزی کردن میمونه که اونم هیچ جوره نمیتونم انجام بدم و همیشه بی برنامه میخونم
-
-
@kosar-ab هم نکات تستا هم نکات موقاری هم اشکان هاشمی:face_with_tears_of_joy:
دیگه این موقع سال مارکدار کردن بدرد میخوره؟ ببین خدایی مارکدار کردن تستارو خیلی سعی کردم انجام بدم اصصصلا نمیتونم دقیقا برام مثل برنامه ریزی کردن میمونه که اونم هیچ جوره نمیتونم انجام بدم و همیشه بی برنامه میخونم
-
مآهور گیج نیستی چون درصدات و ترازت عالین…ب مرور درس میشه
بذار جمع بندی و دوران آزمون زدن میفهمی چقد اوضاعت خوبه -
@kosar-ab هم نکات تستا هم نکات موقاری هم اشکان هاشمی:face_with_tears_of_joy:
-
مآهور فتبارک الله احسن الخالقین
/: -
مآهور فتبارک الله احسن الخالقین
/: