افزایش درصد تو زیست و فیزیک
-
@kosar-ab بخداا احساس میکنم 3 کیلو سنگین تر شده بخاطر نکات و لیبلای رنگی منگیم:rolling_on_the_floor_laughing:
-
@khanoomi نه واقعا من دهم و یازدهمم هیچی نخوندم کرونا نابود کرد زندگیمو. تازه دوازدهم شروع کردم اونم مثل ادم نخوندم همش خودمو گول زدم.
مآهور باشه حالا خب ثابت نکن ک ی نابغه اینجاس:face_with_tears_of_joy:
-
@kosar-ab چ خبرههههه
-
هدفت چیه منظورم دقیق رشته و دانشگاس
-
@kosar-ab چ خبرههههه
@khanoomi سلامتی😂این تازه خوبشه
صفحه هایی هست که انقدر ورق آچار بهش منگنه زدس😂😂 -
-
مآهور ینی سوگلی خدا بودن چ حسی داره با این ساعت مطالعه ت ب این درصدا رسیدی حالا راضیم نمیشی دنبال بیشتر کردنشونی
-
@kosar-ab یادگیری میاد پایین من ک تو پاسخنامه هایلایت میکنم بعد خوندن کتاب میرم اونا رو میخونم اینجوری نمیتونم
-
@kosar-ab یادگیری میاد پایین من ک تو پاسخنامه هایلایت میکنم بعد خوندن کتاب میرم اونا رو میخونم اینجوری نمیتونم
@khanoomi منم نکاتو مینویسماینارو موقع یادگیری سر کلاس نوشتم
اصلا نکته تستارو وارد کتابم نمیکنم -
مآهور باشه حالا خب ثابت نکن ک ی نابغه اینجاس:face_with_tears_of_joy:
-
مآهور اره خب ولی من احساس میکنم ب خودت مغرور شدی الان باید خداروشکر کنی و سعیت این باشه اینا رو تثبیت کنیو اگ شد ارتقا بدی
-
@kosar-ab من مجبورم همونجا بنویسم چون هیچوقت نکات تو دفترمو نمیخونم هیییچوقت:face_with_tears_of_joy: همش لیبل میزنم حتی یه بار یه جوری رو هم لیبل زدم که شبیه دفترچه یادداشت کوچولویی شده که به کتاب چسبیده و میتونی ورقش بزنی خیلی بامزس:)))
-
هدفت چیه منظورم دقیق رشته و دانشگاس
-
مآهور روزانه؟
-
چرا همه ب پزشکی علاقه دارن؟
-
@kosar-ab تو چی میخای پس؟
-
سلام. بزارین برم سراغ اصل موضوع. این درصدامه:

من دلم میخواد تو درس زیست و فیزیک درصدام پیشرفت کنه چون درسایین که بیشتر از بقیه پایم توش خوبه.
حالا سوالم ینجاست که برای افزایش درصد و تثبیتم بهتره که کلاس نکته و تست شرکت کنم یا فقط تستای بیشتری کار کنم؟ مثلا تو زیست خب خیلی تست کار میکنم ولی بازم همینه برای همین خیلی گیجم که چیکار کنم.
میشه راهنماییم کنین؟بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
@kosar-ab تو چی میخای پس؟
@khanoomi 🦷❤️
-
مآهور اره خب ولی من احساس میکنم ب خودت مغرور شدی الان باید خداروشکر کنی و سعیت این باشه اینا رو تثبیت کنیو اگ شد ارتقا بدی