افزایش درصد تو زیست و فیزیک
-
@kosar-ab اوهوم حق با توعه
یه مسئله دیگه اینه که نمیدونم مثلا برای فیزیک کارم با کلاس نکته و تست بهتر راه میفته یا نهمآهور صدرصد نکته و تست
-
مآهور خب ایشلا میرسی فقط بد بدلت راه نده ک خیلی مضرره
-
مآهور خب ایشلا میرسی فقط بد بدلت راه نده ک خیلی مضرره
-
مآهور :green_heart:
-
@kosar-ab اوهوم حق با توعه
یه مسئله دیگه اینه که نمیدونم مثلا برای فیزیک کارم با کلاس نکته و تست بهتر راه میفته یا نه -
@kosar-ab تو کدوم درس و کدوم استاد؟
-
سلام. بزارین برم سراغ اصل موضوع. این درصدامه:

من دلم میخواد تو درس زیست و فیزیک درصدام پیشرفت کنه چون درسایین که بیشتر از بقیه پایم توش خوبه.
حالا سوالم ینجاست که برای افزایش درصد و تثبیتم بهتره که کلاس نکته و تست شرکت کنم یا فقط تستای بیشتری کار کنم؟ مثلا تو زیست خب خیلی تست کار میکنم ولی بازم همینه برای همین خیلی گیجم که چیکار کنم.
میشه راهنماییم کنین؟بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
این پست پاک شده! -
بچه ها شما چجوری مدیریت میکنین ینی وقتی با ی سوال سخت تو دفترچه شیمی و فیزیک برخورد میکنین من هر سری وقت کم میارم و نمیدونم بیخودی از بعضی سوالا رد میشم حس میکنم نمیتونم حل کنم
-
@kosar-ab تو کدوم درس و کدوم استاد؟
@khanoomi نکته و تست یحیوی تاملند
-
@kosar-ab با کدوم استاد؟ من دلم میخواد بدونم فیزیک یحیوی چطوره نکته و تستش.. زیستو نکته و تست شرکت نمیکنم تستای بیشتری میزنم ولی برای فیزیک نیاز به نکته و تست دارم فک کنم
-
مآهور من با یحیوی پیش رفتم، راصی بوذم
یه رفیقم فیزیکش منفی میزد تو همه ازمونا
با سالیانه یحیوی پیش رفت، اخرین ازمونشو ۱ دی ۹۶ زد
درکل سالیانش خفنه@kosar-ab من سالیانشم دیدم پس چرا نصف اینم نمیزنم/:
-
@kosar-ab من سالیانشم دیدم پس چرا نصف اینم نمیزنم/:
@khanoomi کل جلساتو؟
-
@kosar-ab پارسال باهاش بودم امسالم واسه بعضی فصلا میبینم کاملنم حواسم جمعه سرکلاسش ولی خب این پیشرفتی ک دوستت کرده من نداشتم
-
@kosar-ab من سالیانشم دیدم پس چرا نصف اینم نمیزنم/:
@khanoomi اینکه با یه استادی ارتباط بگیری طول میکشه،و صرفا فیلم دیدن جواب نیست
رفیقم:
جلسات نکته و تستو شرکت میکنه
جزوه شو همیشههه مرور میکنه بالای صدبار برای یه آزمون جزوه رو میزنه تستاشو -
@khanoomi اینکه با یه استادی ارتباط بگیری طول میکشه،و صرفا فیلم دیدن جواب نیست
رفیقم:
جلسات نکته و تستو شرکت میکنه
جزوه شو همیشههه مرور میکنه بالای صدبار برای یه آزمون جزوه رو میزنه تستاشو@kosar-ab نکنه و تست نه، کلاسای سالیانه